Daciu sau Cristea: cine sa fie viitorul vice?! Alegem si vicele, nu numai primarul.

22 Septembrie 2020 | 2270 vizualizări | 7 comentarii
Daciu George.
Daciu George.

Ne e rusine de Daciu pentru ca il comparam cu un politruc. Ce carte de vizita are doctorul Daciu si ce il recomanda pe Cristea?! Daciu are afaceri de nivel national, Cristea si-a angajat neamurile in Primarie. De unde sa vina progresul orasului?! 

Comentarii (7) Adaugă comentariu
Reli pe 22 Septembrie 2020, 17:58
#7
Corect
Ca bine zici #1 diferenta mare intere incapabilul Cristea si dr Daciu,de fapt nici nu exista comparatie.
Doar ovorbă s-ăț mai s pui, pe 22 Septembrie 2020, 16:10
#6
(ca prof.George Pruteanu la TV, odată)
a) Dle Nan, portul așa va arăta în viitorul mileniu,secol,deceniu. Dar în anii 2o.2o -2024 sigur NU {fiindcă lumea,( și tu?) } nu-i mai dă lu' NIMIC, ceva ceva mandate.

b) Lasă portul și zi-mi de culoare."ALBUL" bărcii al cărui Party d? Că n-am văzut afișe albe, afișate.

c) Fotograful poate edita poza / culoarea pachebotului?

d) Site-le cu multeștiri ce faci? Comentatorii se distrează pe aici, în loc,

să umble cu ' roșii minciunele' din bloc în bloc ca să ținem un NIMIC pe stoc.

Săracă Iuliană cât alergi tu! Sună la 122, la salvaMari salvaTori de Voturi, la cavouri să iasă și ai lu' Jupânu. Că e unu ( Nik) om-rău cu : Tic Tac, tic tac,care nu prea tace, și altul cu : o funie ș'un par care se apropie ( păi amenda? 1,5 metri).

"Nucleara" -cum spun fătucele știriste la Tv- este că *PRIPONUL antiPenali* Rahovit e fr. flămând și zornăie mii de cătușe. Calendarule, sări tu câteva zile de la 26 sept. direct la 30.Hai ca poți ca în anul 192x, atunci 14 zile !
ILIE DE LA SCULARIE. pe 22 Septembrie 2020, 15:59
#5
Invatati, invatati, invatati (Lenin)
Daraghie tavarisci, liberali-libertini, eu, un simplu tehnician, va rog sa invatati cele mai simple reguli ale limbii romane! Intr-un articol se spune: \"va fi viitorul Primar..\", iar aici ziceti: \"cine sa fie viitorul vice ..\". Dupa umila mea parere, corect ar fi: \"este viitorul...\", daca spui \"va fi viitorul...\" se poate intelege ca va fi dupa Pastele cailor! Sau, cine stie?, poate chiar asa vreti sa se inteleaga.Alta problema: vad ca veniti cu tot felul de oameni care OR FI NISTE SPECIALISTI DE VALOARE IN PROFESIUNEA LOR, DAR DE CARE, CA EDILI, NU A AUZIT NIMENI! CA SA JOACE ROLUL DE CONSILIERI-MARIONETE RIDICATORI DE MAINI SI INCASATORI DE INDEMNIZATI GRASE(sau dracu\' stie cum s-or numi)CA PANA ACUM, POATE FI SI TUSA VETA DIN CAPU\' LA SAT! INCOLO, S-AUZIM DE BINE SI DUMNEZEU CU MILA!
Yxz pe 22 Septembrie 2020, 14:23
#4
Ciuma rosie
Arătați un psd-ist deștept!
Fotograful pe 22 Septembrie 2020, 14:03
#3
o va retrage
Costică, sa vezi cum arata S.S.I.( stația spațială internațională /USA-Rusia) c'am sosit mâine de acolo, am poze. Cu o poză în cosmos direct Primar ajungi. AICI.. Numai neinspirat și fără o soție consilieră...iată că a pus alt port (Zimnicea?) și barca 'salvată' de Băse din "uișchiul" flotei Române.
Costel Nan pe 22 Septembrie 2020, 12:15
#2
Poza
Așa arată portul din Turnu Măgurele??
Cineva care știe bine pe 22 Septembrie 2020, 11:05
#1
Unul în privat,altul la stat
Este o imensă distanță între Dr.Daciu și incapabilul vice Cristea.Dintre caracterul,educația și pregătirea acestor două persoane.Unul s-a realizat prin propriile forțe,iar celălalat,împreună cu copiii și rudele,numai din banul public.Numai urmărind apariția caselor,mașinilor,vacanțelor și exc*rsiilor,locul unde lucrează și din ce bani se înfruptă de ani de zile,și veți constata onestitatea și ce fel de persoană este fiecare dintre ei.Treziți-vă până nu vom pierde și ultimele persoane care mai țin la aceste loc*ri.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.