Ciuperceni si Poiana - Familia Gadea - Lucrari in bataie de joc si jaful banului public - ne scriu cititorii.

25 Mai 2020, 22:08 | 3200 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Ciuperceni.

Buna ziua, va scriu pentru ca as avea nevoie de ajutorul dvs.

Nu ma intereseaza culoarea politica in niciun fel, insa nedreptatea si bataia de joc, de oricine ar fi facuta, ma infurie groaznic si nu pot asista nepasatoare cand vad nedreptate. Problema este urmatoarea: In aceasta comuna se efectueaza in acest moment lucrari de modernizare ale drumurilor locale, lucrari executate de catre societatea SC SPRING ROAD GARGO SRL cu sediul in Alexandria ( contractul dintre primarie si aceasta societate se afla pe site-ul primariei Ciuperceni Teleorman ) contra sumei de 18 milioane lei noi. Executia lucrarii, insa, este jalnica. De exemplu, in fata proprietatii pe care o detin a fost instalat un podet cu 50 cm mai inalt fata de nivelul curtii, ceea ce face imposibila intrarea cu masina. Am discutat cu dl primar, pentru a-i expune nemultumirea. Acesta s-a purtat execrabil, tipand si spunandu-mi ca sunt « cam cu tupeu » pentru ca am indraznit sa-mi exprim nemultumirea. Mi-a spus ca lucrarile sunt executate conform proiectului, insa dis de dimineata au venit sa-mi scoata podetul din fata proprietatii.

Satul arata ca desprins din secolul 15, populatia este foarte imbatranita si oamenii se conformeaza situatiei. Cei care si-au exprimat nemultumirea au fost tratati cu aceeasi superficialitate ca si mine. De-a lungul mandatelor sale, domnul primar a tot turnat piatra pe strazi, astfel ca la momentul de fata strazile sunt foarte inalte fata de nivelul curtilor. Si din ce am inteles de la diriginta de santier, se vor mai turna inca 2 straturi de piatra , si abia apoi asfalt. Asta inseamna ca, in fata proprietatii pe care o detin, strada va ajunge la jumatatea gardului. Dincolo de asta, dand o tura prin sat, am observat ca unele podete , unele intregi, altele sparte, sunt aruncate la marginea satului, unele ingropate, altele la suprafata. Intrebarea mea e : cine plateste podetele aceastea aruncate ? Am facut petitii si catre Ministerul Dezvoltarii si catre Ministerul Mediului, dar as vrea ca situatia aceasta sa fie facuta publica astfel incat organele competente sa ia masuri, sa vina sa verifice daca aceste fonduri alocate primariei Ciuperceni sunt folosite asa cum trebuie. Credeti ca ma puteti ajuta sa demasc aceasta bataie de joc ? Cu multumiri.

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Ilie pe 03 Iunie 2020, 23:02
#7
Asd
Lasati oamenii sa-si faca treaba ca tot pt noi este.E mai bine sa mergem prin noroi?piatra care s-a turnat ii da rezistenta asfaltului
Ion pe 27 Mai 2020, 06:59
#6
Culegeti ce-ati ales
Auziti ma,locuitori din Ciuperceni,dar pe primarii PSD cine i-a ales de atatia ani,ai?
.. pe 26 Mai 2020, 22:51
#5
..
Tot la Poiana,la fostul pachet de grăniceri este o construcție ilegală care se zvonește că aparține tot puscariasului DRACNEA.
Geo pe 26 Mai 2020, 16:08
#4
Aviz primarului.
Aceeași problemă si la Moldoveni. Dacă ridici piciorul sari gardul .l

Mai terminati cu atîta piatră ca nu o sa se mai vada gardurile.
Mimi pe 25 Mai 2020, 23:43
#3
Fonduri europene aruncate la marginea comunei
Bai fraților, locuitori din Ciuperceni, nu vedeti ca ăștia isi bat joc de noi? Pana unde inalta drumul pentru o asfaltate? Cum le permitem asa ceva? Hai sa nu ii mai lăsăm să ne ia de prosti si sa faca lucrari de mântuială. Înainte de o asfaltare nu trebuia sa faca un studiu in teren? Nu au văzut c*rțile oamenilor? Dacă se făcea o decopertare si apoi asfaltate totul era bine, dar se pare ca ei cu cat cheltuiesc mai puțin cu atât le intră mai mult in buzunare.
Gogu pe 25 Mai 2020, 22:29
#2
hotii
Aceiasi situatie e si la Turnu. Prostul de Cuclea= Nimic, face dar nu stie ce face.Ei nu stiu de capul lor, cum sa fure o maslina, o cireasa! Cucleo, du te la Segarcea - Olteanca, de unde esti!
Gidea senior pe 25 Mai 2020, 22:27
#1
Dragnea bine
Tr plingi pentru un podeț,du-te la belina și o clădire
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.