Sclavagismul PSD-Ioan Niculae este in floare la Turnu Magurele.

20 Octombrie 2020, 07:03 | 3684 vizualizări | 14 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele.

Chimistii turneni sunt doar unul dintre exemple. Noi suntem un grup de muncitori din Lunca. Fostul primar Buzala este prieten cu un sef de la Hidro Olt care se numeste Soare de la Alexandria si ne-a gasit pe noi 7 muncitori la Lunca. Lucram la centura de pe Magurele de la fosta Mopan la strada principala din Magurele. Suntem angajati la firma Hidro Olt a lui Niculae.

In doua luni jumate am primit 500 de lei. Sefii au promis ca ne dau o parte din bani pe 28 luna aceasta. Saptamana trecuta am facut greva si a venit primarul Cuclea. Ne-a spus numai minciuni si ca nu are ce sa faca ca Primaria a platit si ca patronul e vinovat ca nu ne-a dat salariile. Cuclea si Niculae sunt intelesi. De ce a dat lucrari la firma lui Niculae. Au saracit atat de mult aceasta zona pentru a face ce vor cu oamenii. La alegeri am votat cu PSD ca sa nu ne dea afara. 

Citeşte şi
Comentarii (14) Adaugă comentariu
escu ”unblă” prin mintea ta,prostălăule pe 25 Octombrie 2020, 15:28
#14
Cine ești tu,măi pârlitule,ca să te avertizeze DIGI?!
Remarc un anumit gen de individ,retard prin exprimare,comportament și educație,în plină ascensiune.Dacă ăsta este mesajul tău pentru mine,atunci m-am lămurit total,ești irecuperabil.În privința amenințărilor,fă tu primul pas,și îți garantez că va fi ultimul cu el întreg.Iar în privința celor ce doresc să afle ID-ul vreunei persoane,fie la Digi sau oricare altă firmă de furnizare de servicii de internet,țin să să te anunț că e caz penal,Art.32 din legea nr.677/2001-Legea 190/2018 din regulamentul UE 2016/679.Nu știu care dintre noi încearcă să găsească identitatea celuilalt,și dorința de aș arăta mușchii,iar puterea creierului nu se măsoară prin forță fizică.Dar,tu încearcă,te știu perseverent în ale prostiei,și te poți face de râs oricând.
ILIE SCULERU. pe 25 Octombrie 2020, 14:16
#13
Lui "escu"-din ce in ce mai poaspat de prost.
Am fost avertizat de DIGI ca unbli sa afli identitatea celor care te contreaza. NU VEI REUSI! SI CHIAR DACA II VEI AFLA, SINGURA TA POSIBILITATE ESTE SA-I PUPI IN CUR! EU ITI OFER O SANSA: IN CURAND, DUPA CE NE VOM INTALNI PE STRADA, AM SA-TI UMPLU GURA CU CACAT SI TE VOI EXPUNE ADMIRATIEI CETATENILOR LEGAT DE STALPUL CU CEAS DE LA INTERSECTIA "CEC". DACA VII CU BODIGARZI, IISERVIM SI PE EI! MAFIOTULE CRIMINAL!
escu,din ce în ce mai prospăt pe 24 Octombrie 2020, 09:11
#12
Pentru veșnicul cretin
Vai,ce-mi place să răspund celor ce se cred importanți.În fapt,niște dereglați ce au păreri,dar fără a atinge nici pe departe subiectul articolului.Hai să vedem,secătură,cine a început primul cu jignirile?!Dacă poți să recitești postările,te convingi singur.Te înțeleg că e greu,dar fă un efort sau cheamă pe cineva.Poate-ți va spune și de ce ești tu frustrat și nervos.Poate nu ți-ai primit salariul la timp sau nu ți-ai luat medicația la timp.Nu are importanță prea mare,tu luptă mai departe și arată-ne poziția și inteligența ta în adevărata ei splendoare.Gata,că am pierdut destul timp cu un fluture de lampă.
ILIE SCULERU. pe 23 Octombrie 2020, 16:54
#11
Lui basin..escu.
Ma facusi sa rad, bai canalie scolita, daca nu la "stefan gheorghita", atunci la un var de-al lui. Auzi bai, analfabet functional, EU NU POT FACE PUSCARIE SI NICI AVERI NU POSED PENTRU A FI CONFISCATE. DAR CA SA POT PUNE IN LESA JAVRE CA TINE-DA

NOTA IMPORANTA: CRETINULE, TU SI ALTI NEISPRAVITI, FACETI COMENTARII DESPRE CELE SCRISE IN ARTICOL, NU SA-I JIGNITI PE CEI CARE AU ALTE PARERI! (fie vorba intre noi, tu nu ai nici o parere)
escu,departe de sărăcie și prostie pe 23 Octombrie 2020, 08:16
#10
Frunza la câini o tăiați voi,slugilor!
În primul rând,cretini și idioți sunt cei ce te-au plămădit atât de prost și needucat.Ce-mi place atunci când arăt unor papagali cu lesă cine sunt defapt,și realitatea în care trăiesc.Eu zic să nu mai fi atât de sigur de apartenența mea la gașca pușcăriașului.Băi,c*r de sac,n-am avut ”cinstea” și ”onoarea” de a-i sta alături celui ce v-a învățat cum se dau limbile pe corp,dar ție ți se citește regretul în scris și în simțire.Și nu în ultimul rând,știu foarte bine cam ce vă așteaptă pe voi,slugile și viitorii posesori de dosare penale și pedepse primite în urma rezultatelor catastrofale suportate de catre o Românie întreagă.Și mai știu lafel de sigur că se apropie vremea deconturilor pentru toți cei care au băgat ambele mâini în banul public.Și apropos,cât de c*rând avem și legea confiscării extinse a tot ce s-a furat prin țara asta.Scrie căpcăunule,scrie,libertatea e a ta,dar nu și dreptatea!
ILIE SCULERU. pe 22 Octombrie 2020, 14:43
#9
Imbecilului "escu"
Auzi,bai cretin idiot, tu esti unul dintre cei plecati prin lume s-o distrugeti si apoi v-ati intors sub forma de COVID 19...si care taiati frunza la caini prin targ, propovaduind Apocalipsa post dragnea(pentru ca sigur faci parte din gasca care l-a adulat cat a avut putere si, dupa mazilire, ati sarit in barca libertinistilor. Atentie insa, nici nu stiti ce va asteapta! Pupinc*rescule de gaoaze infecte!NOTA: M-AM STRADUIT SA FOLOSESC UN STIL DE SCULER, NU DE INTELECTUAL RASAT, SPRE DEOSEBIRE DE TINE, UN 'TELECTUAL CULT LA CAP, DECLASAT.SI-N LOC DE PUNCT, TE POFTESC SA MA PUPI IN CUR!
Gică Contra pe 22 Octombrie 2020, 12:06
#8
Ca fapt divers...
Firma Hidro Olt dădea clasă în plină tranziție tuturor bișnițarilor din județ ! Până s-a prăpădit directorul ! Ulterior a fost angajat un oarecare profesor, de toată jena, Loghin Nicolae zis Woody. De atunci s-a ales praful...
”escu” pe 21 Octombrie 2020, 23:38
#7
WOW,#4,câtă inteligență ai arătat?!
Nu știu căruia dintre noi nu i-a plăcut cititul,dar,după o asemenea pledoarie jalnică,nu pot să cred că am surpriza să mă aflu în fața unui astfel de specimen luminat.Când te referi la UTC,te gândești la Mohanu și cei ce au derivat ulterior anilor 90,în FSN,PDSR,PD și PSD,sau oricare alt partid?Măi,suflă-n fluier,nu știu care dintre noi a înțeles mai bine ce s-a întâmplat în ultimii 30 de ani.E suficient să ne uităm în jurul nostru,și ne dăm ușor seama de realitatea pe care o trăim astăzi.Singurul lucru pe care nu-l înțeleg este ce legătură are ”Strauss”,bioxidul de sulf,parfumurile,cu hoția,minciuna și prostia.Iar dacă e vorba despre lepădături,sunt sigur că are legătură cu cei ce ți-au dat viață și au încercat să te educe.Din păcate,eșecul e total.Și dacă vrei să vorbim serios,ia mai du-te-n căcat să te mânjească de intelectual rasat ce ești!!!!!!!!!!!!Și știi cum,”PAS CU PAS”!Pe zi ce trece mă conving că prostia,infatuarea și nesimțirea nu au leac.Dar,tu dăi și luptă,e loc pt.toți.
Gabi pupinc*ristul pe 21 Octombrie 2020, 19:14
#6
Datul in git
Simionescu și contabila IUlica Păun au distrus genetica porcina (rase de porci) de un milion de euro .iulica păun a fost directoarea cu facultatea făcută la școala de ardei de la Alexandria. Aceste persoane au fost ajutate și de Măruță Moraru care a fost consiliata de simionescu Adrian sa-l distrugă pe. Petre pitis dela teldrum. Opersoana știi mai multe .
NICOLETA BIG ASS pe 21 Octombrie 2020, 14:48
#5
Bine de stiut
La Turnu Magurele sunt cei mai prosti oameni din Teleorman. Asa ca ne permitem,sa va luam la misto cu banii. Votati cu PSD, ca sa ne fie si noua bine. S-a inteles, bai milogilor.
ILIE DE LA SCULARIE (ILIE SCULERU) pe 21 Octombrie 2020, 14:37
#4
Draga "escu".
NU AI INTELES ABSOLUT NIMIC DIN CEEA CE SE INTAMPLA IN ACEASTA LUME! ACELASI LIMBAJ DE UTC-ist IMBATRANIT IN PR0STIE SI-N FRUSTRARE. "FIECARE POPOR ISI ARE CONDUCATORII PE CARE SI-I MERITA!" UNORA, PRINTRE CARE TE NUMERI SI TU, NU PREA LE-A PLACUT SA CITEASCA, IAR DACA AU CITIT NU AU INTELES NIMIC DIN CEEA CE S-A PETRECUT IN LUME IN ULTIMII 30 DE ANI. DE ACEEA NU-I DE MIRARE CA-SI INCHIPUIE CA IOHANN KLAUS ESTE ACELASI CU IOHANN STRAUSS SI CA "UN PAS INAINTE, DOI PASI INAPOI" SI "PAS CU PAS" AU ACELASI AUTOR. NU M-AS MIRA DACA AS AFLA CA UN "MARE CARACTER" CA TINE AI AVEA TOATA VECHIMEA IN MUNCA NUMAI IN GRUPA 1, FARA SA FI INHALAT UN CM CUB DE GAZE "SANATOASE" DE AMONIAC SAU BIOXID DE SULF, PE CAND MULTI"SCLAVI PSD" CARE AU MUNCIT IN ACESTE "PARFUMURI" N-AU MAI APUCAT SA AFLE CE PENSIE LI SE CUVENEA! NENOROCIREA ACESTEI NATII ESTE CA MAI SUNT PRIN TARA DESTULE LEPADATURI CA TINE.

NOTA: NU SUNT CATALIN MANZATU, DOAR LUCRAM IN ACEEASI ECHIPA-NU A PSD!
Bobe Gică pe 21 Octombrie 2020, 12:00
#3
Niște proștii asta sunteți.
A intrat În cabina de vot cu voi Cuclea sau Nicolae? Prostia se plătește. Nu știați asta?
escu prin lume pe 21 Octombrie 2020, 09:08
#2
Nu înțeleg mirarea unora
Primiți ceea ce ați votat,minciuna,hoția și ignoranța.Și nu veți primi decât ceea ce ați dat în urma încrederii voastre arătate față de acest partid de hoți.Dintotdeauna ați pus botul,așa cum se spune mai golănește,la propaganda cu minciuni și promisiuni a PSD din campaniile electorale,după care ați stat următorii ani cu buza umflată și cu buzunarele goale.Acum așteptați următoarea campanie în care vă vor spune și arăta fix aceleași lucruri.Nu vă supărați,dar după atâta somn și prostie cultivate zeci de ani din aprtea PSD,aveți și ceea ce meritați.Și după cum se vede,nu v-ați trezit nici azi.O să munciți gratis până veți merge la muncă desculți și cu burta goală.Sau,oferta pentru cules căpșuni în Spania,prin firma lui Codrea,rămâne singura șansă pentru supraviețuire.Nu vă rămâne decât să vă uitați atent în fiecare zi pe cer,poate vin americanii.
Catalin Manzatu. pe 21 Octombrie 2020, 08:45
#1
Mare-i gradina ta, Doamne!
DUPA CE CA SUNTETI PROSTI, MAI VA SI PLANGETI! VOI NU STIATI CINE ESTE IOAN NICULAIE? DUPA CE ANI DE ZILE A PACALIT OAMENI,PE CARE I-A LASAT FARA BANI, VOI VA ANGAJATI LA EL FARA SA CERETI NISTE GARANTII SOLIDE. DE DATA ACEASTA CUCLEA ARE DREPTATE, NU ARE CE FACE. EU AM LUCRAT LA COMBINAT SI DE 5 ANI AM DE PRIMIT SALARII DE PESTE 10000 LEI. INTRE TIMP AM GASIT SERVICI IN ALTA PARTE.CAND AU INCEPUT ANGAJARILE PENTRU REPORNIRE, AM FOST INVITAT LA PRIMARIE SI, IN PREZENTA PRIMARULUI, UN INS-PROBABIL UN ADMINISTRATOR-MI-A PROPUS REINTOARCEREA LA COMBINAT PE UN SALARIU FOARTE ATRACTIV, MULT MAI MARE DECAT CEL PE CARE IL AM ACUM. AM PUS NISTE CONDITII, PRINTE CARE PLATA RESTANTEI+ GARANTII PENTRU URMATORII 5 ANI. A RAMAS STABILIT SA FIU ANUNTAT DACA MI SE SATISFAC CONDITIILE. NICI PANA AZI N-AM PRIMIT NICI UN SEMNAL!! ODATA CU MINE MAI ERA UN INGINER, FOST LA COMBINAT SI ACUM LA PRIMARIE,CARE A REFUZAT. PE CUCLEA L-AM AUZIT SPUNAND CA EL NU PATE OBLIGA OAMENII SA PLECE FARA NICI O GARANTIE!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.