Sergiu Iordan: "Eternul și fascinantul Teleorman." D'ale campaniei - Un magurean a luat berea de la PSD, dar va vota PNL. E corect?!

06 Septembrie 2020 | 2408 vizualizări | 2 comentarii
Segiu Iordan
Segiu Iordan

Eternul și fascinantul Teleorman.

Astăzi a fost o nouă zi în care am căutat să aflăm ceea ce își doresc oamenii. Dimineața am mers la târgul săptămânal de la Piatra, iar seara am fost în cartierul Măgurele din municipiul Turnu Măgurele. Vreau să vă povestesc un eveniment caracteristic campaniilor electorale din Teleorman.

Eveniment real, prezentat fără înflorituri. Eram trei persoane pe o stradă, din sens opus au trecut pe lângă noi trei bărbați, pe biciclete, îmbrăcati cu tricouri roșii, inscripționate cu sigla PSD. Înainte de a trece pe lângă noi, au împărțit pliante unui grup de persoane. Ne-am adresat și noi acelorași persoane dorind să aflăm și opinia lor. Surpriza a venit relativ repede. Râzând, unul dintre ei l-a certat pe cel cu care vorbeam pentru faptul că va vota PNL deși bea bere de la PSD. Au schimbat mai multe replici între ei, dar din toată discuția am înțeles rapid. Odată cu pliantele PSD primiseră toți câte o bere la bidon de 0,5L. Le aveau toți, aproximativ zece bărbați așezați in jurul unui magazin de cartier.

Din păcate, cazul este real și nu este o excepție, îmi recunosc județul imediat. Nu vom obține niciodată o mărturie în instanță, dar suntem trei martori ce putem confirma situația prezentată. Fotografia nu are legătură cu evenimentul menționat, noi ne-am continuat munca de teren, vreodată oamenii vor înțelege că cine nu-i mituiește, le vrea binele, iar cel ce le dă o bere, de exemplu, îi va fura cândva.

sursa: pagina Facebook Sergiu Iordan

Comentarii (2) Adaugă comentariu
Cetățean pe 08 Septembrie 2020, 22:48
#2
Turnean
Ce masuri aveți un vedere a lua privind redresarea principaleleor centre industriale ale orașului nostru, combinatul chimic, IME, pentru respectarea de către patronului Nicolae a personalului muncitor, care sunt cetățenii urbei noastre pe care va înghesuiți sa o conduceți. Prosperitatea cetățenilor duce la prosperitatea urbei, ori ptr acest lucru edilii sunt principalii responsabili. Nu realizarea personală a politicienilor duce la prosperitatea urbei
Ioan pe 07 Septembrie 2020, 15:06
#1
Electorală
Cu atât vor rămâne de la PSD. Cu 0,5 litri de bere.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.