Foto Celentano a zugravit Primaria Turnu Magurele.

10 Octombrie 2019 | 3816 vizualizări | 9 comentarii
Primaria Turnu Magurele, casa lui Celentano.
Primaria Turnu Magurele, casa lui Celentano.

Asa arata "casa" lui Celentano din Turnu Magurele. 

Click aici pentru foto cu Celentano.

Comentarii (9) Adaugă comentariu
Traian Basescu. pe 12 Octombrie 2019, 18:22
#9
Sunt si filolog.
Etimologia cuvantului klaus: k vine de la caca (kk), iar laus in limba germana inseamna PADUCHE, PORC, MUSCA, VIERME. La iohanis al nostru se potrivesc toate!
Ghita Pristanda. pe 12 Octombrie 2019, 18:13
#8
Sa traiti, don Claudiu!
Era vorba odata sa te puna pe dumneavoastra ministru. Vad ca nu se mai aude nimic, nu vrea neamtu'?
Nae Catavencu. pe 12 Octombrie 2019, 06:33
#7
De ce nu se buc*ra javrele?!
A doua mare revolutie socialista din octombrie a biruit si nimeni nu se buc*ra? Dragnea este la puscarie, guvernul "ciumei rosii-psd" a fost demis furerul Laus Iohahanis-alnostru geniu din carpati si cel mai mare fizician al omenirii a preluat toata puterea si-n loc sa va buc*rati si sa incepeti o mare serbare nationala, europeana si transatlantica, voi o tineti cu aceleasi cacanarii desumflate de care s-ar rusina si bastinasii din insulele PAGO-PAGO. Hai tovarasi sa ne veselim, sa dansam, sa bem, dar sa mai iesim si la munca ca stau campurile nemuncite. Cat credeti ca o sa ajunga zestrea lasata de pe urma PARTIDULUI SOCIALIST DEMOCRAT?
Viorica pe 12 Octombrie 2019, 00:24
#6
Sunt o Kurwa...
O biata kurwa, abuzata sexual de de toti nenorocitii din Pardidtul democrat, a lui Petrov-sec*risritul Basescu, s-a tras in scoola cu toti, mooia o face cel mai bine, se vrea in fruntea I.S.J., Teleorman. Rapandula, nu isi platestes salaratii la carciuma lui sec*ristul de barbata-sau, dar vrea sa mai fure ceva de la stat.Cristina Burlacu se numeste, va sooge scula si pe 50 de Ron.
ilie de la scularie pe 10 Octombrie 2019, 23:25
#5
porecla
Gasiti-i alta porecla, mai potrivita...
X pe 10 Octombrie 2019, 16:00
#4
Dacă pensionarii îi susțin.
Pensionarii, minoritarii și cei care au maxim 8 clase îi votează. Cum poți opta la nesfârșit cu un partid și anume PSD iar acel partid să NU facă NIMIC pentru tine pentru oraș, și la ei să vezi opulența, aroganță, tupeu, de parcă funcțiile pe care ACUM încă le m-ai ocupă să lase impresia ca sunt STAPÂNI, și că acele POSTURI le sunt PE VECI alocate, ei bine NU !, sper că și pensionarii din Turnu Măgurele să înțeleagă și să înțeleagă că un oraș cu o administrație responsabilă NU permite câini la tomberoane, loc*ri de joacă lângă tomberoane, praf, țânțari, străzi demolate . Așa că fiți m-ai RAȚIONALII !
Nicu pe 10 Octombrie 2019, 10:11
#3
Este o parte din ceea ce merităm
N-ar trebuim să ne mirăm de felul în care arată Primăria Turnu Măgurele.Lafel de găunoasă și mizerabilă arată și este percepută și pe dinafară.Bine,asta,de oamenii normali și sănătoși la minte.A ajuns într-un asemenea stadiu de degradare fizică și morală,doar,sau decât,așa cum spunea jupân Dragnea,exclusiv din cauza modalității modului de lucru și comandă a sc*rsurilor din PSD.Hai să încercăm cu toții să dăm o față nouă,atat instituției cât și activității ce se desfășoară acolo.Peste tot în lume se fac greșeli,dar atunci câd se repetă,ele se interpretează ca fiind altă cauză.Cine vrea să înțeleagă,înțelege.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.