Ambulanta Teleorman a ramas in epoca Dragnea: Desi nu face fata solicitarilor, conducerea nu vrea sa dea aviz unui operator privat

14 Iulie 2021, 12:49 | 1957 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Ambulanta.

Desi sunt momente cand teleormanenii se plang ca asteapta pana li se face rau dupa ambulante, ori ca, pentru a fi transferati acasa de la spital sau la Bucuresti fie asteapta cu orele, fie apeleaza la taxiuri, serviciul de ambulanta Teleorman, prin managera Mirela Ciobanu, spune ca nu au nevoie de serviciul complementar al ambulantelor private, spunand ca fac fata cu succes tuturor cazurilor, inclusiv in peioada starii de urgenta cand multe echipaje erau implicate in transportul cazurilor de covid19, sau la testari.

Un ordin al Ministerului Sanatatii permite serviciilor judetene de ambulanta sa incheie protocoale de colaborare cu servicii de ambulanta private, si in tara multe judete au acceptat un astfel de ajutor din partea operatorilor privati, cu atat mai mult cu cat ambulantele private nu reprezinta o concurenta, ci doar un ajutor.

Un astfel de operator privat, care ofera deja servicii de ambulanta in cinci judete, a dorit sa intre si pe piata din Teleorman, insa, surpriza, aici s-a lovit de un NU categoric. Si nu a fost singurul. Doar la noi in judet a primit toate avizele de functionare, mai putin avizul din partea serviciului judetean de ambulanta din Teleorman.

Asa ca sta cu masini aproape noi noute in parcare, si personal calificat pe bara, in timp ce unele ambulante din Teleorman se degradeaza pe zi ce trece.

“Va solicitam incheierea unui protocol de colaborare astfel incat impreuna sa reusim cresterea gradului de raspuns si a eficientizarii acordarii asistentei medicale de urgenta pacientilor care apeleaza 112, in domeniul transport sanitar neasistat, prin crearea unui serviciu privat de ambulanta performant care va aduce numeroase beneficii locuitorilor judetului Teleorman” este mesajul transmis de catre operatorul privat serviciului de ambulanta din Teleorman, care doreste sa puna la dispozitie 4 masini de tip A1 capabile sa efectueze misiuni de peste 30.000 de kilometri lunar.

Dupa ce reporterii nostri au asteptat aproape 40 de minute la poarta serviciului judetean de ambulanta pentru a discuta cu conducerea, care “fie revine cu un telefon la agentul de paza, fie nu este la sediu”, in cele din urma am reusit sa aflam si un punct de vedere al conducerii:

“Am facut o analiza…strict..noi ne descurcam, noi nu avem chiar asa de multe solicitari, ne descurcam”, ne-a declarat managera Mirela Ciobanu, insa cand i-am atras atentia ca sunt sute de cazuri saptamanal la care intervine ambulanta, si ca a fost presiune mare in perioada de varf a pandemiei, aceasta ne spune “au fost multe solicitari, au bubuit cazurile, dar dumnealor nu pot sa faca astfel de solicitari, noi am facut fata”

In cazul unui nou val patru al pandemiei, mai multe ambulante de stat ar putea fi alocate pentru cazurile de covid, iar pentru transport de tip A1 se poate apela la un serviciu privat de ambulanta, insa conducerea a raspuns pe aceeasi linie: “Nu exista obligativitate, nu-i dam aviz.”

Ne intrebam , asadar, daca, intr-adevar, in Teleorman ambulantele de stat fac fata tuturor cazurilor cu brio, daca se opun atat de vehement unei colaborari cu un serviciu privat de ambulanta, avand in vedere si dotarile si personalul.

sursa: impactnews24.ro

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Pacient pe 28 Iulie 2021, 09:57
#3
Spital
Cum sunt doctorii asa si asistentele.....E una cu o rochie până la c_r cică e doctora!!!!! Nu prea pare...
Colega pe 22 Iulie 2021, 11:25
#2
Spital
Dar ce aveti domne cu Catalina Petrache? Exista cineva care sa nu stie ca este o p****ma, nu trebuie nici sa deschidă gura, fata ei spune totul si stilul ei.App: Dle Delcea dvs.știți ca aceasta fata pe nume Catalina Petrache are asa de mult timp in spital pentru selfie uri incat sa si faca datoria???

Mai bine întrebați i pe ale Codrea ce cauta angajata in Spital
Eci pe 19 Iulie 2021, 00:24
#1
Pentru turnu cu stiri
Domnule Director Dulcea sunteti prea prost sau corupt cum a ajuns pana***a de Petrache Catalina din Slobozia Mândra asistenta la Spitalul Municipal Turnu Magurele ori a trecut pe la dumneavoastra înainte să vă fie rusine va mirați de ce mai mor oameni nevinovati Dna când trece pe la Turnu nu mai au dosare goale s-au au altă treabă acolo cei de la Dna
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.