Dintr-o farmacie din Turnu Magurele s-a furat un telefon.

24 Septembrie 2019, 20:47 | 2027 vizualizări | 0 comentarii
Farmacie.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Turnu Măgurele au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 53 de ani din comuna Segarcea Vale cu privire la faptul că i-a fost furat telefonul mobil.

”Femeia a mers într-o farmacie situată pe strada Independenței, iar la plecare și-a uitat telefonul mobil pe un raft, revenind după aproximativ 5 minute, însă nu l-a mai găsit.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au depistat un bărbat în vârstă de 59 de ani din comuna Furculești, care a declarat verbal faptul că a luat telefonul de pe raftul farmaciei”, spun polițiștii din Teleorman.

Telefonul mobil a fost recuperat și restituit persoanei vătămate.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, urmând a se propune soluție prin Parchet.

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.