Eliberarea lui Dragnea - Bucurie mare in randul asa-zisilor liberali din Teleorman

16 Iulie 2021 | 2569 vizualizări | 6 comentarii
Simionescu
Simionescu

Simionescu este unul dintre pesedistii plantati in PNL. Dragnea si Simionescu sunt doi penali cu acte. Daca ei nu se sustin, atunci cine?!

Comentarii (6) Adaugă comentariu
Jana. pe 21 Iulie 2021, 16:57
#6
Acest produs al ciumei rosii,nu mai are voie sa fie în politică.
Da din coate sa ajungă în vârful liberalilor.Crede ca poate manevra ca la psd.La liberali nu sunt prostii psdeului care sa înghită aberațiile nebunului .
Fanica pe 17 Iulie 2021, 15:32
#5
Mori odată j*****e.
Escorte mediocru cu facultate la metalurgie,și care se credea eminenta cenușie a psdeului este un oportunist isteric și nebun.Ai omorât un om și ai scăpat nevinovat datorita legăturii cu Livache nenorocitul.
Mefisto. pe 17 Iulie 2021, 13:04
#4
Simionescu un beneficiar al aranjamentelor criminale ale lui Dragnea.
Lupul își schimba blana,năravurile nu.Se vrea în pnl pentru avantaje,niciodată nu va gândiți ca un liberal.Va rămâne fidel celui care i a dat sa mănânce o franzela alba.Dar cine dracului il mai ia în seama decât Bogdan Cocu care se afișează cu el.Pacat de tinerețea și viitorul pe care îl avea în partidul liberal.In primul rand Simionescu este un criminal care a fost scăpat de Dragnea și șefii de la circulație.O să plătești în fata lui Dumnezeu,criminalule!
Horia din Sinaia pe 17 Iulie 2021, 09:05
#3
Livache,Brazilia te așteaptă!
Subiecte cu și despre INFRACTORI comentate de o grămadă de adormiți.Băăă,postaci habarniști,Dragnea ăsta al vostru a fost condamnat pentru fapte de corupție,deci este un infractor,PUNCT.Ce va urma va dovedi și hoția lui,ticăloșia,traficul de influență și minciuna care l-au însoțit mereu.Terminați cu laudele la adresa unui astfel de personaj.Iar când e vorba despre furtul multor bani europeni și deranjul față de Koveși și lic*riciul de peste marea gârlă,soarta lui în politică este pecetluită demult,ca și libertatea.
Sfântul Mitică Blajinul pe 16 Iulie 2021, 22:45
#2
Precizare
Hai să lămurim lucrurile, că văd că pe aici se cam intră pe tarlaua cu proști. Hai să facem un exercițiu de logică: cum a ajuns Simionescu în PNL? Cine i-a aprobat adeziunea? Alo, tov. Crăcea&co;, dacă Simionescu a ajuns în PNL, nu putea ajunge decât cu acceptul lui Bitanu și Pârvulescu. Adică cele două podoabe care ți-au netezit calea spre șefia PNL Turnu Măgurele, lucrându-l în chip mafiot pe Cocu. Același Pârvulescu, care ți-a dat flit fraiere, la alegerile de la Alexandria. Te-a făcut de tot rahatul tipul. Te-a ajutat apoi ți-a înfipt cuțitu-n spate. Iar Bitanul, ăla de-ți ține propteaua a făcut un pas în spate. Ehe, va fi o vară fierbinte, și după ... voi pizdui de mamă pe mulți liberloci.
Elena de la Clejani pe 16 Iulie 2021, 19:08
#1
Opinie pesedista
La ieșirea de la Rahova Dragnea deplingea soarta agricultorilor din România alături de Codrin Ștefănescu,la fel va deplinge și soarta muncitorilor de la ferma salcia după ce fiul sau le-a tăiat mincarea muncitorilor,a falimentat societatea,a distrus destine de oameni,apoi i-a livrat bomboane de la giuvarasti și Liu Dragnea
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.