Mincinosul si nesimtitul de Adrian Gadea. Nenorocitule!!! Omul infractorului. Esti urmarit penal si minti de ingheata Dunarea in noiembrie

11 Noiembrie 2020, 15:14 | 3011 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Piata.

Cata minciuna e in acest comunicat. Mafia din Piata Turnu Magurele a inchis hala si a iesit afara langa taranii producatori. Stie toasta lumea care e situatia in Piata Turnu Magurele. Nu mai scapam de voi, nenorocitilor!! O sa ajungeti la fel ca orasul asta. Timpul e inainte. Fotografia e facuta de PSD. 

Comunicat emis de Presedintele PSD Teleorman

S-au adunat la sfârșitul săptămânii trecute mințile luminate din guvernul PNL și ”specialiștii” lor și au decis că piețele trebuie închise. Când au văzut reacția românilor, în stilul caracteristic al PD-L-ului din care se trag, s-au spălat pe mâini, au aruncat puțin praf în ochii cetățenilor și au pus din nou în cârca primarilor rezolvarea problemei create de ei, după ce au scos producătorii în frig, pe trotuare, prin parcări, sau în spații improprii desfășurării activității. De ce? Pe ce bază? Cu ce date suport? Nu a mai venit nimeni să ne explice. S-au închis, că așa au vrut ei.
Închiderea piețelor este un atac direct al actualului Guvern la adresa celor ce muncesc pământul zi de zi pe câmpuri și prin solarii și care tăiesc doar din ceea ce vând în piețe, este condamnarea micilor producători și comercianți locali de produse lactate și carne, care vindeau în aceste piețe, este o direcționare forțată a noastră, a tuturor cumpărătorilor către supermarketuri.
Pentru a rezolva incompetența Guvernului, Parlamentul a decis ieri că pe durata stării de alertă, piețele agroalimentare în spații închise, târgurile, bâlciurile, piețele mixte și volante, talciocurile își vor putea continua activitatea, cu respectarea măsurilor de protecție sanitară.
Președintele Iohannis a declarat aseară că ”închiderea piețelor este o măsură justă”. E clar că Iohannis NU va promulga legea și astfel milioane de români obișnuiți – atât comercianți cât și consumatori – vor continua să sufere grav, în favoarea supermarketurilor și tone de produse din recoltele țăranilor vor fi aruncate direct la gunoi în lipsa piețelor de desfacere sau vor degera pe tarabe. PNL și Iohannis vor să-i distrugă cu orice preț pe producătorii români. N-au milă, n-au înțelegere, nici măcar nu mimează că le pasă! Țin în continuare piețele închise, în pofida realității că piețele NU reprezintă focare de infecție și în disprețul deciziei Parlamentului, care a dispus redeschiderea.
După aceste inepte decizii, ieri am citit cu uimire că în Teleorman ”piețele sunt deschise”, iar noi toți cei care am văzut uși închise la halele din piețe și producătorii scoși în frig și ploaie, pur și simplu nu vedem bine. În loc să vină cu soluții pentru criza în care au aruncat România, PNL-iștii ne oferă tupeu, nesimțire, aroganță, incompetență, lipsă de responsabilitate, dezinteres…și lista ar putea continua.
Priviți fotografii de astăzi, din piețele ”DESCHISE” de PNL: Alexandria, Zimnicea, Roșiori de Vede și Turnu Măgurele.
În timp ce românii suferă, Guvernul Orban umflă buzunarele clientelei sale politice și vrea alegeri cu orice preț!

Președinte PSD Teleorman
GÂDEA Adrian Ionuț

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
Z pe 13 Noiembrie 2020, 23:26
#9
Lui Y
Dar de la producătorii ăia tradiționali pe care-i căinați voi căcaților, ați văzut voi bon fiscal? Cui plm vindeți gogoși căcaților? Pe 7 decembrie o să plângeți rataților! Așa cum a plâns Crăcea după a patra cafteală.

Y pe 13 Noiembrie 2020, 17:41
#8
Lui Z
De rahat e părerea ta,și numai a ta.Pe cine freacă grija de $carmangeriile din piață$??Carmangerii de la care nu vezi un bon fiscal.Știe cineva de unde își iau marfa,cu ce ce documente?Nu mai încercați să ne prostiți chiar pe toți,nu suntem cu toții niște PSD-iști îngrămădiți și fără să știm pe unde mergem și ce fel de produse cumpărăm.Băieții ăștia,într-o compentiție corctă și legală,ar fi închis demult.Nu mai încercați să luați apărarea unor EVAZIONIȘTI.Sau chiar ei au scris comentariul?!
Z pe 13 Noiembrie 2020, 06:59
#7
Cloaca de rahat turnucustiri
De ce mințiți prin omisiune măi rahaților? Piețele în aer liber rămân deschise dar halele închise NU! De alea vă feriți ca dracul de tămâie să pomeniți. Apropo, cei care cumpărau din hale se vor duce în marketuri, sporind aglomerația, deci și riscul de infectare băi capete de cretă ce sunteți! Cei care au carmangeriile din hală au închis. Lor ce soluții le oferă Guvernul? Niciuna, pentru că sunt toți niște retardați. O să vină frigul și zăpada. La amărâții ăia, la sănătatea lor nu vă gândiți? A, e măsură electorală? Păi rahaților, dacă la alegeri ajungeți la 20% să fiți mulțumiți! La vot o să vă dea lumea ce le-a dat PSD-ului atâta timp. Adică mumu.
Gogu pe 12 Noiembrie 2020, 17:06
#6
hotii
Hotilor, va stie lumea cine sunteti! Ati distrus tot in orasul asta ! Nimicule, iti e frica de slugoii care vorbesc in numele tau si se comporta ca stapinii orasului? Aveti salarii din munca celor care platesc impozite si ce salarii aveti!? Mintiti cu tupeul care va caracterizeaza! Nu ai sa te schimbi Nimicule niciodata!
Unul din oraș pe 12 Noiembrie 2020, 14:06
#5
O mână de hoți își bat joc de noi
Cucleooo,piticulee,nimiculee,când ți-o rămâne DUSTERUL mic să i-l dai lui Cone,că pare că nu se mai suportă în Logan.Băiatul ăsta se plimbă mai mult prin oraș decât tine.Să ne spună și nouă cineva din primărie,cam câtă benzină și motorină se consumă de către acești distrugători de oraș?Niște incapabili ce sug de ani de zile bugetul sărac și strâns cu greu din truda cetățenilor din ce în ce mai săraci și mai umiliți.
..... pe 12 Noiembrie 2020, 13:08
#4
Ciuma rosie
Mai nou vine Duster-ul primăriei zilnic în jur de ora 12 și îl umple cu sacoșe de la țăranii producatori. Frujina și colegii au sarcina colectării.
unul din piata pe 12 Noiembrie 2020, 09:22
#3
mafia
Bai Gideo,intreaba pe Cone, ca el conduce mafia pietei din oras! El cu clica pleaca din piata cu sacosele pline! Nu are bani milogul!
..... pe 11 Noiembrie 2020, 22:03
#2
Ciuma rosie
Mă viitor pușcărias în loc să te pregătești de pușcărie balmajesti si tu ceva. Întreabă pe socrul tău dacă este vreo modificare în mafia pieței.
. pe 11 Noiembrie 2020, 15:35
#1
.
Jeguri PSD-iste,sper sa se duca după,,taticul,, lui.Acolo îi este locul.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.