Accident in Turnu Magurele. Un microbuz s-a lovit cu un autoturism

05 Ianuarie 2021, 12:54 | 4640 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Accident.
 
Două persoane au ajuns la spital, în urma unui accident rutier produs, marți dimineață, pe raza municipiului Turnu Măgurele, în care au fost implicate un autoturism și un microbuz de persoane în care se aflau patru pasageri, transmit reprezentanții ISU Teleorman.
Conform sursei citate, salvatorii turneni au fost solicitați, prin apel pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, să intervină la un accident rutier produs la intersecția străzilor Popa Șapcă și Griviței din Turnu Măgurele.
La fața locului s-au deplasat două echipaje de pompieri, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și un echipaj medical al Serviciului Județean de Ambulanță Teleorman.
În urma impactului dintre autoturism și microbuz au rezultat două victime, conștiente și cooperante, neîncarcerate. Una dintre victime, o femeie de aproximativ 30 de ani, șoferul autoturismului, ce prezenta traumatisme ușoare și escoriații la nivelul membrelor și feței, a fost preluată de echipajul medical al Serviciului de Ambulanță, iar cealaltă victimă, un bărbat de aproximativ 50 de ani, pasager al microbuzului, cu un traumatism la nivelul membrelor inferioare, a fost preluat de echipajul SMURD Turnu Măgurele. Ambele victime au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din municipiul Alexandria pentru îngrijiri medicale de specialitate.
Pompierii militari au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și sablarea carosabilului.
Cazul a fost preluat de polițiști, care vor stabili împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul rutier.
Accident
Accident
Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Curiosu pe 14 Ianuarie 2021, 09:52
#7
Deci!?
In final, cine sunt protagoniștii in toata intamplarea?
Flo pe 08 Ianuarie 2021, 21:46
#6
Ce frustrați sunteți! Eu am QUATTRO, nu mă interesează S-Line și opresc la fiecare stop!
Mitran L... pe 06 Ianuarie 2021, 14:16
#5
Intrebare.
S-au lovit sau s-au ciocnit-izbit-busit? Nu-i scelasi lucru.
Jmen pe 06 Ianuarie 2021, 00:11
#4
Moja
Ala care a avut S-line trebuia sa o at-uf pe ma ta FLO! Puneti va ma numele aici dacă tot comentați bai ale handicap
Flo pe 05 Ianuarie 2021, 23:55
#3
...
Te oftici ca nu ai și tu S-Line
Flo pe 05 Ianuarie 2021, 20:25
#2
S-Line
Nu avea el S-Line? Cum sa nu aibe el prioritate. Sau poate a luat permisul pe nasturi și când a lovit microbuzul, nici măcar nu a știut ce s-a întâmplat.
Mirel. pe 05 Ianuarie 2021, 17:28
#1
Vreau mai multe amanunte.
Nu este nevoie sa dea Politia vreun comunicat.Vinovatul nu poate fi decat cel care circula pe Grivitei care avea OPRIRE LA INTERSECIE. CINE ESTE MICROBUZUL SAU LIMUZINA?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.