Foto Asa arata o ghena de gunoi din Turnu Magurele - ne scriu cititorii.

02 Mai 2020 | 4818 vizualizări | 4 comentarii
Ghena de gunoi este la blocul L7.
Ghena de gunoi este la blocul L7.

Ghena de gunoi este la blocul L7.

Așa arată ghenă de gunoi de la L7 azi 02-05-2020
Va rog să postați imaginile, să vadă şi oamenii din Primărie şi poate şi de la Polaris.
Distanţa dintre tomberon şi bloc este la mai puţin de 10 metri. Mirosul ajunge si in casa, iar cand bate vantul gunoiul se imprastie. 

Comentarii (4) Adaugă comentariu
Dezinfecție și dezinsecție reală și corectă pe 03 Mai 2020, 11:46
#4
MIZERIE MULTĂ,BANI MULȚI
Băi,ăsta care dai exemplu o întâmplare cu primarul,ai avut și tu astfel de cazuri și în familia ta?Mai bine te-ai uita prin toate zonele unde sunt amplasate containerele de gunoi,și ai vedea și constata că lucrurile stau lafel.În plus,toate sunt garnisite cu cu câinii,pisicile și șobolanii aferenți zonei.Nu mai luați totul în râs,treziți-vă și măriți-vă așteptările pentru o viață mai bună,mai cutată și mai dreaptă,și lăsați o minimă lumină și dătătoare de speranță în urma voastră pentru viitorul copiilor și nepoților voștri.Bun,am înțeles mesjul dat prin corectura ta,dar articolul tocmai asta arăta.Poate îndrăzniți să luați articolul,cu tot cu foto,și să-l postați pe FB sau unor publicații și televiziuni centrale.Efectul va fi cu totul altul,credeți-mă.
Oarecare pe 03 Mai 2020, 07:51
#3
Importanta
Caligrafie, dacă mata sau nevastă-ta ar fi crăcănata la Primar în casa pe o masă pe tine te deranjează ca ar putea rupe masa nu ca e la Primar în casa! Problema este aici ca cineva nu își face treaba nucum se scrie treaba

eu pe 02 Mai 2020, 22:31
#2
Caligrafie
In primul rand “ghena de gunoi” este pleonasm, toti analfabetii scriu stiri acum..
Marius pe 02 Mai 2020, 22:08
#1
Depuneți plângere la DSP + ANPC
Trimiteți imaginile și o plângere la DSP + ANPC pentru Nerespectarea Contractului și ca drept sancțiune, cereți Amenda Maximă prevăzută în Lege !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.