Dosarul Proinvest. Marian Fiscuci a fost achitat. Simionescu a luat 1,8 ani. Decizia nu e definitiva.

12 Aprilie 2020, 15:00 | 3489 vizualizări | 6 comentarii
Fiscuci.

Marian Fișcuci, prietenul din copilărie al lui Liviu Dragnea, a fost achitat pentru acuzația de evaziune fiscală de 1,2 milioane de euro din dosarul Proinvest, potrivit portalului Înaltei Curți de Casație și Justiție.

Mai mult, aici>>g4media.ro

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Nu va buc*rati pe 14 Aprilie 2020, 15:13
#6
de raul altuia
Simionescu trebuia achitat. Da de munca unor oameni in acest oras.Daca aveau probe STRONG il executau ei de mult. Nu are cum un inculpat sa fie nevinovat si altul nu. Justitia a dat cu suspendare deoarece vor sa l mai agate . Astia suntem, credem in cea oarba si neschimbata de zeci de ani. Intre timp ne primim "valorile in tara"si exportam forta de munca in vremuri tulburi pt ca asea vrea un neamt.Pacat de noi ca popor ca ne stingem incet si sigur la comanda unora.
Mirel Livescu pe 14 Aprilie 2020, 08:30
#5
Rugaminte.
In aceasta perioada grea pentru tara, ar fi bine si normal sa dati stiri care intereseaza comunitatea locala. O fi afacerea Proinvest un caz deosebit, dar nu are nici o importanta sau vreun impact asupra vietii cetatenilor. Asa ca scutiti-ne de asemenea stiri. SUNT PROBLEME PE CARE TREBUIE SA LE REZOLVE CEI CARE PRIMESC SALARII SI PENSII SPECIALE.
TV Mania pe 13 Aprilie 2020, 17:06
#4
Ptr Simi
A dat pe dracu, alea la spital tot nu au mare lucru, oricum dacă a dat e din evaziunea de tva la utilajele din Bulgaria mafioților.
? pe 13 Aprilie 2020, 12:22
#3
?
Simionescu dadea lecții de umanitate,dona bani la spital.Bai hoțule ai cui bai ii donai ?Nu cumva banii cetățenilor furați de atâta amar de vreme?Cum poți să ai așa tupeu sa furi cat dorești,apoi sa te lauzi că faci donații.De unde ai avut bani sa te ridici din mocirla unde te aflai?La pușcărie cu voi.
Dimitrov pe 12 Aprilie 2020, 20:17
#2
O justiție și un SRI de KKo
Poate punem și de o revoluție adevărată,după ce COVID s-a arătat și el total neputincios și ineficient cu adevărații clienți ce trebuie să urce la ceruri.Oricum,timpul nu e pierdut și,la finalul judecății,așa cum am văzut și la actualul chiriaș de la Rahova,să mai crească pedepsele și să fie și cu executare.Hai domnule Nazat,ia-le banii și pupă-i pe frunte.Îți mai speli și matale din păcate,și deschide ușița aia,să mai intrezărim și noi ceva dreptate.Că la adevărata judecată,nu-ți primește nimic din ceea ce ai strâns de la hoți,că tot ne toci mereu cu dreptatea și scrisul.
Adi pe 12 Aprilie 2020, 19:59
#1
A
Ma buc*r ptr doamna Simionescu. La apel le da cu executare. Sa stea cu seful lor la Rahova
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.