Video! Asa au gonit investitorii din Teleorman.

18 Martie 2019, 08:01 | 5482 vizualizări | 24 comentarii
Car Universal
Dacian Ciolos.

Dacian Ciolos a fost la Rosioriii de Vede pentru a strange semnaturi. Consilieri si tot felul de pesedisti cu functii in partid au vrut sa arate cum se procedeaza, in Teleorman, cu cineva care vrea sa le strice socotelile. Ciolos nu este la guvernare, deci nu are onoarea de a fi tras la raspundere. Omul a venit pentru simpatizantii dumnealui si ai miscarii politice. In Teleorman trebuie sa stim numai de PSD? Cristiana Alcea este consilier judetean PSD pentru aceste calitati. Gadea Adrian a avut o postare incredibila: 

"In mintea strâmbă și lucrul drept se strâmbă", spunea părintele Arsenie Boca.( n.r. Liviu Dragnea)

Sosit la Roșiorii de Vede, vădit în campanie electorală, Dacian Julien Cioloș pretinde că poate să dea lecții despre orice teleormănenilor.( nr suntem cei mai tari din tara, la saracie)
Dar teleormănenii nu au uitat că numele Cioloş este încă asociat cu "guvernul 0" al cărui buget prevedea sume ridicole pentru Sănătate şi Educaţie.

De curând spunea că, în 2019, comunităţile locale nu primesc suficienți bani, dar, în realitate, autorităţile locale primesc cu 4,6 miliarde de lei în plus. Deci e cu plus, nu cu minus, domnule Cioloş!

Deși susține că drumurile județene din Teleorman sunt în stare foarte bună, iar infrastructura rutieră este, evident, printre cele mai bune din România, acesta declară că 20% din drumurile județene sunt "furate". Nu, nu poate fi adevărat, domnule Cioloș, că nu ar mai ajunge nimeni la destinație, dacă metrul de drum asfaltat ar avea 80 de centimetri.
Noi încă ajungem acasă, in comunitățile și la familiile noastre, nu trăim în câmp, în grupuri, în devălmășie. Noi încă trăim în rânduială.( nr de aceea este parasit judetul)

Și vom continua, domnule Cioloş, să avem respect pentru proprietate și familia tradițională.( nr Daddy si Irinuca)

Numai faptul că bugetul pe 2019 prevede cu peste 15 miliarde în plus la investiţii este, cu siguranță, cu plus, domnule Cioloș...

Cinic, cred că realizați totuși faptul că deși ați încercat să blocați dezvoltarea României, continuându-vă, fără umbră de remușcare, campania electorală, România se dezvoltă.

Teleormanul se dezvoltă.( nr se dezvolta afacerile partidului, judetul este pus pe butuci)

Cu minciuna nu reușiți să recâștigați nimic, veți pierde doar sprijinul alegătorilor teleormăneni. 
Autoritatile locale vor beneficia până la urmă, în anul 2019, odată cu promulgarea bugetului, de cele mai consistente bugete de după Revoluția din 1989.

Sigur, unde sunt bani, sunt și responsabilități. Ni le asumăm!

Investițiile din 2016 până în prezent, în guvernarea PSD, în județul Teleorman, arată că noi #dezvoltămTeleormanul.

Deci e cu plus, nu cu minus, domnule Cioloș.

De aceea, Cioloș trebuie să își ceară scuze teleormănenilor mințiți, pe care, vezi-Doamne, a venit să îi încurajeze. 
Oare își va cere scuze publice pentru întârzierea investițiilor și blocarea dezvoltării comunităților locale în perioada "guvernului zero"?

Domnule Cioloș, întoarceți-vă la rațiune și normalitate!"

Citeşte şi
Comentarii (24) Adaugă comentariu
jeni pe 23 Martie 2019, 12:27
#24
psd trebuie sa scada sub 20%
ne-am saturat de hotii psd-ald-udmr-proromania-pru
Zero pe 22 Martie 2019, 03:39
#23
Zero sunt ei
Cine vociferează ..... Abonații la bani publici

Vaca aia și amantulbei câte apar in video sunt angajați ai statului .... la forțele de munca pe un proiect

Sunt ținuți acolo de catre prostul ala de director pentru a rămâne el pe functie
direct pe 21 Martie 2019, 19:28
#22
maaaa
Merge taranu la Buc*resti LOL LOL. Stati ma aici sa ridicati nivelul oraselor din Teleorman. O sa castige astia de dreapta si sa vezi atunci.Pffffffffffff miere si lapte.Pai dupa 30 de ani in care ati furat toti, ba da toti, voi ma vreti sa iesim la vot? Asta este ca aia-si fu-ut si cu euro luati. LOL LOL LOL
Jeu pe 21 Martie 2019, 16:19
#21
Infrastructura
De atatea drumuri cate sunt in Teleorman se face coada de masini de faci Alexandri - Buc*resti in 4 ore Duminica. Trebuie facuta ori autostrada ori drum expres.
Malin Bot pe 20 Martie 2019, 21:14
#20
Sfidare! Cea mai votată decizie a românilor nu se aplică. E timpul să o impunem: 300 de parlamentari
Malin Bot - Jurnalist Independent - Semnati si voi!



Redăm suveranitatea poporului. Reducem numărul de parlamentari la maxim 300, așa cum au votat 7.7 milioane de oameni. De zece ani, toate majoritățile parlamentare au ignorat decizia poporului. Acum le băgăm noi legea în Parlament. Putem face asta cu 100.000 de semnături.



https://www.youtube.com/watch?v=ZflOmsKqJAU



În 2009, la un referendum, românii au votat pentru reducerea numărului de parlamentari la 300. De zece ani, toate majoritățile parlamentare au ignorat voința poporului. Referendumul este făcut și validat de CCR, doar legea trebuie să treacă prin Parlament. Pentru legea aceasta se adună acum semnături. Inițiativa legislativă a fost publicată în Monitorul Oficial și sunt necesare 100.000 de semnături pentru ca legea să intre automat în Parlament.
Mihaela pe 20 Martie 2019, 21:10
#19
SEMNATI CA SA AVETI CE SA VOTATI!
USR și PLUS au început strângerea de semnături pentru europarlamentare.

Alianţa 2020, formată din Uniunea Salvaţi România şi PLUS, a început luni, în Piaţa Universităţii din Capitală, o campanie de strângere de semnături pentru alegerile europarlamentare, prin care vrea să obţină 300.000 de semnături de la cetăţeni pentru susţinerea candidaţilor Alianţei.



https://www.hotnews.ro/stiri-politic-22982528-usr-plus-inceput-strangerea-semnaturi-pentru-europarlamentare-barna-vrem-strangem-300-000-semnaturi.htm
cine pe 20 Martie 2019, 19:19
#18
crede in usr ?
Va inc*rajati asa ca aia prosti? Nu intelege nimeni de la voi,ca nu veti sari de 12%? Chiar ata de imbecili sunteti?

Hai va pup si sa visati frumos in continuare.

LOL LOL LOL LOL
Mihaela pe 19 Martie 2019, 23:40
#17
HAIDETI SA INTRAM IN CARTEA RECORDURILOR - #șîeu
#șîeu. ROMÂNII vor să intre în CARTEA RECORDURILOR: „Dacă depășim pragul, e clar, nu ne mai pot ignora!”

Pe rețelele de socializare circulă o fotografie cu o autostradă, sigla protestului #șîeu și un mesaj: „1 milion de comentarii nu pot fi ignorate! Hai să intrăm în Cartea Recordurilor!”

Comentați cat mai mult și diferit! Negativ, pozitiv, emoticoane, nu avem nevoie de la o persoana de un comentariu, ci de cat mai multe!

Un foc uriaș se aprinde de la o scânteie mică! Hai să comentăm la postarea de mai jos, dacă e posibil dati și tag la câțiva prieteni. Dacă depășim pragul de 1 milion de comentarii, e clar, nu ne mai pot ignora!

România vrea autostrăzi! Comentează de cat mai multe ori!”, se arată în descrierea fotografiei.



https://www.stiridiaspora.ro/ieu-romanii-vor-sa-intre-in-cartea-recordurilor-daca-depa-im-pragul-e-clar-nu-ne-mai-pot-ignora_415494.html
Gigi mecanicul pe 19 Martie 2019, 19:54
#16
Prostia nu doare, dar se vede și se simte
Ce vorbești,domnule SCULĂRIE,ia spune-ne tu despre ce este vorba și care este defapt adevărul.Mama voastră de rahați funcționali pentru cancerul PSD.Nici nu vă imaginați cât de aproape este sfârșitul,pentru unii dintre voi.
Mihaela pe 19 Martie 2019, 18:50
#15
De numai 80 de ori umfla pretul PSD la studiile de fezbilitate
Corina Creţu: "Am fost jignită de PSD pentru că am spus cifra corectă"

Momentul rupturii mele şi când am început să fiu jignită, a fost momentul în care s-a spus că aceste studii de fezabilitate costă 120 de milioane de euro. Iar inclusiv comunicatul Băncii Europene de Investiţii spune clar că s-a pornit cu un contract de 1,5 milioane de euro, în final s-a ajuns la 1,8 milioane. Deci e o diferenţă de la 1,8 la 120 de milioane foarte mare. Şi atunci am crezut că este de datoria mea să spun că nu e cifra corectă. Nu am înţeles de ce a trebuit să fiu atacata două săptămâni la rând pentru că am spus că studiile de fezabilitate au costat doar 1,8 milioane de euro", a mai spus Corina Creţu, în emisiunea "Talk News" de la Realitatea TV.



https://www.stiridiaspora.ro/corina-cretu-nu-e-normal-ca-un-minister-sa-dezinformeze-sa-ma-atace-dar-sa-faca_415171.html
Mihaela pe 19 Martie 2019, 18:36
#14
Bravo - Daniel Tuinete - FELICITARI !
Un teleormanean protestează de unul singur, în fieful lui Dragnea.

Daniel Tuinete, electrician din Turnu Magurele protestează de mai multe săptămâni de unul singur, în fața Hotelului Turris, proprietatea familiei Dragnea.

"Faptul că un singur om deranjează e foarte motivant să continui.Eu vreau să știe Dragnea ca orașul nu e mort și nu i-a călcat pe toți pe cap", a declarat Tuinete.



https://www.stiridiaspora.ro/un-teleormanean-protesteaza-de-unul-singur-in-fieful-lui-dragnea_415417.html
Caramitru pe 19 Martie 2019, 18:25
#13
"SPAGA TRADITIE SI CULTURA ROMANEASCA"
Caramitru: „Dăncilă ne spune că tradițiile românești includ ȘPAGA. Oamenii sunt FORȚAȚI să dea șpagă, hoților”

Andrei Caramitru, consilier al președintelui USR, reacționează, printr-un mesaj, la informația zilei de ieri conform căreia premierul Viorica Dăncilă le-a explicat socialiștilor europeni care îi reproșau corupția din România, că ceea ce Vestul interpretează ca fiind corupție este de fapt „doar o manieră diferită, cultural vorbind, de a mulțumi”.

„În sfârșit ne spun cu subiect și predicat ce cred și susțin ei. Primul ministru PSD ne spune că tradițiile românești includ șpaga. E culturală cică. Nenorociților ...



https://www.stiridiaspora.ro/caramitru-dancila-ne-spune-ca-tradi-iile-romane-ti-includ-paga-oamenii-sunt-for-a-i-sa-dea-paga-ho-ilor_415470.html
ilie de la scularie pe 19 Martie 2019, 12:07
#12
aiurea
Curajos postac, n-are c*raj sa-si semneze mancatoria de kko.
Unul,altul,noi pe 19 Martie 2019, 09:55
#11
NU REALIZATI CE SE INTAMPLA CU ADEVARAT
Voi,cei ce votati,si cei ce stati pasivi pe margine si va uitati cum dispare Orasul Turnu Magurele,nu ati inteles ca asta se doreste.Cat mai multi prosti,incapabili,compromisi si usor de controlat in conducerile tuturor institutiilor statului,numai pentru a putea putea fi intorsi cu cheita de catre gasca PSD de la centru.Aici nu e loc pentru meritocratie,deci,nu trebuie experienta,puere de decizie si profesionalism.In spatiul media si cel social este nevoie doar de latrai si tot felul de raspandaci care sa spuna tuturor ametitilor,Cum si ce”ne-a dat PSD”.Cat de c*rand le va iesi prostia prin piele si minte,aia care mai au.
Mihaela pe 18 Martie 2019, 23:17
#10
PTR BRUNETA ASTA CARE SE AGITA CA SPRITE-UL
INTREABA-L PE DRAGNEA CE VREI SA AFLII CEVA VIS-A-VIS DE ACESTE INTREBARI, SI DACA NU AFLI DE LA EL NISTE RASPUNSURI IN ACEASTA PRIVINTA, AFLII DE AICI PTR CA IN TELEORMAN E PSD(JUDETUL ROSU) LA CONDUCERE DE 30 DE ANI, AI AICI TOATE DATELE SA INTELEGI DE CE DRUMURILE SUNT ASA CUM SUNT IN TELEORMAN:



https://www.youtube.com/watch?v=PXOf_mJRFSg



Partidul PSD face minuni. O investigație Recorder despre cum se fraudează banii din Programul National de Dezvilatare Locala. NU CIOLOS A CONDUS JUDETUL ASTA 30 DE ANI, CI TOCMAI DRAGNEA.
Voicilă pe 18 Martie 2019, 23:08
#9
Analfaveti
Lingăii de Voicilă nu știu nici să scrie,îi găsi protestul !
Mihaela pe 18 Martie 2019, 23:07
#8
A FACUT VULPEA RANA !
Explicaţiile unui deputat despre boala lui Liviu Dragnea.

Nu există date oficiale privind starea de sănătate actuală a liderului PSD, Liviu Dragnea. Ştim doar că este internat într-un spital din Buc*reşti, probabil nu un spital de stat. În partid se ştie că are probleme cu spatele, probabil o hernie de disc.



https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/justitie/explicatiile-unui-deputat-despre-boala-lui-liviu-dragnea-1099925
Ionut pe 18 Martie 2019, 23:06
#7
0 Voicilă
Ăla care nu știe sa vorbească este Voicilă 0 jucător de fotbal
Mama lui SOROȘ pe 18 Martie 2019, 09:35
#6
”SOROȘ”tulbură mințile proștilor
O tută îmbrăcată în negru se rățoia și repeta isteric,0,0,0.Și întreba,crezând că-l va încuia cu întrebarea:”Ați fost pe drumurile din Teleorman?”Măi,sluguțo,întrebarea asta trebuia să i-o adesezi lui Dragnea,Dăncilă și mereței firme mafiote SC TelDrum SA.Prostia și slugărnicia în Teleorman,e încă la ea acasă.Atenție,slugoilor din PSD,România nu e Teleorman!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.