De la un penal la o penala sau de la Dragnea la Petculeasca.

29 Septembrie 2019 | 2730 vizualizări | 4 comentarii
Petculeasca.
Petculeasca.

Jupanul a folosit angajati de la Protectia Copilului pentru treburile partidului si a ajuns la puscarie. Petculeasca isi face treburile casei cu subordonatele de la serviciul unde este directoare. Diferenta mare intre cei doi: Dragnea s-a ales cu o pereche de bratari, sefa de la Salubritate si-a pus cercei.

Comentariu - Slugile
Dacă tot sînt angajate la zone verzi și plătite pentru prestația făcută de ce sa nu presteze și ca menajere în casa șefei, ca doar nu trebuie sa mai plateasca o altă persoana.
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Gicu pe 29 Septembrie 2019, 22:51
#4
O j*****e
Toată lumea a compatimit-o când i-a murit copilul bolnav de sida după care a devenit cea mai nesimțita femeie. Este de o răutate patologică.
Nona pe 29 Septembrie 2019, 13:11
#3
Acolitii
Larry esti un școlit de tot rasu cînd se fac comentarii ne bazăm pe ceva.Daca la zone verzi sînt 3 angajate la munca de jos sînt și 3 șefie la dat ordine.Mai nou au o,,inginera de la seră,, care nu are o diplomă ca nu stie sa faca o propoziție cu subiect și predicat dar stie sa pupe in cut ca nu se cere diplomă. De vorbit nu stie ca la oi doar se fluieră și se da cu bîta.. A băut apa după Petculeasca.Cine face comentarii pro Petculeasca și acolitii sînteți în aceeași cloaca
Miky pe 29 Septembrie 2019, 10:42
#2
Lary-încă un ignorant spălat pe creieri
Nu știrea e de căcat,ci personajele din această știre,plus cei ce încă îi mai văd niște persoane indispensabile,și care îi susțin în continuare.Sau,prin titlul postării,vrei să ne arăți din ce categorie de oameni faci parte.
Lary pe 29 Septembrie 2019, 08:57
#1
Niște proşti
O ştire de căcat
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.