Danut Cuclea a inventat teorema gospodarului.

22 Noiembrie 2018, 05:28 | 7516 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Danut Cuclea, zis Celentano.

Omul gospodar isi face iarna car si vara sanie. Danut Cuclea se face ca lucreaza vara si cand vine iarna incepe santierul. Uite asa se executa lucrari de calitate. 

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
jake pe 23 Noiembrie 2018, 07:52
#6
vin alegeriile trebuie sa mai prosteasca pe cineva
nu vede de la distanta ca3ani nu face nimic si a4 se apuca sa mai faca ceva si promite de fapt minte ce e in luna si stele ca va face pe masa in gitsi va drege
Santierul cucu pe 22 Noiembrie 2018, 18:53
#5
Treziti-va pana nu e prea tarziu
Incep iar cu promisiunile si minciunile.De 2 ani nu au facut nimic si acum incep cu prosteala la electorat.Hai sa va spun acum ce se va face pe la primavara.Dupa topirea zapezii,daca va fi zapada,se va da putin cu matura,cu bidineaua cu var pe pomi si pe borduri,si gata treaba primariei.Loc*ri de munca,IOC.Prosteala va continua cu aceleasi minciuni si promisiuni neonorate dintotdeauna,plus pomenile de dinaintea alegerilor.In schimb,ei cu salarii foarte mari,iar cetatenii cu votul.Sigur nu va mai merge asa.
EUCLID. pe 22 Noiembrie 2018, 18:23
#4
Autorului.
Teoremele nu se inventeaza!
SANDU pe 22 Noiembrie 2018, 17:16
#3
Camarila
Astia nu erau buni de nimic oriunde erau angajati!Cuclea se pricepe in toate, a devenit specialist.Str 1 Mai era oportuna de facut? Oare ce comision s-a luat de acolo?
Un porumbel(vorba lui Dragnea) pe 22 Noiembrie 2018, 14:21
#2
Distrugatorii Romaniei
Niste accidente ale politicii locale,incapabili de a lasa ceva bun in urma lor,care in perioada de vara stau prin concedii si nu au timp de investitii,reparatii si renovari.Uni au fost chiar si prin Brazilia.Nu-i asa,domnule Cuclea?Fara conducerea PSD-ista,timp de peste 26 de ani,orasul ar fi aratat mult mai bine decat astazi.
Eu pe 22 Noiembrie 2018, 12:17
#1
Primarelul "competent"
Urmează sa mai facă o emisiune la care a devenit vedeta pe site-ul PSD știri de turnu "IARTĂ-ma".
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.