Video Dacian Ciolos s-a facut de ras la Alexandria. Teleormanul este un judet din Bulgaria.

12 Mai 2019, 08:25 | 2570 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Dacian Ciolos.

In judetul Teldrum se aplica Legea Dragnea. Dacian Ciolos a aflat, in anul 2019, cum sta treaba in Teleorman. 

Președintele PLUS, Dacian Cioloș, candidat la alegerile europarlamentare, a fost interpelat, sâmbătă, în Alexandria, de un polițist local pentru că lipea afișe pe un panou special amenajat. Polițistul l-a întrebat pe Cioloș dacă cunoaște legea și i-a atras atenția că are dreptul să lipească doar două afișe. 

“Am un respect uriaș pentru cei care au decis să se implice, știind la ce se expun. La șicane și la un comportament lipsit de respect. Schimbarea are nevoie de curaj din partea celor care și-o doresc. Celor care încă mai așteaptă un semn vreau să le atrag atenția că teama e justificată de multe ori, dar ea e amplificată de propriile noastre ezitări. Ieșiți la vot ca să ne învingem teama că România nu va fi niciodată mai bună decât vor ei să credem.”, a spus Dacian Cioloș despre acest incident. Liviu Iolu, candidat pe lista Alianței pentru PE, a dezvăluit că membrii USR și PLUS de la Alexandria s-au plâns că li s-a interzis să lipească afișe pe acel panou. ”Era invocată o hotărâre a Consiliului local și li se cerea autorizație de la primărie”, a spus Iolu. 

Liderii Alianței USR PLUS au fost sâmbătă într-un turneu electoral în județul Teleorman, la Alexandria și Videle. 

sursa: digi24.ro

 

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
ilie de la scularie pe 12 Mai 2019, 13:26
#3
bulgar
Autorul delireaza, o fi bulgar !?
Bunelu pe 12 Mai 2019, 11:22
#2
Prostia pazeste afisele
Tractoristul asta de la Politia Locala nu intelege nici limba romana.Astia sunt cainii de paza ai lui Dragnea.Doamneee,unde s-a ajuns cu analfabetii astia care ne conduc?!Daca Teleormanenii si,in general.romanii,nu se vor trezi,vor avea parte numai de astfel de militieni.
Anti-PSD Ciuma Rosie pe 12 Mai 2019, 10:45
#1
TRAG LA MUUE REGIEI TURNU CU ȘTIRI
Futu-v-an gură de hoți ciumați ce sunteți voi de fapt susțineți Ciuma Roșie PSD!

Astfel de "Reportaje" sunt făcute de către voi să inducă omul în eroare!

V-am trimis o grămadă de linkuri cu momentele Mitingului de la iași când e huiduit și înjurat Dragnea, de ce zdrențelor penale ce sunteți nu ați făcut atunci un Material despre el???

Răspunsul e Simplu: Voi sunțineți de fapt Ciuma Roșie PSD iar în momentele cheie cum e acesta înaintea votului, induceți oamenii în eroare......
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.