Primaria Turnu Magurele si Donau Chem - smecherii pe spatele turnenilor.

04 Mai 2020, 10:55 | 6355 vizualizări | 22 comentarii
Car Universal
Donau Chem.

Primaria Turnu si combinatul chimic coopereaza foarte bine cand vine vorba de jefuirea banului public. Turnu Magurele nu a terminat investitia, pe fonduri europene, la sistemul de alimentare cu apa( pompele de alimentare care trag apa din Dunare) si primeste apa de la Cheson( Donau Chem). De ce Primaria nu a finalizat investitia, nu stim?! Combinatul este deconectat de la sistemul public de energie( taiat de la curent). "Hotia este ca tot consumul de curent electric al combinatului este bagat pe cheson si decontat de ApaServ, adica platit de turneni prin consumul de apa" - de la un cititor. Cine inregistreaza, contabilizeaza aceste schimburi, furaciuni sau cum pot fi numite?! Nu e legal asa ceva. De ce Apa Serv nu si-a terminat investitia si depinde de combinat.

Urmeaza "Turnu Magurele, unul dintre cele mai poluate orase din tara( monitorizat de Uniunea Europeana - 10 orase din Romania) si muntii de cenusa de la Donau Chem( ingineriile facute de Ioan Niculae si Primaria Turnu Magurele). 

Citeşte şi
Comentarii (22) Adaugă comentariu
om pe 07 Mai 2020, 21:36
#22
cine vorbeste
tara arde si handicapatii posteaza
M..G.. pe 07 Mai 2020, 15:29
#21
lui gOgU
Care sunt opiniile tale? Se pare ca nu prea ai habar ce inseamna opinie.Daca niste latraturi se cheama opinii, inseamna ca cei numiti caini sunt cei mai opinc*risti.
tot Gogu pe 06 Mai 2020, 17:38
#20
pt Giuclea informarorul dezinformator
Bai perinita, bai sc*rsura morala, de cind injuri tu pe altii care au alte opinii? Ceasul bate,j*****e celuara care otravesti acest site. Esti un mare profitor si o mare jagardea comunista si sec*rista actuamente psdista!
Marian Giuclea. pe 06 Mai 2020, 14:56
#19
Falsului ilie de la scularie.....
Bai, impostorule, cel care se numea ilie de la scularie(mai bine zis, Gazea-macaragiul, este mort, ucis de ti**nul cracea). Cand ii zici cuiva prost, uita-te in oglinda. Vad ca stii ca 25% din actiunile APASERV APARTIN CONSILIULUI LOCAL, CARE NU ESTE ACELASI LUCRU CU PRIMARIA! Ia spune, in acest C.L. cati membri are PNL??? Ca sa ma refer la dobitocul #6, ACESTI MEMBRI (ADICA UN FEL DE PULA CALULULUI) AI CONSILIULUI LOCAL CARE SUNT AI PNL NU FAC SI EI PARTE DIN "tembelii care populeaza catunul zis Targu Magurele plus zonele limitrofe"?? Lui Gogu-dobitogu: Liviu Olteanu este un cetatean care are si cetatenie germana, iar eu sunt de la Fagaras.
Marian Giuclea. pe 06 Mai 2020, 08:56
#18
L-alde Gogu si ilie.
Bai, cacasiosii deacului, eu sunt EU si atata tot. Futu-va muma-n c*r de labagii idioti si prosti, HABAR NU AVETI DE CEEA CE SE INTAMPLA SI MANCATI CACAT TOATA ZIUA. CIUMATII DRACULUI!
Gogu pe 05 Mai 2020, 19:19
#17
pt M Giuclea=L Olteanu= postac Ciumat
Esti un mare dezinformator si raspindac Psd!
Ilie de la scularie-apaserv pe 05 Mai 2020, 18:11
#16
Răspândacii proști ai PSD
Băi GIUCLEA prostovane. Cl turnu măgurele are 25% din acțiunile apaserv teleorman și are reprezentant în consiliul de administrație pe incompetentul CONE CORNEL. Tot ce s-a scris este real și reprezintă ILEGALITĂȚI patronate de psd-iști așa cum au fost învățați de pușcăriașul DRAGNEA
Marian Giuclea. pe 05 Mai 2020, 16:00
#15
Apel umanitar.
Catre APASERV dlui director: STIU CA NU ESTE OBLIGATIA DVS LEGALA INTRETINEREA CISMELELOR CONSTRUITE DE CETATENI PRIN ASOCIATIILE DE PROPRIETARI, DAR DACA VA VETI ASUMA IN MOD VOLUNTAR ACEASTA SARCINA NU SE FACE NICI O "GAURA" IN BUGET. CISMEAUA DE PE STR 1907 CARE ARE O APA BUNA ESTE MAI MULT DEFECTA, FIIND SUPRASOLICITATA. STIU CA UNII SALARIATI AI DVS O REPARA, DAR FAC SI EI CE POT SI CU CE AU . EU VA SUGEREZ SA VA CONSULTATI CU DL PRIMAR, CU DL CRACEA, CU DLCONE SI SA GASITI O SOLUTIE PENTRU PROCURAREA DE PIESE DE CALITATE SI SA FUNCTIONEZE MEREU, DE ASEMENEA, AR FI EXTREM DE BINE CA SA FIE REDOTATA, REPARATA SI REPUSA IN FUNCTIUNE CISMEAUA DE LA AP2 DE PE SOSEAUA PORTULUI( nu stiu blocul, o fi M4)IN ACEASTA PERIOADA GREA, APA DIN RETEA ARE MULT CLOR SI NU SE POATE BEA. BA CHIAR IRITA PIELEA. IN APA PLATA DIN COMERT NU PREA SE POATE AVEA INCREDERE!. SPER CA CINEVA DINTRE SALARIATII DVS SA CITESCA ACESTE RANDURI.DOAMNE AJUTA!
Marian Giuclea. pe 05 Mai 2020, 15:40
#14
Stimati postaci.
Daca vreti cu adevarat ca sa se respecte si aplice prevederile legale,scrieti intr-un limbaj clar,concret si inteligibil Ceea ce debitati voi pe acest site,pentru orice om al legii cu putere de decizie nu reprezinta decat barfe,calomnii si palavre ale unor frustati care, habar nu au de legisi se dau mari stiutori si justitiari.Din noianul de vorbe aruncate in eter,fara nici o indoiala,UNELE PREZINTA NISTE ILEGALITATI REALE, dar pentru care sunteti incapabili sa prezentati dovezi, iar majoritatea sunt doar trancaneli de babe proaste, gen #5+7+8+9+10+11+12.Bai,boii baltii, APASERV,POLARIS,DONAUCHEM NU SUNT AI PRIMARIEI,SAU ALE CONSILIULUI LOCAL,ASA CUM NU SUNT CEZ,ENGIE,DIGI sialte firme transnationale.Ca in conducerile lor se gasesc si oameni CU INFLUIENTA POLITICA DIN ALTE PARTIDE ESTE ALTA MANCARE CU PESTE! MAI MULT CA SIGUR SUNT SI OAMENI AI POLITIEI, PARCHETULUI,JUDECATORIEI.CINE MAI CUNOASTE ACTIVITATEA C.L. STIE CA PNL A AMENINTAT CA VA ACTIONA CONTRA APASERV, POLARIS.CE A FACUT?
Nu mai putem fi mințiți pe 05 Mai 2020, 10:22
#13
Alo,DNA,SRI,Parchetul TR,se aude,se știe?!
Domnule Gogu,ăștia nu sunt rechini,sunt doar niște simplii peștișori,guvizi,executanți ai modului în care este spoliat bugetul local.A prins și Cuclea ceva metode de distrugere și de înfruptare din banul public,tot de la înaintașii lui,că doar deaia a parazitat primăria atâția ani,pe lângă Dragnea și Mohanu.Ăștia hoți,mincinoși și fățarnici.Nu proștii de care s-a înconjurat,și pe care i-a scăpat de sub control.Ăștia sunt doar niște biete hiene care pigulesc firimiturile și ling prăzile făcute de predecesorii lor.Sunt tare c*rios dacă citește și cine trebuie acest site,așa,pentru aflarea faptului că și cetățenii știu ce se întâmplă cu banii lor,că de faptele conducătorilor lor,sigur au cunoștință,sperăm că și leac.Și nu cred că este greu,e suficient să arunce o privire prin oraș,și rezultatela spun de la sine.
Gogu pe 05 Mai 2020, 07:22
#12
hotii
Este strigator la cer ce smecherii fac acesti netrebnici! Oare aceasta gasca care s sugrumat orasul nu poate fi stirpita? Acest Cuclea este un pion, minjit de rechini din jurul lui.
Nimeni pe 04 Mai 2020, 18:18
#11
Mutati-va
Cum se face că plătim cea mai scumpă apă din țară, cu Dunărea aproape. Cum se face că la recalcularea facturilor apaserv se adau
Fane pe 04 Mai 2020, 18:00
#10
ILEGALITĂȚI
Conform legii o societate comercială gen apaserv nu are dreptul de a vinde energie electrică altei societăți. Este ilegal. Psd-iștii sunt obișnuiți să încalce legea,în frunte cu umflatul de COSMA. Acest nemernic a achiziționat pe bani grei stația plutitoare de captare a apei care zace pe malul Dunării. Această instalație nu va funcționa niciodată pentru că iarna va fi luată de sloiurile de gheață care vor veni pe Dunăre. Apaserv turnu măgurele este oaia neagră a operatorului de apă grație competenței pensionarilor COSMA și VOINILĂ. Mai grav este faptul că angajații combinatului de la Cheson sunt platiti ilegal de Apaserv fapt cunoscut și de primarul CUCLEA.
Marinel pe 04 Mai 2020, 15:26
#9
Ieșiți la Vot data viitoare pentru a distruge această Mafie cu sediul în PSD !
Lumea a primit exact ce a votat !

Au votat proștii, inculții & analfabeții iar acum se plâng de incompetența lor !

IEȘIȚI LA VOT DATA VIITOARE !
Fane pe 04 Mai 2020, 12:40
#8
Stiri pe surse
Hotia asta se petrece de cativa ani, de cand combinatu nu a mai platit c*rentu si a fost taiat de la retea. Asa le a venit idea sa consume fara sa plateasca. Au refacturat toata energia consumata la ApaServ si astia plateau direct la CEZ in numele combinatului. Cardasie totala Donauchem, ApaServ, Primarie si CEZ. E simplu si usor de verificat in acte
Un ROMAN. pe 04 Mai 2020, 12:01
#7
RUGACIUNE.
CRAIASA ALEGANDU-TE

INGENUNCHEM RUGANDU-TE

INALTA-NE, NE MANTUIE

DIN VALUL CE NE BANTUIE

FII SCUT DE INTARIRE

SI ZID DE MANTUIRE

PRIVIREA-TI ADORATA

ASUPRA-NE COBOARA

O, MAICA PREA CURATA

SI PURUREA FECIOARA

MARIE!

NOI,CEI DIN MILA SFANTULUI

UMBRA FACEM PAMANTULUI

RUGANDU-NE-NDURARILOR

LUCEAFARULUI MARILOR

REGINA PESTE INGERI

DIN NEGURI TE ARATA

LUMINA DULCE CLARA

O,MAICA PREA CURATA

SI PURUREA FECIOARA

MARIE!

RASAI ASUPRAMEA LUMINA LINA

CA-N VISUL MEU CERESC D-ODINIOARA

IN NOAPTEA GANDURILOR MELE VINA

SPERANTA MEA TU N-O LASA SA MOARA

DIN INIMA-MI ADANC NOIAN DE VINA

PRIVIREA TA DE MILA CALDA PLINA

INDURATOARE-ASUPRA-NE COBOARA

STRAIN DE TOTI PIERDUT IN SUFERINTA

ADANCA A NIMICNICIEI MELE

EU NU MAI CRED NIMIC SI N-AM TARIE

DA-0MI TINERETEA MEA REDA-MI CREDINTA

SI REAPARI DIN CERUL TAU DE STELE

CA SA TE-ADOR DE-ACUM PE VECI

MARIE!
Și cine răspune pentru asta?! pe 04 Mai 2020, 11:29
#6
De ce nu au terminat investiția la ApaServ?!
Pentru că s-a furat și se fură în draci,se minte și se prostește maxim.Într-un fel e bine că nu avem alegeri c*rând.Sigur o băga pe aia cu redeschiderea combinatului.Sau mai rău,ne făcea și vinovați că nu vrem să muncim,și la salvarea unui obiectiv care asigură loc*rile de muncă.S-au înghițit destule gogorițe și țepe de-ale lui Nicolae,Mohanu și Cuclea.Atunci când vor mai apărea asemenea binevoitori,sugerez angajarea la CIC,tocmai a celor ce au fugit de acolo.Respectiv,Cristea,Petculescu,Bădiță,Mihalcea,chiar și Cuclea și Cone,că doar au pregătire de ingineri,subingineri și alte calificări tehnice.Se pare că e mai dulce viața prin primărie.Dacă nu c*rge,pică,și pică bine.Și dacă nici nu pică,atunci se fură vârtos.Bun,să revenim la articol.Informațiile astea pot încăpea și pe mâna DNA ori a Prchetului Teleorman,că par a fi niște combinații din Las Fierbinți,pe care le acceptă și suportă numai tembelii care populează cătunul zis Târgu Măgurele,plus zonele limitrofe.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.