Ultima ora: Donau Chem Turnu Magurele a fost reoprit.

28 Ianuarie 2020 | 5201 vizualizări | 3 comentarii
Donau Chem.
Donau Chem.

In urma cu cateva zile, Primaria Turnu Magurele anunta, cu surle si trambite,  ca a repornit Donau Chem. Cine trece pe langa unitatea economica observa gogonata. Combinatul nu a fost repornit, a fost reoprit. Mosneagul Pelea a uitat in ce parte trebuie sa invarta cheia. 

Comentarii (3) Adaugă comentariu
ProZimni pe 29 Ianuarie 2020, 16:40
#3
Joaca de-a educația electorală
A fost o regretabilă comunicare... prea elevată, neînțeleasă de electoratul mediocru. Cititorii fără necesara-carte, au nevoie de traducător din română în română. La combinat sa filmat o.... pornire-lansare a la NATO.!. De la ZIMNIcea sa văzut foarte, foarte bine.! . În ajunul LOCALELOR va fi succes deplin! . Să stați cu ochii pe cer! . La buzunare nu, pentru că domnul primar a fost și va fi cinstit... că doar îl cunoașteți.! . Tu # 2 " secția gaze" pe cine trimiți la Rahova la Liv-cel-fără-mustață? . Și numai cu bilet dus să rămână acolo? . Despre fraieri

- dacă ne mai trebuie - află că avem belșug ;ne gândim și la Export. . Tu

#1 hahaha asta e tare.! . Nu, e foarte moale! . Tare o să fie la locale când toți vecinii tăi vor ieși din casă, cu trandafirii ( 3) să-i bage în urna de vot. . Iar tu îi admiri, îi tolerezi, îi saluți! . Rușine ție, au ba.?
Sectia de gaze naturale pe 28 Ianuarie 2020, 21:50
#2
Da ce-a facut,a cazut?S-a lovit rau?
Hai lasa-ma,pai nu am fost atent cand a repornit?Si cat timp se odihneste?S-au terminat minciunile sau va mai trebuie inca vreo cateva sute de fraieri?Incercati sa mergeti pe la infractorul Dragnea,poate va da vreo ideie,ca tot vin alegerile.
Ha ha ha pe 28 Ianuarie 2020, 20:28
#1
Ha ha ha
Tare asta !!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.