Un turnean isi cauta familia biologica: "Sunt MUNTEANU FLORIN şi m-am născut la data de 20.12.1986 în TURNU MĂGURELE, judeţul TELEORMAN."

29 August 2019 | 4277 vizualizări | 2 comentarii
Munteanu Florin.
Munteanu Florin.

Salutări tuturor!!
Sunt MUNTEANU FLORIN şi m-am născut la data de 20.12.1986 în TURNU MĂGURELE, judeţul TELEORMAN. Nu mi-am cunoscut niciodată mama, tata, deasemenea nici pe cei 2 fraţi şi sora. Îmi doresc nespus de mult să îi găsesc. În certificatul meu de naştere, mama este trecută ca fiind MAICAN FLORINA, iar tatăl meu, MUNTEANU IONEL. Împreună, o scurtă perioadă ar fi locuit în județul BRAȘOV Am mai aflat că mama s-ar fi recăsătorit luând numele de LINCAN, pe acum ar avea în jur de 51 de ani. Pe sora mea ar chemao MUNTEANU IONELA, iar pe frați, nu știu sigur. Vă rog să DISTRIBUIȚI anunţul meu de a-mi cunoaşte și eu familia biologică. Mulţumesc tuturor celor care pot să mă ajute să iau legătura cu ei. Mulțumesc anticipat!!

Comentarii (2) Adaugă comentariu
007 pe 30 August 2019, 19:32
#2
...
Cauta familia Lincan din Lita. Daca ai noroc asta este unul din fratii tai https://m.facebook.com/profile.php?id=100005081581840. Cred ca acum sunt in Spania.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.