Doua femei, din Alexandria si Turnu Magurele, sunt suspecte de coronavirus.

13 Martie 2020, 20:48 | 6821 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Coronavirus.

 Autoritatile sunt in alerta, dupa ce in mai putin de o ora, la nivelul judetului a aparut un al doilea caz suspect de infectie cu coronavirus, de aceasta data la Turnu Magurele.

Potrivit reprezentantilor Comitetului judetean pentru Situatii de Urgenta, este vorba despre o femeie de aproximativ 40 de ani, care prezinta simptomatologie respiratorie. In cazul acesteia, s-a decis recoltarea de probe și, până la comunicarea rezultatului, va rămâne la secția Boli Infectioase a Spitalului din Turnu Magurele.

Din primele date, femeia s-a intors din străinătate, insa nu dintr-o zonă roșie sau galbenă de risc.

UPDATE: Femeia are 70 de ani si, potrivit reprezentantilor Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, este contact direct al unei persoane confirmate pozitiv COVID-19 în Spania. Conform sursei citate, femeia a calatorit in Spania, insa nu in perioada in care Spania a fost declarata zona de risc.

Potrivit autoritatilor, femeia va ramane in Sectia de boli infectioase a Spitatului Judetean pana cand vor veni rezultatele testului de la Institutul Matei Bals.

O femeie în vârstă, din Alexandria, a fost preluată, cu puțin timp în urmă, de un echipaj al ISU Teleorman, și transportată la Secția de boli infecțioase a Spitalului Județean Alexandria, cu suspiciune de coronavirus.

Din primele date, se pare că femeia prezintă simptomatologia specifică infecției cu COVID-19, motiv pentru care îi vor fi prelevate probe și trimise la Institutul Matei Balș pentru confirmarea sau infirmarea infecției.

Potrivit unor surse, femeia nu se afla printre persoanele monitorizate de DSP Teleorman.

sursa: ziarulteleormanul.ro

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.