Covid - Microbuzul de Islaz - intra calatori mai multi decat intr-un troleibuz. Islazul e pe primul loc.

21 Septembrie 2021, 16:38 | 2369 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Covid

Transportul in comun reprezinta o problema majora si o bataie de joc la adresa teleormanenilor. Mai mult, aici>>dsptr.ro

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Pentru cretin pe 23 Septembrie 2021, 01:34
#5
Urmează holocaustul 2 în uralele unor cretini ca tine
Conducătorii noștri introduc vaccinarea obligatorie, deci cine va dori să mai aibă acces la drepturi și libertăți fundamentale va trebui prezinte certificatul verde. Momentan este relativ lejer de obținut, pentru că se poate obține și pe baza de test sau de trecere prin boala. Însă se vehiculează că vor fi scoase testele că sunt imprecise, iar pentru cei trecuți prin boală deja s-a stabilit că nu au imunitate și trebuie vaccinați. Va rămâne doar vaccinul singura variantă de acces la drepturile și libertățile fundamentale (muncă, învățământ, sănătate, etc).
CRINA. pe 22 Septembrie 2021, 22:04
#4
Si noi habar nu aveam.
SPRE IZLAZ CIRCULA SI TROLEIBUZE? PE UNDE, PE SUB PAMANT, SAU CU RACHETE?VERONICA, AI DREPTATE, CU EXCEPTIA SARACIEI: UNDE O VEZI TU?
Cretin pe 22 Septembrie 2021, 21:29
#3
Cretinul sincer
Oameni buni ...la bâlciul ce a fost organizat ati participat si nu s a comentat.

La nuntile ce s au organizat ati participat.

Puneți mâna si vaccinati va daca vreți o schimbare.

Autobuzul spre islaz era principala problema...
Catalin Manzatu. pe 22 Septembrie 2021, 16:20
#2
Si asta-i o problema.
TREABA EXTREM DE GRAVA ESTE CA RATA DE INFECTARE CU COVID A SARIT DE 7/1000!!! CE FACEM STIMATI IZLAZENI CU LIBERTATEA VOASTRA DE MISCARE? V-ATI PROPUS CA SA IMBOLNAVITI TOATA TARA? MAI STATI, FRATILOR, PE ACASA SI MAI SI MUNCITI CA NU MAI ARE CATU BANI SA VA DEA SI VOI SA VA PLIMBATI SI SA VA DISTRATI.
Veronica pe 22 Septembrie 2021, 09:45
#1
Lume nebuna dupa bani
Asta se intampla pe toate rutele unde transportul se face cu microbuze si autobuze.Intr-o perioada cu incertitudini,saracie si haos,lacomia se amplifica,nu dispare.Dar si evaziunea se practica din ce in ce mai des,adica,bilete mai putine ori deloc,si toti banii intra in buzunarele evazionistilor.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.