Punctele de trecere a frontierei de la Turnu si Zimnicea vor fi inchise.

12 Martie 2020, 23:17 | 4123 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Bac Turnu Magurele.

Noi măsuri pentru combaterea răspândirii noului coronavirus (COVID-19) de au fost adoptate de membrii Comitetului Național pentru situații speciale de urgență în ședința de joi seară, printre care și închiderea temporară a unor puncte de frontieră în care în prezent se înregistrează un trafic redus, pentru folosirea eficientă a resurselor în punctele de trecere a frontierei cu flux mare de traffic.

Potrivit ministrului Afacerilor Interne Marcel Vela, mai multe puncte de frontieră de la granițele cu Ungaria, Ucraina, Republica Moldova, Bulgaria și Serbia vor fi închise. Între acestea, la granița cu Bulgaria, vor fi închise punctele de trecere a frontierei: Negru Vodă, Lipnița, Dobromir, ZimniceaTurnu Măgurele și Bechet.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Sănătate și minte mai multă tuturor pe 14 Martie 2020, 13:39
#3
E foarte târziu
Târziu,foarte târziu.Autorități ignorante și incompetente,atât pe la noi cât și la nivel central.Este o situație nemaiântâlnită și destul de gravă,dar și multă isterie,lipsă de informare și educație.
Cetatean..... pe 13 Martie 2020, 12:24
#2
O parere, dar serioasa.
Destul de multi cetateni din comunele limitrofe, care nu stiu cu ce se ocupa la ei acasa-sau, mai de graba nu se ocupa cu nimic- posesori de autoturisme, zi de zi iau cu asalt magazinele si restaurantele din oras si cumpara de parca ar veni Apocalipsa. Inca de dimineata incep sa c*rga coloanele de masini dinspre Odaia, Magurele, Izlaz, ciar si Crangu si se iau cu asalt supermarketurile si farmaciile. Nici spirt mrdicinal nu se mai gaseste. Stoc*rile ce si le fac sunt atat de mari, incat multe produse vor iesi din garantie pana sa fie consumate, apoi se vor mira de ce se imbolnavesc. Ce-i de facut?......
Peștele de balta pe 13 Martie 2020, 00:08
#1
Banii
Cum imi mai duc eu fetele la produs în germania daca astia închide granița
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.