Sclavii de la Ferma Salcia. Ionel Badea, sat Baneasa, dezvaluie cum prosperă familia Dragnea prin ruinarea unor sate din Teleorman.

27 Martie 2019, 10:35 | 5439 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea.

Președintele PSD Liviu Dragnea tună de câteva zile împotriva exploatării muncitorilor din România, cerând imperativ modificarea legii dialogului social și condiții mai bune de muncă pentru cei care trudesc cu brațele în sistemul privat. Istoricul de afaceri al familiei sale găzduiește însă multiple exemple de abuz în relațiile de muncă.

Dacă ar deschide zilele acestea televizorul, Ionel Badea din Salcia, Teleorman, l-ar vedea pe liderul coaliției politice aflate la guvernare, Liviu Dragnea, rostind cuvinte prețioase despre drepturile muncitorilor români și despre felul nedrept în care cei mai mulți sunt tratați de angajatorii lor, pe fondul unei legislații blânde cu interesele patronale și severe cu revendicările sindicale.

În curtea casei sale din Băneasa, unul dintre satele aflate în componența comunei, răsună neîncetat doar muzica de petrecere. Bărbatul a legat mai multe boxe la o stație audio, cele mai mari sunt puse chiar pe pervazul geamului larg deschis, și din acest avanpost al bunei dispoziții răspândește decibelii în stradă și în curțile vecinilor.

Însă Ionel Badea nu e binedispus. E la limita deznădejdii, rămas fără loc de muncă, rămas fără ajutor de șomaj, rămas în întreținerea soției care – obligată de nevoile materiale – a plecat să muncească la București, rămas deci fără soție, rămas și fără copii – la rândul lor ajunși peste hotare, în Anglia și în Cehia.

Mai mult, aici>>dela0.ro

 

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
nu mai moare odata pe 30 Martie 2019, 23:45
#5
bagamias pwla-n familia lui
si-n porcu ala slinos d fisu... ce vremuri traim... nu suntem departe de a locui in bordeie d-alea sub pamant...
miha pe 30 Martie 2019, 21:58
#4
cand incep romanii sa gandeasca precum grecii ? la guvernanti ma refer...
Grecia. Ceartă „sfântă” pentru plata preoților.

Probabil că nu există o Biserică mai puternică în Europa decât cea ortodoxă greacă. E una dintre cele mai bogate instituţii din ţară şi religia figurează în Constituţie. Însă un acord istoric încearcă să şteargă rolul bisericii de stâlp al societăţii greceşti, stipulând că preoţii nu vor mai fi plătiţi de stat. E o reformă care ar elibera 200 de milioane de euro pe an din bugetul statului. Dar preoţi precum Konstantinos Michaelidis văd acest lucru ca pe o ameninţare la adresa subzistenţei lor. Urmăriți un reportaj marca „Focus Europa”, un proiect Digi24 şi Deutsche Welle. Emisiunea e difuzată vinerea la ora 23:00 și în reluare sâmbăta la ora 17:30.



https://www.digi24.ro/stiri/externe/ue/grecia-cearta-sfanta-pentru-plata-preotilor-1106059
Tacsi pe 28 Martie 2019, 18:33
#3
Taxi - Ca ei
https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=VX91upK7Aiw



DUPA 23 DE ANI DE GUVERNARE PSD - IATA REZULTATELE IN CLIP
Virgil pe 28 Martie 2019, 09:57
#2
Primiți după felul în care gândiți
Ăsta este rezultatul votului pe care l-ați dat PSD,de peste 25 de ani.Iar dacă Dragnea a fost făcut mincinos și laș de către Ponta,vă puteți da singuri seama de nivelul la care au ajuns promisiunile și realizările acestui infractor.Votați PSD,și o să vă promită la viitoarele alegeri,că o să câștigați cu toții la Loto.
da ma pe 27 Martie 2019, 21:28
#1
ce bou
Da cate clase are porcu asta? lasa ca a votat psd ul cu 7 maini si de 10 ori. Asa merita. Mu e Liviu,Cracea,TraIAN.mA SA DEA dOMNU SA IASA USRPLUS SI SA VA RUPA COCOASA.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.