N. Bănicioiu, în luptă cu T. Nitulescu

15 Iulie 2010, 14:32 | 1729 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal

 Liderul tineretului social-democrat, N. Banicioiu, a solicitat premierului Boc să verifice activitatea prefectului teleormănean T. Niţulescu. Domnul Banicioiu a cerut acest lucru în contextul suspendării primarului comunei Troianu, Marian Tudorică.

  După ce aminteşte că este deputat de Teleorman, domnul Banicioiu, îl acuza pe prefect pentru faptul că s-au cheltuit bani mulţi pentru renovarea spitalului TBC din Rosiorii de Vede. Domnul Banicioiu, care nu vine în judeţ decât atunci când are domnul Dragnea vreo petrecere, are  tupeul să protesteze într-un caz de incompatibiulitate. Ce s-a întâmplat cu primarul din Troianu şi de ce este suspendat? M. Tudorică este preşedinte de onoare al unei asociaţii agricole, de fapt este cel care conduce asociaţia. Cum funcţia de primar este incompatribila cu o funcţie la o societate comercială, prefectul Niţulescu l-a suspendat din funcţie. Oamenii din Troianu au declarat că la acea asociaţie, primarul Tudorică taie şi spânzură, deci motivul suspendării există. Domnul Banicioiu trebuia să verifice înainte să acuze, sunt mulţi primari, mai ales în zona Turnu-Măgurele, care au şi asociaţii agricole, amintim primăriţa din Uda-Clocociov, Aurelia Bărbulescu. Aşteptăm ca domnul Banicioiu să facă ceva pentru judeţul care l-a ales deputat, ne-am săturat de proteste .

  Aduceţi investitori în judeţ, domnule Banicioiu, şi atunci aveţi dreptul să criticaţi. Până atunci, vă urăm, petreceri frumoase la Banciu şi la hotel Turris cu domnul Dragnea. 

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
nu conteaza pe 15 Iulie 2010, 18:50
#1
ba conteaza
Bai,Banicioiu pupa la Dragnea ce este as de greu de inteles. Este un nimeni care se da bine pe langa Dragnea ca poate prinde si el o bucata de ceva.Si sa stiti ca daca Dragnea l-a luat sa il creasca are ce invata de la el:doar lucruri deosebite.De ce credeti ca vor ei anticipate ? Ca sa mai isi umple si ei tolbele ca au cam ramas fara banuti. tongue laugh tongue laugh
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.