Ciuperceni - Fostul popa, pensionar la momentul actual, s-a angajat tarcovnic

11 Martie 2021, 21:27 | 3456 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Biserica

Fostul popa are pensie si salariu de tarcovnic. Nu stim de ce s-a ajuns la aceasta situatie, cert e ca pensia de popa e prea mica si e nevoie de inca o slujba pentru completarea veniturilor. Cu Dumnezeu inainte s-a marit si contributia. 

Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
Nicu Basca. pe 15 Martie 2021, 12:15
#12
Pentru Magda &Co;.
S-a gasit solutia politico-crestina: PRIMARUL URBEI CIUPERCENI VA FI SI POPA, IAR TARCOVNICI VOR FI CONSILIERII.
Popa Șapcatu pe 14 Martie 2021, 09:50
#11
pt #9
Magda, deșteapto, FEMEEE rea ( cum se scrie corect la #8). .. bine că nu te- am cunoscut când m-am 'așezat' la casa mea după armată. M-ai fi dominat "urâțenia pământului" de Costel Brâncușu.

Dar ai dreptate cu : "banii nu vin de la CEL de SUS !!!

Banii sunt storși de la enoriașii săraci cu duhul,adică PROȘTI de'a'binelea, și de la Statul care a contractat voturi PSD de la BOR.

Cu dragoste profundă.! Popa Șapcă.
Popa ȘAPCĂ pe 13 Martie 2021, 22:37
#10
Pt # 9
Magda scumpo, nici eu nu am șapcă. Te rog cere-i iertăciune și spovedește-te ... "părintelui" tău #8 pentru că ai păcătuit : ai dosit o literă "a" de la "sigur". Și hotărăște- te dacă nu ești BĂRBAT, să scrii corect că ești FEMEiiE ... să pui în plus un "i" lipsa de la # 8 . ( Domnul, nu e părinte ca popii, e profesoară de limba rromanes, și nu e Cornel e Cornelia).
Magda pe 13 Martie 2021, 19:14
#9
Scarba si greata fata de preotii imbuibati si fatarnici
Asa e parinte,ai dreptate,nu ai inteles ce sunt,ca mai greseste omul sa puna o litera,dar cine sunteti voi,popii,si cum va bateti joc de oameni,realizati ce faceti cu religia asta?Va spun oamenii ca sunteti niste hoti lacomi,ipocriti si evazionisti,iar voi le gasiti vina ca nu au sapca,dar bagati toti banii la buzunar.Voi sunteti in slujba noastra,nu invers,ca banii nu vin de SUS.
Cornel Patachia. pe 13 Martie 2021, 16:57
#8
Lui #7.
Hotaraste-te ce esti: BARBAT si atunci zici bine "sunt sigur", dar nu poti fi Magda, ci Magdoi, sau FEMEE si atunci spune "sunt sigura" . Oricum ar fi spusele tale sunt simple palavre anti crestine!
Magda pe 12 Martie 2021, 14:06
#7
#5 si #6,bine punctat
Sunt sigur ca postarile nu au nicio legatura cu religia ortodoxa.Cati dintre cei ce au beneficiat de serviciile preotilor au primit o chitanta rezultata in urma prestatiilor lor?Oare cum se numeste asta,ca de pilde,sfaturi si tot felul de povestiri si legende,suntem satui,iar azi,lumea nu mai poate fi pacalita la nesfarsit de catre niste,bine spus,ipocriti.Ei oare cate dintre cele 10 porunci respecta?
Un alt crestin pe 12 Martie 2021, 10:07
#6
BOR,o industrie evazionista
Din pacate,bisericile au devenit SRL-uri ale celor ce le conduc,si cu complicitatea primarilor din fiecare zona unde exista o biserica si un preot,au transformat religia intr-un scop in sine de venit.Din veniturile obtinute,cat la suta merge la bugetul de stat,acolo de unde le vin salariile?Si astfel,enoriasul,cetateanul credincios sau nu,plateste de doua ori niste servicii ale unor lacomi si ipocriti.
Crestin ortodox pe 12 Martie 2021, 09:03
#5
BOR,partener electoral al PSD
Aceasta categorie de trantori bugetari este si singura categorie de preoti propavaduitori ai religiei crestine,platite de la bugetul de stat,din Europa.Daca ne uitam la cei 30 de ani trecuti de la LOVITURA DE STAT din Decembrie,preotii ortodocsi din Romania,au facut mai mult rau decat bine,slujind si stand in genunchi in fata celui mai toxic si distrugator partid existent,PSD.In consecinta,au pus bine umarul la spalatul pe creieri al celor mai saraci si nevoiasi cetateni ai tarii.Si daca lucrurile vor merge in aceasta directie,nu e de mirare detasarea multora dintre credinciosi,de BOR.Sau poate tocmai asta se doreste.
Toiul pe 12 Martie 2021, 08:04
#4
Popa bagabont (completare)
Livache este cel mai ortodox,deorece a acceptat oferta lui Vilcov și Ghiță,adică plasarea lui Irina tanase,care ulterior i-a pus păsărica in cap și alături de fiul sau și dragne Ilie a contribuit la distrugerea lui și nu a mai ajuns președintele României,care ar fi fost un presdinte adevărat roman și ar fi ținut cu acest popor.
Toiul din islaz pe 12 Martie 2021, 07:48
#3
Popa bagabont
Dacă aceste gesturi sunt făcute și de parlamentari și funcționari ai statului,atunci popii,de ce sa nu o facă,ca doar sunt și ei creștini ortodocși,precum a fost și Dragnea și PSD-ul lui Dragnea,fosrte ortodocși la fel ca primarul ciorditor de la turnu magurele.
SENZATIONAL pe 11 Martie 2021, 22:42
#2
Breaking news
In direct si in reluare se transmite o stire de interes national! Pacat ca acest “articol” este scris de niste analfabeti smile))smile))smile))



Ion pe 11 Martie 2021, 22:00
#1
Popa
Ți se face scirba de acești profitori in sutana care au un singur scop,acela de a se pricopsi de pe urma credinciosilor!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.