Maciuca, Pelea si cu Ban vor sa porneasca un morman. Donau Chem este taiat de la curent.

29 Aprilie 2020, 08:35 | 3470 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Donau Chem.

Danut Cuclea si fostii chimisti din Primarie( administratorul cimitirului, vicele, sef echipa lucrari edilitare etc) vor da o mana de ajutor la pornire. Combinatul a mai fost repornit cu ajutorul Primariei, de aceea ne punem toata speranta in capacitatea specialistilor acestei institutii. Dupa ce pun totul la punct, oamenii lui Cuclea vor pleca sa reporneasca si celelalte combinate ale lui Ioan Niculae. Donau chem este taiat de la curent. Nu este o problema, cladirile din combinat au ferestre mari si la o simpla deschidere se formeaza curentul necesar pentru functionare. 

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Stefanel pe 30 Aprilie 2020, 13:27
#7
Pt pelea
Ce investiții s-au făcut de a devenit combinatul rentabil?
Nicoleta pe 30 Aprilie 2020, 09:00
#6
Pentru cunoscatori
Dona Chem functioneaza in modul silentios încă de acum un an.
Dedu pe 29 Aprilie 2020, 21:02
#5
Vom plati cu totii,ignoranta si neimplicarea
Inca o gogoasa marca PSD.Asta se intampla in an electoral,nu v-ati obisnuit?Danut isi face o echipa de escroci,mincinosi si neisprviti,si vor promite pentru turneni,tot ce e mai bun si mai frumos pe lumea asta.In campania electorala viitoare,sa intrebati orice PSD-ist,de unde vor avea bani pentru toate promisiunile si gogoritele aruncate peste cetateni.
Ely pe 29 Aprilie 2020, 13:10
#4
Mare j*****e
Am vazut azi din intamplare un vodeoclip cu angajatii Donau Chem care isi cer salariile neplatute din luna febryarie si m a surprins raspunsul dat de directorul combinatului "am sa i transmit ce vreti mai mult de atat" pa mai omule cand ai chemat iamenii mintindu i ca porniti de ce nu le ai spus la fel Sunteti niste jigodii iar voi oameni buni de ce stati acolo daca va place stati in continuare
Cami pe 29 Aprilie 2020, 10:12
#3
Iar porneste
Le-a taiat si gazul. Ca nu au platit. Sa ia de la jandarmi sau de la pensionari. Vrem banii datorati
unu pe 29 Aprilie 2020, 09:28
#2
lingaii
Mihalcea,Raicu Cristea ca despre ei e vorba niste caractere josnice fara scrupule! Mihalcea imparte spaga cu Raicu sub protectia sefilor! Astia va conduc!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.