Se strange latul! Lui Ioan Niculae i-a intrat morcovul cu tot cu frunze. Magistratii ii resping toate cererile.

15 Octombrie 2020, 21:54 | 3818 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Morcov

Ioan Niculae a facut cereri de sesizare a Curtii Constitutionala, Uniunii Europene, etc, dar o doamna judecator in spune ca nu se poate. Bineinteles, Niculae promite ca Donau Chem o sa duduie in decembrie. Fenta cu repornirea combinatului este pentru a scapa de puscarie si pentru ca PSD sa nu piarda Turnu Magurele si Teleormanul. Dupa locale s-a oprit combinatul pentru ca s-a terminat gazul din butelie. Urmatorul termen de judecata este pe 11 noiembrie. Magistratii nu cred in intentiile hotului, dar pe turneni ii pacaleste sa voteze PSD. 

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
Fane Belu de la Nasturelu pe 17 Octombrie 2020, 20:59
#10
e sarbatoare in casa lui Ioan Niculae
Azi a fot ziua de nastere a printisorului Vladut. Si-a serbat ziua cu invitati. Oare s-a purtat masca si distantare sociala? Cati invitati or fi participat? sub limita maxima admisa? Aiurea, imbulzeala ca la pomana. Bani folositi in sarbatorire s-au strans de luni de zile de mamica grijulie. Sa vedem la anul cand vor fi amandoi in puscarie cine ii va mai organiza mega petrecerea. Pana la anul sa le uram familiei Niculae: imbolnavire grabnica de covit cu deces.
Stefanel pe 17 Octombrie 2020, 17:04
#9
Pentru pelea
Ne-ai distrus tinerețea. Moartea de cauta pe acasă și tu,sluga la NICIOLAIE.
Rusine pe 16 Octombrie 2020, 17:33
#8
Politicieni de 2 bani
In 2016, foștii salariați de la combinat, v-au cerut ajutorul, însă toți dar absolut toți politicienii din oraș i-ați luat la mișto.
George Sandulescu. pe 16 Octombrie 2020, 15:05
#7
Categoric.
PSD NU ARE NICI IN CLIN, NICI IN MANECA DE-A FACE CU IOAN NICULAIE! NICI PNL! CA UNII MEMBRI MARCANTI SI SIMPATIZANTI AI ACESTOR PARTIDE AU AVUT SI MAI AU RELATII CU ACESTA, ESTE CU TOTUL ALTCEVA! (ALTA MANCARE CU PESTE, ALTA GASCA-N ALTA TRAISTA). Va prezint urmatorul caz, pe care unii se fac ca l-au uitat: CAND A CANDIDAT MIRCEA GEOANA LA PRESEDINTIA ROMANIEI, IOAN NICULAIE A FACUT PUSCARIE PENTRU CA I-AR FI FINANTAT ILEGAL CAMPANIA= CAZUL "MITA PENTRU PSD" DUPA CATIVA ANI MIRCEA GEOANA A FOST NUMIT SECRETAR GENERAL ADJUNCT AL NATO. PAI, ACCEPTAU AMERICANII SI FRANTA, ANGLIA SI ALTI CORIFEI AI ANTICORUPTIEI UN INDIVID CARE AVEA LEGATURI CU MAFIOTI NOTORII ROMANANI? MAI MULT CHIAR, MIRCEA GEOANA A FOST CASTIGATOR DETASAT AL ALEGERILOR, DAR A PIERDUT CA URMARE A FRAUDARII VOTULUI DE CATRE BASESCU, CU COMPLICITATEA LUI DRAGNEA!
Flori pe 16 Octombrie 2020, 14:04
#6
Banii
Sa putrezeasca in pușcărie nenorocitul!

Angajații din combinat neplătiti de 3 luni!
Pt.Gogu țăranoiu pe 16 Octombrie 2020, 11:28
#5
De căcat esti tu
Bai prostu cu diploma,pai cine pi.da matii i-a vândut combinatul lui Nicolae???Nu cumva gasca PSD-ista?Handicapat esti,ghandicapat ramai,boule,esti roșu până un măduva oaselor,datorită boilor că tine este orașul ăsta unde este.
DV pe 16 Octombrie 2020, 10:08
#4
Uite cine vorbește?!
Măi,Goguțule,termină odată cu părerile tale și cu dezinformările.Gata,au trecut alegerile,să ne uităm către oraș.îÎți place cum arată după anii mulți de conducere de către gașca PSD a lui Dragnea???Ce legătură are campania de o lună de zile,și cine a candidat împotriva unui partid de neisprăviți și hoți,cu faptele petrecute timp de 25-30 de ani la conducerea orașului de o mână de oameni ai PSDragnea?Treziți-vă și nu vă mai lăudați incompetenții și ticăloșii.
Eu pe 16 Octombrie 2020, 09:40
#3
Fost salariat
Sa ne dea bani din2015 are restante salariale către foști angajați si statul doarme noi dacă am avea restante la stat ne executa .
Gogu de la APROZAR pe 16 Octombrie 2020, 07:14
#2
Postare de căcat
Mă, pe voi încă vă mai ustură hemoroizii după bătaia luată de Crăcea și gașca lui? Că de fapt asta e, gașca lui Crăcea, nu PNL. Ce treabă are Primăria cu Combinatul? Aia e o societate privată! Nu mai mâncați căcat, așa cum o făcea Crăcea în campania electorală! Apropo, măi dragă redacție, voi ați citit programul electoral al lui Crăcea cu privire la Combinat? Boul ăla bătea câmpii ca și cum el era patronul Combinatului! Și nu băteați voi toba că ați câștigat Teleormanul? Cum adică să-l piardă PSD-ul, că nu prea are logică! Sunteți penibili! A scăzut nivelul postacilor, probă că zicala cum că nici c*rvele nu mai sunt ce erau odată a prins la turnucuștiri.
Bozgoru pe 16 Octombrie 2020, 07:08
#1
niciOLAIE
LA PUȘCĂRIE.... ÎMPUȚITULE.......
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.