Rata de infectare in localitatile din Teleorman. Turnu Magurele - 4,48/1000, Ciuperceni - 6,72/1000.

02 Noiembrie 2020 | 5812 vizualizări | 2 comentarii
Rata de infectare
Rata de infectare

Rata de infectare in localitatile din Teleorman. Turnu Magurele - 4,48/1000, Ciuperceni - 6,72/1000 la data de 01.11.2020.

rata

Comentarii (2) Adaugă comentariu
Costel Codrea. pe 03 Noiembrie 2020, 15:06
#2
Cateva constatari.
De bastina sunt din Ciuprceni, unde am o proprietate,rude si cunostinte in localitate si in anexa ti**neasca Poiana(Flamanda), dar locuiesc in Alexandria, unde am si serviciul. Ca atare, sunt foarte interesat de ceea ce se intampla pe acolo, inclusiv probleme sociale si politice, deci si de cine raspunde de destinele ei. Vazand listele cu cei care au candidat la recentele alegeri locale, am ramas uimit de cat de multi neaveniti, incompetenti si semianalfabeti s-au inghesuit la placinte. Nu ne mai facem noi bine!
Vasile Tarila pe 02 Noiembrie 2020, 14:12
#1
Simpla potriveala.
Cresterea spectaculoasa a gradului de infectarea cuy acest virus nenorocit nu trebuie pusa in legatura cu schimbarea culorii politice a primarului. Este o eroare!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.