Petrica Pirvu, primar Zimnicea - saracul nu e sarac destul, daca nu e si fudul.

03 Mai 2021, 20:30 | 2938 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Petrica Pirvu

Pagina Facebook Primaria Zimnicea - "Zimnicenii se vor putea bucura începând din această vară de croaziere pe Dunăre, la un preț accesibil pentru toată lumea. Asta datorită ambarcațiunii pe care Primăria Zimnicea o va pune la dispoziția celor dornici să cunoască Dunărea și frumusețile ei. Achiziționarea acesteia face parte din cadrul proiectului cu finanțare europeană “Descoperă Dunărea. Achiziționarea unei ambarcațiuni de agrement pentru turism.” Contractul a fost semnat în anul 2019, și are o valoare totală de 973.661,62 de lei, din care 847.503,17 lei nerambursabili, iar 126.158,45 lei contribuție de la bugetul local. Pontonul necesar acostării și accesului publicului pe navă a fost montat ieri, urmând ca în termen de maxim 15 zile să sosească și ambarcațiunea. Aceasta este specifică transportului de persoane, este de tip Catamaran, și are o capacitate de 23 de locuri."

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
Fane Belu de la Nasturelu pe 18 Mai 2021, 19:37
#8
Hotie cu acte in regula
Initiativa de a achizitiona acest mijloc de agrement, nu vine in nici un caz de la impotentul primar. In jurul sau sunt atat de multi pupinc*risti in cat are cel putin 10,,idei de dezvoltare,, ( metode de furat bani din buget ). Idea nu este rea, dar oare cretinul care i-a dat sclipirea nu s-a gandit ca investitia este de pomana? Pentru inceput vor fi 100 de persoane care sa faca o plimbare pe Dunare, dar aici trebuie sa ai potrential economic, trebuie ca rata somajului sa fie 0%, ceea ce cat este la conducere un impotent mintal si o mare catea ( nicoleta ), nu se va putea. Ambarcatiunea peste 5 ani va fi ruginita ca si cele 2 vapoare turistice ale lui niculae, Steaua Deltei si Steaua Dunarii care stau ancorate langa Bio Fuel de ani de zile.
Nebunie din coceni pe 13 Mai 2021, 16:38
#7
Normalului
Lache, du-te fix acolo unde ai stat în gazdă 9 luni moca, încuie-te acolo și înghite cheia. Nu te-ai prins că copiezi cu prostie?
Un om normal pe 07 Mai 2021, 17:02
#6
Când analfabeții cuvântă
Și tu, Nebunule, mai pune mâna pe o carte de gramatică, ca miroși a prost într-un un mare stil.
Nebunu' din coceni pe 06 Mai 2021, 16:17
#5
Postare de căcat
Băi Claudiule, poate tu ai uitat ce căcat ai mâncat în campania electorală, dar noi nu! Păi nu erai tu ăla de flatulai aberații gen faleză pentru recreere, cu sky jet-uri, alea,balea? Tu crezi că nu ne-am prins cui erau destinate acele facilități? Nu cumva fraților Codrea, Simionescu și alți gherțoi de la PSD ca să-și facă de cap cu minore pe acolo? Apropo Claudiule, mânca-mi-ai găina în franceză, e adevărat că sediul PTTR din centru l-a luat frații Codrea? Băi fraiere, mai umblă la stil, că te dai de gol din prima. Urlă frustrarea în tine ca sirena lui Roaită.
Naumescu Victor pe 04 Mai 2021, 18:02
#4
Așteptați,așteptați
La turnu Măgurele se va deschide o fabrica de bomboane din care livache a mincat deja,și o fabrica de bwe-URI cu finanțarea de la giuvarasti.
Paul Balcangiu pe 04 Mai 2021, 11:09
#3
Măcar pe apă să se miște ceva
E un fel de început!
Gicu de la Bechet pe 04 Mai 2021, 08:40
#2
PĂCAT DE ORAȘELE DE LA MALUL DUNĂRII
La Turnu Măgurele există port și o faleză destul de lungă.Și plaje de-a dreapta și stânga lui.Numai că primarul și echipa lui sunt incapabili în a face niște proiecte pentru dezvoltare a zonei de plaje și de agrement.După atâtea panouri,afișe și pancarte cu tot felul de proiecte cu fonduri europene,expuse numai pentru prostirea și mințirea electoratului captiv al PSD,NU S-A ATRAS NICIUN EURO DIN FONDURI EUROPENE.Mai bine spus,NU S-A FĂCUT ABSOLUT NIMIC BUN ÎN TURNU MĂGURELE ÎN CEI 31 DE ANI DE LA MOMENTUL 1989.
Florin pe 04 Mai 2021, 08:25
#1
Felicitări
Bravo Primarului din Zimnicea! Important este ca atrage fonduri nerambursabile și face. Sa facă și alții așa, să vedem sunt în stare?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.