Cartierul Magurele - Politia Turnu Magurele a retinut 2 tineri. Primaria si oamenii legii protejeaza infractorii.

09 Iunie 2020, 21:09 | 2905 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Cartierul Magurele.

„Polițiștii din Turnu Măgurele au reținut doi tineri cu vârsta de 19, respectiv 21 de ani, ambii din localitate, cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată. Activitatea infracțională reținută în sarcina acestora constă în aceea că, la data de 05.06.2020, în jurul orei 04:30, ar fi pătruns în locuința unui bărbat în vârstă de 86 de ani din  municipiul Turnu Măgurele, l-ar fi agresat fizic și i-ar fi solicitat bani. În momentul în care bărbatul a început să strige după ajutor, cei doi ar fi părăsit imobilul fără a avea asupra lor bunuri sau valori”, transmie Poliția Teleorman. Cei doi tineri sunt, în prezent, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Teleorman.

Acesta este comunicatul IPJ Teleorman: l-ar si ar fi. In baza a ce sunt retinuti?! Infractorii au tupeu si isi bat joc de Politia Turnu Magurele( asa pare). Nicio vorba despre spargerea caselor. In urma cu aproximativ doua luni au fost sparte 10 case in cartierul Magurele, fara ca Politia sa scoata un comunicat de toata jena. De ce este preferata Omerta in loc de comunicarea cu cetatenii? Faptul ca institutiile statului nu prefera transparenta e o dovada de musamalizare, ceea ce a facut sa se propage teroarea la nivelul locuitorilor cartierului. Lucrurile acestea se intampla de foarte mult timp, de aceea magurenilor le este si frica sa vorbeasca. 

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
Ion pe 16 Iunie 2020, 10:57
#8
.....
D'ai dracu'nu cer un punct de vedere oficial ! E mai interesantă bârfa.
Ionut pe 10 Iunie 2020, 20:44
#7
???
Sunt la poliție plângeri cu privire la spargere a 10 case?de ce nu cereți un punct de vedere oficial?pe ce va bazați când faceți afirmația cu privire la spargeri?
Cyiolg pe 09 Iunie 2020, 22:29
#6
Militie
Comandantul vinator de la Alexandria,care a fost la Țarcul zorilor știe mai multe.
. pe 09 Iunie 2020, 21:42
#5
.
Tâlharii, furturi, violuri.... siguranta si incredere Miliția va asigură!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.