Rezultate sondaj - Profil de politician - "Totul pentru Turnu Magurele"

08 Iulie 2020, 10:45 | 3116 vizualizări | 19 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele.

Scopul acestui sondaj a fost de a afla parerea turnenilor despre actuala conducere a primariei si care ar fi candidatul potrivit pentru a reda orasului nostru stralucirea de altadata.
Sondajul a fost realizat in perioada 03.07.2020 - 07.07.2020 si nu au fost retinute niciun fel de date despre respondenti.

Mai mult, aici>>vremprimar.ro

Citeşte şi
Comentarii (19) Adaugă comentariu
Nebunu' din coceni pe 11 Iulie 2020, 22:54
#19
INS-ului
Vericule, ai fost pe inima mea! Asta le-am explicat și amărâților care habar n-au despre chestiunea în cauză, dar se cred miezul din Fanta. Iar dacă te gândești la cine vrea să fie El lidero maximo al dreptei turnene, iar ești în acord cu mine.
Un INS. pe 11 Iulie 2020, 17:40
#18
Lui #16.
Vericule, ma facusi sa rad de era sa lesin! Ca sa-mi revin iti pun doua intrebari:

-CARE DREAPTA? Daca raspunzi la prima, urmeaza cea de a doua:

-IN ACEASTA "DREAPTA" TREBUIE SA FIE MAI MULTI CONDUCATORI; CUM ISI VOR ALEGE EI UNICUL CANDIDAT?
Eu pe 11 Iulie 2020, 00:36
#17
Pentru Eu
Sunt 2 prosti si cu primaru 3. Asta sa va intre in cap ca daca nu va intra iar 4 ani in dos.
Și pt.Turneni a zis, în sec.18... pe 10 Iulie 2020, 23:36
#16
Voltaire, franțuzul scriitor și filozof...
... *Fiecare popor are conducătorii pe care îi merită!*___ În traducere ( în limba Teleormăneano--Turneană).... *Municipiul acesta a avut 30 de ani o administrație FSNisto-PSDisto-Cucleană, căci meritați ce ați votat*. 27 septembrie vine.... ; lista aceea de candidați lipită pe ușă - la secția de votare - va arăta un candidat comun / unic al Dreptei-Unite.?????
Eu pe 10 Iulie 2020, 14:37
#15
Pentru pacifist
Tu ai dreptate dar cine crezi că gândește? Cracea e cunoscut si compromis celalat e necunoscut. Sa dea cu banul
Pacifistul pe 09 Iulie 2020, 12:25
#14
Oameni buni, nu vă mai certați, trebuie să fim uniți împotriva Cancerului PSD
Lăsați mândria și orgoliile deoparte, trebuie să fim uniți și să ieșim masiv la VOT pentru a distruge Cancerul PSD !
Nebunu' din coceni pe 09 Iulie 2020, 06:44
#13
# 6
Răspunsul dat lui # 10 e valabil și pentru tine. Lăsați dracului băutura când citiți postările! Citiți-le la trezie, să prindeți ideea postărilor în mod corect.
Nebunu' din coceni pe 09 Iulie 2020, 06:40
#12
Lui # 10
Băi bou-belții, tu ai fost treaz când mi-ai citit postarea? Ești tu în stare să pricepi tâlcul ei? Nu cred. Acum, hai să-ți explic cap de cretă ce ești! Crăcea, cu toate calitățile pe care și le crede va mai lua bătaie de la PSD. Știi de ce? Pentru că pe dreapta a mai apărut și USR, care va mai ciupi binișor din electotatul tradițional de dreapta, care vota cu Crăcea. Mai este PMP, care ciupe și el ceva, și mai este și ALDE, care îl are pe Păunescu. Acum, oricât l-ai ironiza tu pe Păunescu, tipul este o nucă tare, care-i va ciupi și el serios din electoratul lui Crăcea. Ori, un candidat independent sprijinit de dreapta unită ar fi avut succes în lupta cu PSD, mai mult, ar fi determinat și pe cei abrutizat de politic să meargă la vot. Orgoliul lui Crăcea a făcut să eșueze negocierile pentru o dreaptă unită, condiția lui a fost: eu sunt candidatul dreptei unite, altul nu! După alegeri, ne întâlnim, îți dau o bere, și-ți explic unde ai bătut câmpii aiurea.
Niște bice la funduleț erau pt #6 pe 09 Iulie 2020, 01:04
#11
Cel cu Poroschia, Bălăceanca, Obregia
Nu pentru #5 ~Așa Ceva ~ 14:08 /. De mai multe ori s.au modificat numerele comentariilor și a fost... vizat /blagoslovit altcineva. Eu cel de la 21:30 (# 8 acum) cer din nou celui cu " consultul psihiatric" să citească mai bine căci l-a acuzat greșit pe Nebunu'din coceni, care avertizează /mobilizează împotriva ciumei roșii.
Răspuns pe Postacul PeSeDist pe 08 Iulie 2020, 23:25
#10
Clar ești NEBUN ! Tu trebuie închis la Nebuni și aruncată cheia după tine !
Păcat că un Nebun ca tine are Drept de Vot, tu trebuie închis pe viață la nebuni !



Dacă Nu ieșiți la Vot, armata de orci, nebuni, inculți, proști, analfabeți/ votanții Ciumei Roșii PSD vor vota și vă vor decide Viitorul !
Yes pe 08 Iulie 2020, 23:06
#9
Ok
Pe Sergiu îl votăm toți!!!!
Tie # 5 / 8 iulie niște bice la fund,în public pe 08 Iulie 2020, 21:30
#8
și să ceri iertare educatorilor electorali
Că în 30 de ani ai fost ciumat roșu iubitor de trandafiri!!! Te rog re.citește ce spune un "om Realist din Coceni", rumegă singur, întreabă.ți vecinii și nepoțeii școlari că-s mai inteligenți ca tine și o să vezi că ^ Nebunul din coceni ^ e un înțelept și are dreptate. Nu este ( Ilie de la...) cu ciuma roșie ci îți deschide OCHII ție și vecinilor tăi. Rușine vouă care ați votat iLiCi-EScu și trandafirii 30 de ani, iar acum aveți grai și vorbiți scârbos. Și Eu am cerut o alianță electorală PNL USR, căci asta e salvarea primăriei Turnu si a întregii Țări. __ Eu sunt cel cu...... : PRO pro PSD în prăpastie singurel sau cu... ALDE+proRoPonta +Aliații lângă el. __ PSD în prăpastie cu totu' / împins cu buldozerul și votu'. Aștept să revii cu scuze.!
Asa pe 08 Iulie 2020, 14:11
#7
Si asa
Sa dea si Sergiu masti cum a dat Cracea, dar sa fie bune si sa le cunpere el nu partidul si poate il votam.
Pentru Nebunu' din Coceni pe 08 Iulie 2020, 14:10
#6
Pe tine scrie direct Poroschia / Bălăceanca / Spitalul Obregia !
Ți-aș recomanda un Consult Psihiatric (nu psihologic), sigur te închid ăia și aruncă cheia după tine, maimuțoi pupinkurist al Ciumei Roșii ce ești .....
Asa pe 08 Iulie 2020, 14:08
#5
Ceva
Sergiuleeeeee lasa vrajeala si cauta valize
Nebunu' din coceni pe 08 Iulie 2020, 13:03
#4
Mascaradă
Punem pariu că piticul porno câștigă alegerile? Mă, voi chiar ați început să vă credeți minciunile? Vreți acum să le credem și noi? Voi nu realizați că PSD-ul are electoratul cel mai stabil, în timp ce dreapta este tot mai fragmentată? Și asta din cauza unuia care se crede deșteptul orașului, dar care are 3 înfrângeri contra PSD în palmares? Că tocmai din acest motiv el condamnă practic orașul la robie sub PSD? Un candidat independent, cu notorietate, susținut de toate partidele de dreapta era soluția câștigătoare. Altfel, luați singular toți contracandidații lui Cuclea sunt victime sigure.
Votez Sergiu Iordan pe 08 Iulie 2020, 11:50
#3
Ieșiți la VOT toată familia, cu mic cu mare pentru a face o Schimbare !
Ieșiți neapărat la VOT altfel se va alege praful și pulberea de Turnu, de județ și de toată România din cauza Cancerului PSD+ALDE și Pro România (Maimuțoiu'Ponta) !
Nelu D pe 08 Iulie 2020, 11:14
#2
VREM PRIMAR
Vrem candidat la Primarie pe Sergiu Iordan - Vrem USR +(plus) La primaria Turnu Magurele

Crăcia si PNL nu ne mai reprezintă, niste mincinosi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.