Primaria Alexandria - Un bir nou! Gazeta de perete: Taxa pe gunoiul Dragusin!

24 Noiembrie 2021, 16:22 | 1687 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Primaria Alexandria

Pentru ca nu mai are bani sa-si plateasca angajatii de la ADP, care ,,taie frunza la ciini,, cu turbo-suflantele si greblele, prin parcuri, primarul Dragusin s-a gindit sa instituie o ,,taxa speciala,, de salubritate!
Taxa e atit de speciala ca va fi platita in mod egal, comunist, de toti oamenii muncii, chit ca ai un apartament in Katanga de 30 mp sau o vila la Sere, ca primarul si prietenii lui ( minim 500 mp casa si minim 1.000 mp curtea)! Asa si saracii, care isi maninca de sub unghie ( caci deseuri nu mai produc, caci nu au din ce) , vor fi egali si solidari cu pesedistii, hotii, escrocii si alte lighioane comuniste!
Sistemul ,,platesti cit arunci,, i se pare desuet tovarasului Dragusin, de la Sfatul Popular Alexandria, fapt pentru care se trece la pausal! Apoi la: colhoz, ceaica, gaz ( masina si gospodaria agro-zotehnica), sovrom, ceape ( pardon CAP, nu legume!) , SMT, secera si ciocanu, internationala socilista, 2 programe tv de 2 ore pe zi, cartele la: piine, carne, brinza, zahar, ulei si oua! Restu’ amintire si doar pentru tovarasii cu realizari in munca, nomenclatura de partid si stat!
Si cum prostia, covidul si comunismul de tip dragusin sint contagioase, atentie teleormaneni, ca vine si la voi!
PS. Gurile rele spun ca de fapt ca: Dragusin devinte incasator pentru Polaris, contra unui mic comision, mai ales ca s-a format noul PCR ( USL 2.0), dar noi nu credem! Mai degraba a fost la vorbitor la Poarta Alba, unde i s-a transmis clar: ,,inchisoarea e una, afacerea cu gunoiul e alta! si una si alta trebuie platite la timp,,!  Asa ca taxati alexandrenii mei! Taxam mazarichea ta! Clic aici pentru taxa pe gunoiul Dragusin

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Ghine și lulaku pe 24 Noiembrie 2021, 20:18
#1
Alexandria
Dragusin acoperă in hârtii (documente),prietenia lui Dragnea și teldrum și Mazăre și Nicusor .Constantinescu Greu,greu de tot deoarece Dragnea l-a trădat pe Coldea,Dîncu și maior .Coldea a fost decorat de marele AmbasDe iar Dragnea a fost decorat la Rahova și trimis acolo și icu ajutorul fiului sau. Stefanel ajutat de Ilie dragne,care au fost primi care l-a carotat
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.