Scandal urias la Turris Turnu Magurele! Jucatorii il ameninta pe Printul de TR cu filmulete compromitatoare

02 Noiembrie 2020, 20:40 | 6688 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Printul de TR

Turris Turnu Măgurele a pierdut meciul din etapa a 10-a din Liga 2 de pe terenul Ripensiei, scor 2-4, iar atmosfera nu mai e deloc una liniștită. Valentin Dragnea, fiul fostului politician Liviu Dragnea, taie și spânzură la Turnu Măgurele. Omul cu banii de la Turris e chitit să-l înlocuiască pe antrenorul Erik Lincar, care e pe locul 7, cu 15 puncte, în afara pozițiilor de play-off.

Sursele ProSport susțin că după meciul pierdut sâmbătă la Timișoara, Valentin Dragnea i-ar fi propus lui Erik Lincar să-și dea demisia pentru a nu fi obligat să-l dea afară. Antrenorul nici n-a vrut să audă de așa ceva. În plus, vestea a ajuns la jucători, care n-au stat deloc pe gânduri și i-au transmis un mesaj clar omului de afaceri teleormănean. Fotbaliștii formației din Liga 2 i-ar fi transmis lui Valentin Dragnea că în momentul în care Erik Lincar va pleca de la echipă, atunci vor pleca și ei. Astfel, Turris ar fi obligată să joace restul sezonului cu mai mulți jucători fără experiență.

Filmulețe compromițătoare cu Valentin Dragnea?!

Mai mult, conform surselor ProSport, în vestiarul echipei jucătorii se laudă că ar avea filmulețe compromițătoare cu Valentin Dragnea de la mai multe petreceri private la care ar fi luat parte chiar și elevii lui Lincar. „N-a pus în viața lui o pereche de adidași sport în picioare, dar el (n.r. Valentin Dragnea) se bagă la echipă. Să-și vadă de treaba lui, că nu înțelege nimic din sportul ăsta. Noi nu mai stăm o secundă, dacă se atinge cineva de Mister. Suntem 10 jucători care plecăm imediat dacă e dat afară antrenorul. Cum nu-i convine ceva la echipă el schimbă antrenorul, ne amenință că ne dă afară. Să ne dea pe toți afară”, spune unul dintre jucătorii de la Turnu Măgurele sub protecția anonimatului.

ProSport l-a întrebat pe Erik Lincar despre propunerea lui Valentin Dragnea de a-și da demisia. „Până în acest moment nu am vorbit cu nimeni din conducerea clubului, o poziție oficială ar putea s-o aibă președintele clubului”, a declarat Erik Lincar pentru ProSport. Turris Turnu Măgurele ocupă locul 7 în Liga 2, după 10 etape, cu 15 puncte, la o lungime de prima poziție care duce în play-off ocupată de Farul, care are însă un meci mai puțin.

SURSA: PROSPORT.RO

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
Hai baietii cu filmuletele pe 07 Noiembrie 2020, 22:11
#10
Asteptam
Gata a plecat mister,hai cu circul
Nici pe 04 Noiembrie 2020, 16:45
#9
Macavei
Ce fata de prost are în poza de mai sus lingau de Macavei !
Grig pe 04 Noiembrie 2020, 09:35
#8
Pentru coleg de echipa
Esti unul dintre cele 3 sifoane asumate de presa sportiva?

Stefan stie si vrea raul clubului pe care al ajuta și face performanta la nivel național? Am văzut ca vor sa se dezvolte aducând un profesionist în echipa,,,,,,Silviu Bogdan,,,comunicatul clubului spune foarte multe,ce sa vezi,coleg de echipa!
Nicu pe 03 Noiembrie 2020, 17:27
#7
Turist
O prostime de neam. Asta este motivul ptr care ne călăresc ardeleni. Fiți mindri ca aveți echipa și CV o finanțează.. Tr prosti asa cum a făcut și cu Dan Ila, Dragne, și ect.
Nicu pe 03 Noiembrie 2020, 17:24
#6
Turist
Sincer sunt tr, dar credeți-mă o rasa mai proasta decit în jud unde mam născut nu exista. Bai nea caisa fiți mindri ca aveți o echipa și un prost cine ar fi el dar o finanțează.
Coleg de echipă pe 03 Noiembrie 2020, 08:42
#5
Santajistii
Medelin Ioniță și Sopeanu Geo sunt cei care fac rău echipei.Stefan știe!
Încă o promovare ratată pe 03 Noiembrie 2020, 08:09
#4
Când se suie scroafa-n copac
Dacă nu fura ta-su la greu,umflatul ăla nu ducea nici sacul cu mingii de la terenul de antrenament până la stadion.Este priceput la fotbal și agricultură,lafel cum este de priceput Cuclea la administrarea orașului.Atunci când cărțile și joc*rile sunt făcute de ciobani și de proști,nu-ți intră nici chintă spartă.
Jardel pe 03 Noiembrie 2020, 07:51
#3
Orasean
Wow! Senzațional articol de presa !

Bai labagiule,unde trăiești tu ma ?

De cand este echipa asta în Turnu Măgurele, nu am vazut un articol sau sa dati si voi 2 rânduri de bine,preluați din alte publicații articole de scandal,este asa departe stadionul sa participi la un antrenament sau meci? Gata și voi,scandal mare! Acum înțeleg de ce a pierdut seful tau primaria turnu!
G pe 02 Noiembrie 2020, 22:35
#2
.
Cu dna DGI ?
Fotbalist pe 02 Noiembrie 2020, 21:37
#1
Poate cu Gina avem filmari.
Poate avem cu doamna filmari cu ce a facut ea cu fotbalistii!

Si cu prietenele ei!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.