Criza coronavirus - E bine ca avem stadion modern. In rest suntem facuti .....

05 Aprilie 2020, 12:51 | 2968 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Stadion.

Pandemia ne arata in ce ordine trebuie facute lucrurile intr-o comunitate si intr-o familie. Cine voteaza PSD este multumit de actuala situatie. Pentru viitor nu se stie ce se alege de Turnu. 

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Crin pe 06 Aprilie 2020, 18:43
#5
Turnean
Bine ca al aveti si pe asta,din cate citesc pe aici,nu prea meritati nimic in Turnu,CRACEA PRIMAR si totul este rezolvat,o sa spuna ca la facut el pentru ORASUL LUI DRAG ! TI AI DRACU DE LEPADATURI !
Un consilier PNL (GHICI CARE?) pe 06 Aprilie 2020, 14:02
#4
Precizare.
Ar fi bine ca inainte sa postati SA VA INFORMATI. Asemenea investitii se fac si cu acordul Presedintelui tarii si cu bani de la UE. In nici un caz cu banii "vostri" (am folosit ghilimele intrucat stiu ca voi nu platiti nimic la stat. Voi aveti numai drepturi.)
Fotbalist de ocazie pe 06 Aprilie 2020, 00:23
#3
#2,un altfel de virus
Băi,prostul localității,aici este vorba de persoane cărora le place fotbalul sau nu?Asta ai înțeles tu,microbistul lui pește fiert?Vai de capul celor ce încă mai dorm cu poza lui Liviu sub pernă.Voi nu ați priceput că stadionul a fost făcut de către pușcăriaș,drept jucărie pentru căcat gros,pardon,junior?Bine,mă,și nici banii pentru distracția acestui golan jr.,nu știți de unde provin?Uite cum gologanii din buzunarele unor microbiști ca tine,se duc în buzunarele unor păcălici cărora li se spune fotbaliști.
COriolan VIDescu. pe 05 Aprilie 2020, 17:45
#2
Vai de capul vostru!
Autorului si comentatorului(adica aceeasi persoana) Bai, prostul dracului, puteai sa astepti un timp mai indelungat, sa mai apara si alte comentarii si pe urma sa te autocomentezi. Asta-i una la mana. A doua: ce ai tu cu acei cetateni carora le place fotbalul? Idiotule! Eu, ca cetatean normal,te bag in p***da ma-tii de gat cu Dragnea!
Poate COVID va reașeza lucrurile pe 05 Aprilie 2020, 14:05
#1
Prosteală,minciună și iar prosteală,și din nou minciună
În Turnu Măgurele,după momentul 89 NU a axistat nicio investiție majoră,din toate cele promise,care să poate susține întreaga forță de muncă din oraș.După care,depop**area,migrația și sporul natural negativ care sunt mereu în creștere,au făcut încet si sigur,ca peste oraș să se aștearnă sărăcia,nevoile,pomenile electorale,mizeria și prostia.Nu a existat nicăieri în lume,o rețetă a spălării pe creieri,mai bună decât a pușcăriașului Dragnea,preluată de la frații noștri din est.Rețetă care i-a ajutat să spolieze economia și bugetul național,și să îngenuncheze un popor.Iar mare parte a forței de muncă azi,lucrează destul de bine prin vest.Din păcate,sunt încă mulți cretini care suspină după regimul impus de nemernicul și lacomul Pușcăriaș Celebru,Dragnea.Și mâine când vom trage nădejde că ne va fi ceva mai bine,să nu fie prea târziu.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.