Un grup de persoane din comuna Lunca o reclama pe Bodirca Octavia. C.A.R Pensionari Turnu Magurele, in centrul unui scandal.

23 Iunie 2019, 10:05 | 5005 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Judecatoria Turnu Magurele.

Buna ziua! Suntem un grup de persoane din comuna Lunca jud.Teleorman si as vrea sa luati cat de cat masuri in privinta lui Bodirca Octavia care inseala lumea spunandu-le ca are relatii la Casa Pensiilor din Alexandria si ca poate sa-i ajute sa iasa mai repede la pensie, aceasta cerundu-le dosarul cu acte, o suma de bani si pe langa acestea inca 50 de lei bani de transport. Doamna fiind la pensie mai lucreaza ca si casier pe teren la C.A.R- ul pensionarilor din Turnu Magurele acum fiindu-i retras dreptul avand un dosar pe rol de frauda. Momentan strange ratele la oameni si ii depune unei anumite persoane pe care o ajuta sub pretextul ca oamenii sunt in varsta si nu are cine sa ajunga sa le plateasca darile. Dansa fiind suspendata din functie pana se termina procesul a plecat prin sat sa ceara la oameni semnaturi si cnp ul cu scopul de a demonstra ca lumea o vrea inapoi mai nou i-a invatat sa nu mai plateasca sa dovedeasca la mumca ca omenii nu platesc ca nu are cine ii incasa. Va rugam luati masuri. Multumim, o zi buna.

Dosarul deschis la Judecatoria Turnu Magurele

TISMĂNARU IONEL Reclamant
BODÎRCĂ OCTAVIA Pârât
CAR PENSIONARI TURNU -MĂGURELE Pârât
IGANAT EUGENIA, LA CAR PENSIOARI TURNU MĂGURELE Pârât
VARZAN GABRIELA, LA CAR PENSIOARI TURNU MĂGURELE Pârât

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Elena Carbunaru pe 28 August 2020, 18:28
#7
Interes personal
Buna seara! Cine stie nr de tel al d'nei Lusa de la asociatie, rog mesaj privat! Multumesc frumos!
stela pe 25 August 2019, 15:48
#6
stela
o super Doamna cu frica bunului Dumnezeu

Gogu pe 26 Iunie 2019, 20:57
#5
Cat noroi improscati!
Este o femeie extraordinara! A ajutat o multime de oameni fara sa ceara nimic, si un dilau, Tismanaru asta, s-a gasit sa ii pateze imaginea acesteia! Papleaca asta, are zeci de reclamatii, procese cu primaria Lunca.Interesati-va sa vedeti cata lume a ajutat aceasta femeie. Nu imi este ruda, nu ii iau apararea dar stiu cat bine a facut si il cunosc si pe ciudatu' asta ! Hai sa fim seriosil
Fane pe 25 Iunie 2019, 11:01
#4
.
Mamă, ce dezvăluire ați făcut,ne promiteati șoc și groaza,cu poza judecătoriei acum 2 săptămâni,că sa aflam acum de tismanaru ionel.

Ați ai dracu cu site-ul vostru
Samy pe 24 Iunie 2019, 19:35
#3
Mare prostie
Tismanaru Ionel este procesoman da în judecata pe oricine vrea după cum doarme
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.