Ion Bădăluţă, unul dintre cei mai importanţi fotbalişti din Turnu Magurele, a decedat

11 Ianuarie 2021 | 5200 vizualizări | 7 comentarii
Ion Badaluta
Ion Badaluta

Ion Bădăluţă a fost unul dintre cei mai reprezentativi fotbalişti pe care i-a avut Chimia Turnu Măgurele într-una din perioadele ei de glorie din anii 1975-1979. A jucat la Cetatea,  Automatica Alexandria, Chimia, FC Olt, Zimnicea şi Roşiori. Din pacate acesta a trecut in nefiinta in dimineata zilei de astazi. Sincere Condoleante!

plicovidCiteste si: ALERTĂ LA SPITALUL DIN CORABIA – CADRELE MEDICALE SUNT INFECTATE CU VECHIUL PLICOVID. UNITATEA MEDICALĂ TREBUIE BĂGATĂ ÎN CARANTINĂ

sursa: teresport.ro

Comentarii (7) Adaugă comentariu
boloni pe 17 Ianuarie 2021, 20:21
#7
fotbal
RIP BADALUTA ION
Rămâneți slugi devotate pe 14 Ianuarie 2021, 10:54
#6
Fiecare spune ce-l duce capul
Nu mă mai șochează de mult răspunsurile agresive ale unor scelerați needucați și apărători de infractori.Numai un sigur lucru mai are puterea să-mi rețină atenția,și ăla este puterea și perseverența în ale prostiei dusă la maximum de penibil.Iar în nări,vă va rămâne veșnic izul și forța învățămintelor de hoț și ticălos ale infractorului suprem,Jupân Dragnea de Rahova.Așa că toți cei care ați lins și v-ați înfruptat din hoțiile șefilor voștri,să aveți parte de ceea ce au și ei azi,acolo unde sunt.
Fanache pe 13 Ianuarie 2021, 13:20
#5
lui #4
Păi băi boul belții, infractorul ăsta evazionist a trecut cu arme și bagaje la PNL. A făcut parte din echipa de strategie electorală a PNL Teleorman. Te-ai băgat și tu în seamă ca muta în plantația de p..lă. Tocmai că are legătură, dar tu ca orice idiot care se respectă, te crezi deșteptul planetei și te apuci să dai sfaturi și dreptate. Abia asta ustură la hemoroizi băi prostul satului aka Claudiu Crăcea. Sau credeai că nu ne-a izbit în nări inconfundabila putoare de prost și looser cu repetiție.
Supără adevărul,supără?! pe 13 Ianuarie 2021, 10:59
#4
De unde atâta prostie #3
Măi,Fanache prostolache,ce legătură au faptele unui infractor evazionist,cu PNL sau oricare alt partid???Parchetul,poliția sau instanțele judecă faptele după apartența la un partid???Băi proștilor,voi dacă vă veți îmbolnăvi vreodată,veți muri cu Crăcea în gură și în minte.
Fanache pe 12 Ianuarie 2021, 20:31
#3
Lui Aproape vecini
Serios? Acum unde este Simionescu, nu la PNL? Crăceo, bagă-ți în ședință postacii, că sunt vai de steaua lor!
Pt pe 11 Ianuarie 2021, 18:28
#2
Aproale vecini
Retardatilor
Aproape vecini pe 11 Ianuarie 2021, 17:55
#1
Dumnezeu să-l odihnească!
Înainte de a fi un mare fotbalist local,putea fi și un cetățean cu ceva mai mult caracter și omenie.Era printre puținii care puteau face lumină în cazul infractorului Simionescu.Iar pentru asta nu cred că există iertare.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.