Celentano, Las Fierbinti, vine sa-l felicite pe Celentano de Turnu Magurele. Din putul de la Stadionul Municipal izvoraste tuica.

25 Septembrie 2020, 11:26 | 1041 vizualizări | 1 comentarii
Stadionul Municipal

Comentariul zilei - Cuclea si gasca lui au platit 4,5 miliarde lei pe un put de apa la stadion! Dar ce are Cucleo putul ala? Aur? Cum jegmaniti lumea care va plateste taxe si impozite?!

Il rugam pe Danut sa mai sape cateva puturi. Trecem la productia de tuica. Celentano din Las Fierbinti a incercat sa fabrice tuica intr-un mod ingenios, dar nu a reusit. La noi e tuica sa udam si gazonul. 

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Relu pe 25 Septembrie 2020, 14:48
#1
stadionul municipal
Aici sunt banii de pe impozite locale! Aici lumea plateste sa intre la meci! Stadionul e al lor nu al nostru!Cracea primar!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.