Cum au luat porcii lui Dragnea amenda sau ,, Povestea porcului ne-mistret, dar cu colti de argint, rasa Deliorman ,,!

06 Noiembrie 2021, 22:31 | 2535 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Porci

Minune mare, vorba lu’ al batrin! Si-au luat porcii de la Salcia amenda! Animalele, nu oamenii! N-avusera la ei, nici autorizatie de mediu, nici autorizatie de gospodarire a apelor!

Detalii aici despre control efectuat de catre Garda de Mediu

Dar, porcii era multi, circa 10.900 de ,, calculatoare,, si de 4 ori mai multi ,, adidasi,, si desi schimbara porcaru’( in hrisoave fiind trecut numitul Lica Samadau, preten de clubbing al lui Stefanut), prinsera sa guiceeee! Si cum al batrin era la Hotel Rahova si nu la hostel Turris, gardienii de mediu de la Teleorman au prins coraj si i-au tras-o ( in lipsa) ! Adica, i-au trimis amenda prin posta, caci Livius se bucura enorm cind primi plicul, el crezind ca ii scrie Irinuca-fata mosului!

Clic aici pentru procesul dintre porcii lui Dragnea si Garda de Mediu

Faptul ca 2 porci kamikaze ( japonezi tip,, guineea,,) au luat decizia de a se sinucide in frigiderele inspectorilor de mediu ( ca sa isi salveze scroafele de la inchidere, din cauza de: miros specific-porcesc, combinat cu, canci autorizatie de mediu si ciuciu autorizatie de gospodarire ape si rahat din belsug), nu are nici o legatura cu pomana porcului si nici cu gripa porcina africana sau obisnuita!

Sa aveti pofta , ca al batrin se intoarse, dar poate Ignatul il face cu colegii de camera, din lotu’ Belina! Ca asa e traditia: sa ai si porc si peste pe masa, de Craciun!

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
?! pe 08 Noiembrie 2021, 14:07
#4
La #3,,Ignatu',, ăsta e... f a l s
Cititorii cred că și-au dat seama că nu este cel de la #1 și 2. E cel prea cunoscut, pe la Știrile locale... putea să își aleagă un alt nume.
Ignat pe 07 Noiembrie 2021, 18:39
#3
Fără menajamente
Păcat de aceasta societate dar ea a fost distrusă de fiul lui Dragnea cu ajutorul a doi complici,o doamna directoare economică și un verișor al lui Dragnea din gratia. .aceasta firma nu are nici-o vina.
Ignat pe 07 Noiembrie 2021, 11:23
#2
Cu o previziune despre ignatul porcilor.
Cine-i dotat de la mama Natură sau de la tata Charles Darwin cu harul/cu acel "binoclu văzător" în viitor...dator e să împărtășească și comunității ceea ce va să vie. Să nu fie porc!! (fie ne-mistreț, fie sălbatic).

Iată ce prevăd eu : aici va apărea un comentariu...

Titlu : Curaj și spuneți tot ce știți despre acest infractor.

Tupeul și lăcomia acestui infractor politic (.......)....

Notă : Dacă greșesc și nu va apărea vă rog să recitiți (că nici nu știți ce pierdeți, vorba OTV), la a treia știre de mai jos -- cu efigia lui Jupanu--,

recitiți comentariul #3 Maria de la Salcia.

PS. : și mai prevăd eu că știrile și pozele cu Jupanu vor veni în valuri - valuri... spre pisma Pandemiei lui COV-COV, la valul 4 sfârșindu-se...
Ignat pe 07 Noiembrie 2021, 04:24
#1
Peștele și șoriciul...Bellina vs Salcia.
Pe când și... Povestea porcului de Ionică Creangă?! În TR, avem porci ne-mistreți, cu colți de argint rasa Deliorman?! S-ar speria și pesta porcină de o așa rasă.

Cerem ca, de urgență, Redacția să șteargă această știre... sau să o retușeze (fără poza celor două personalități de seamă ale județului). Se creează interpretări și remarci porcoase care ating onoarea Teleormanului... nici o legătură nu există între cei doi și ceilalți mai mulți, mai urechioși și purtători de adidași. Seniorul și juniorul din poză sunt doar în trecere pe acolo, în vizită, la un întreprinzător local. Acea "herghelie" de patrupezi "kamikaze" nu e proprietatea lor.

Vremea bună și GPS-ul, să vă conducă pe DrumTel-ul vostru!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.