Conducerea Primariei Turnu Magurele e suparata ca nu gaseste sclavi.

15 Iulie 2021, 00:45 | 4730 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Danut Cuclea.

Toti angajatii de la bazinul de inot au plecat la Kaufland si Lidl. Sclavi se mai gasesc la firmele lui Ioan Niculae (ex. o parte dintre cei care muncesc la drumul de la Conserve au restante de trei luni). Bazinul de inot se va construi dupa ce se termina Kaufland si Lidl. 

Pagina web Primaria Turnu Magurele - "Lucrări de execuție pentru ”Bazin înot didactic” 26 iunie 2020 Administrator

Astăzi au început lucrările de execuție pentru ”Bazin înot didactic” care va fi construit în Șos. Alexandriei nr. 7 (fosta unitate militară). Durata de execuție a lucrărilor este de 10,5 luni."

Pagina Facebook Primaria Turnu Magurele

Autor

Primăria Turnu Măgurele

Magura Florica, lucrăm de câțiva ani și la a crea locuri de muncă dar de cele mai multe ori pentru puținele create am avut neplăcerea de a nu găsi pe nimeni calificat sau dornic de a munci! Sperăm că la Lidl și Kaufland să dorească mai mulți tineri să lucreze!

Citeste si: Categoria "Am trait s-o vad si p-asta!" Primaria Turnu Magurele - turnenii nu sunt dornici de munca si calificati.

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Gica Contra pe 26 Iulie 2021, 11:25
#6
Controversele nasc adevaruri 2
Daca exista cineva care are rabdarea si c*raj sa asculte acest link sigur isi va schimba viziunea despre viata.



https://www.youtube.com/watch?v=gC4vG0bnFR4
Gica Contra pe 26 Iulie 2021, 09:25
#5
Controversele nasc adevaruri
Multe pesoane vad ca confunda comunismul cu socialismul, conducerea din exterior a Romaniei cu amaratul de primar din localitate...si multe alte bazaconii. Cei ce va dati aici de mari destepti sau detinatori ai pietrei filozofale ar fi bine sa plecati cu pluta, poate asa veti cunoaste si alte idei. Daca macar o persoana din 1000, va asculta pe Dr. Calin Georgescu, pe youtube o persoana care incearca sa dezdobitoceasca pop**atia. Va ofer doar un link, restul le gasiti. https://www.youtube.com/watch?v=XRWtdWl6PX0
Cantemir Raducan. pe 17 Iulie 2021, 16:27
#4
Pentru "mihai viteazul"
Da bine le mai combati matale, bibicule! Se vede ca esti absolvent al Noii Academii Stefan Iohahannis Gheorghiu. Poate ar fi cazul sa faci o noua rivolutie. (beneficiezi cumva de pensie speciala?)
Mihai Viteazul pe 16 Iulie 2021, 10:39
#3
Pt.”Cantemir Răducan”
Știi de ce nu înțelegeți ce e acela un sclav?!Pentru că nu puteți știi și face diferența niciodată între un om cu adevărat liber și unul legat la țăruș și trăind tot timpul în poziția ghiocel,și care vede în șef Dumnezeul absolut.Numai bine pregătit,cu o educație solidă și un trecut de care să nu-ți fie rușine poți depăși ușor condița de sclav.
Cantemir Raducan. pe 15 Iulie 2021, 11:52
#2
Articol scris in limba LGBTQ.
Nu se intelege de ce sunt sclavi cei care muncesc pe acel santier??!!
LIVIU OLTEANU. pe 15 Iulie 2021, 07:17
#1
Sfanta prostie!
Imbecilitati mai mari, sau asemenea celor scrise in acest cacaarticol, rar intalnesti. Marca USRPLUS.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.