Dezastru: sute de oameni intra in somaj.

14 Noiembrie 2018, 06:02 | 8511 vizualizări | 15 comentarii
Car Universal
Textile.

Guvernarea PSD - Cresterea impozitarii, cresterea artificiala a salariului minim pe economie, cresterea dobanzilor, presiunii crescute a ANAF asupra întreprinderilor de plata a impozitelor, instabilitatea economiei, politicii fiscale a guvernului, lipsa predictibilitatii, etc. - au ca rezultat?!

Dezastru pe piaţa muncii din judeţul Teleorman. În următoarele zile, aproximativ 800 de persoane îşi vor pierde locurile de muncă.

Aproximativ 800 de angajaţi îşi pierd locurile de muncă

778 de telormăneni vor rămâne, în prag de Crăciun, fără loc de muncă. 2 firme de confecții din județul nostru își restrâng activitatea și au informat autoritățile despre o concediere în masă.

„Filatura” își reduce activitatea

”Având în vedere dificultățile economice întâmpinate pe piața confecțiilor textile, două societăți comeciale care activează și în județul Teleorman, respectiv SC TIME INTERNATIONAL TRADING SRL și SC NELIA FINE STAYLE SRL au notificat ITM Teleorman asupra intenției de a proceda la concedieri colective, în perioada decembrie 2018- ianuarie 2019. SC TIME INTERNATIONAL TRADING SRL va concedia un număr de 600 de salariați din punctele de lucru Alexandria si Zimnicea, dintr-un total de 1201 salariati, iar SC NELIA FINE STAYLE SRL va concedia un număr de 178 de salariați din punctul de lucru Turnu Magurele, dintr-un total de 344 salariati”, spun reprezentanții ITM Teleorman.

Angajații sunt disperați

Mai mulți angajați ne-au contactat pentru a-i ajuta. Aceștia spun că patronii găsesc fel și fel de tertipuri pentru a da oamenii afară fără a putea intra în șomaj. Această situație a fost semnalată reprezentanților ITM Teleorman care spun că vor declanșa mai multe controale.

”În cazul în care vor există suspiciuni de încălcare a legislației muncii, ITM Teleorman va proceda la declanșarea de controale tematice, care vor avea în vedere respectarea de către angajatori a prevederilor legale referitoare la derularea procedurii de concediere colectivă, prin raportare la prevederile Codului Muncii și ale contractului colectiv de muncă aplicabil, inclusiv a procedurilor de informare și consultare a salariaților”, spun reprezentanții ITM Teleorman.

Revenim pe poziția 1

Dacă în ultima lună județul Teleorman își pierduse poziția de ”lider” în cea ce privește rata șomajului, odată cu aceste concedieri, județul nostru revine pe locul 1 ca număr de șomeri!

sursa: trnews.ro

Citeşte şi
Comentarii (15) Adaugă comentariu
Se adevereste pe 01 Decembrie 2018, 14:02
#15
Domnul Director bbg
Ce am spus eu pînă acuma se adeverește mai pleacă 5 fete in citeva zile au mai plecat 4 să vedem cu cine morți voștri mai faceți treaba iuliana zbiară în continuare ca daia e plătită doamna de la personal nu plătește concediile fetelor pe 2017 pt ca a trecut ani dar suntem vreo10 bărbați da ele ochi cu noi de nu le om duce direct la proc*ror așa că luativa talpadita domnule Broscari ca numai e de tine aia de la personal și iuliana să vedem unde se duce. Ca la alte tricotaje nu are acces ca le patuie fetele a mai venit si rindu lor nici prin oraș nu de mai plimba singure de ce le e frică tot la proc*ror o sa meatga
Cetățean din Zimnicea pe 22 Noiembrie 2018, 13:48
#14
Zimnicea - zona de excluziune
Au venit investitori în oraș dar primarul impotent mintal i-a luat la goană pe toți sub pretextul că el face afaceri doar cu Interagro. Nu ia în seamă nici un sfat sau sugestie ci o ia drept sfidare, ba te mai ține și minte și îți poartă pică. smile)
ION pe 21 Noiembrie 2018, 09:56
#13
PENTRU ZIMNICARI
In fiecare an au venit investitori care si-au dorit sa deschida diverse afaceri si sa ofere loc*ri de munca, dar edilul sef al orasului a cerut spaga atat pentru el cat si pentru partidul care il tine in brate. Sunt lucruri stiute de aproape toti cetatenii orasului dar nu are nimeni c*rajul sa se ia in gura cu primarul petre parvu -nu merita scris cu litere mari numele lui. Daca cineva ii face observatie o pateste foarte rau. Cetateni ai orasului, aveti posibilitatea la alegeri sa votati un om care sa aibe grija de acest oras frumos.
Marius pe 19 Noiembrie 2018, 20:10
#12
Oameni vanduti
Nimeni nu ia initiativa, nimeni nu investeste intr-o mica afacere fie ia si cu cativa angajati. Ceva de productie nu doar comert. Dar asta e oradul asta adica Zimnicea sufera de manele si masini care e mai jmecher. Betivani, c*rve, prosti, puturosi si plini de ei
Confidential pe 19 Noiembrie 2018, 15:52
#11
Bbg Mafia
De ce doamna Geta nu te mai duci de bine? Este o firma nenorocită rău oameni buni stați la locul vostru ca cu Broscari nu te joci concediu neplătite si neluate pe anul 2017 să-și ia luminări si tămîie la copii ei doamna de la personal mă numesc Angela ca să știe și nesimțită de iuliana alegesar prafu de fata ei
un prieten pe 19 Noiembrie 2018, 07:48
#10
toate merg pina la un loc
votati cuclea si dragnea orasul e plin de pensionari tineretul pleaca in masa dar avem stadion ca loc*ri de munca nu exista
Yo pe 18 Noiembrie 2018, 09:11
#9
Femeie de serviciu
BBG consult T

urnu Măgurele angajează bucătăreasă + femeie de serviciu. O singura persoana pt italieni. Persoanele interesate sa se prezinte la sediul firmei. Memoriile 2 Mai. Mulțumim.
Mariana pe 17 Noiembrie 2018, 10:21
#8
Cum s.a ajuns tara noastră
Nu mi se pare corect tot ceia ce se întâmplă!!Cum se poate să lăsați atâția oameni fără loc*ri de muncă??Nu înțelegeți că suntem disperați???Faceți ceva pentru noi!!Aduceți investitori nu lăsați ca țara noastră să ajungă în ruină
Secret pe 17 Noiembrie 2018, 01:34
#7
Bbg Turnu magurele
O nenorocită de femeie pe nume Juliana șefa la toate liniile în c*rsu zilei de ieri a leșinat o fata așa de periculoasă este este o cafea pe care Patronu o asmute siea executa doamnelor nu mai tăceți puneți mina pe iuliana si loatio de par că itm nu avem si de ea și de fiesa avem noi grija freo5 bărbați să vedem rezista nenorocită dracului spuneți voi ca e jale cu ea ca poate ea nu citește păcat că nu-și dă seama ce face o să plece cu Broscari în Italia
Angela pe 16 Noiembrie 2018, 15:54
#6
Digi 24
Astazi la punctul de lucru din Zimnicea a societatii Time International Trading au sosit reprezentatiiunei televiziuni ce doreau sa obtina un interviu cu angajatele. Nu s-a acordat privilegiul. Deci aici la aceasta societate se intampla ceva foarte grav. De ce nu vin insotiti de cei de la ITM? Nu cumva si ITM-ul este la mana lui Dragnea?
Fane Belu de la NSturelu pe 15 Noiembrie 2018, 18:46
#5
mafia PSD
Este adevarat ca se cauta nod in papura angajatilor pentru ca sa nu beneficieze de somaj. Statul PSD nu are bani pentru asa ceva. Are pentru mariri de salarii sau pensii speciale. Patronul englez de la SC Time International Trading este unul dintre sponsorii lui Dragnea.
EU pe 15 Noiembrie 2018, 11:41
#4
!!!
Pe domni PSD-isti ii intereseaza doar voturile date de rudarii asistati social.
doru pe 14 Noiembrie 2018, 13:23
#3
se strange latul
Politica economica a PSD-ului este falimentara.Au treminat toata economia si in special sectorul privat.Vor veni vremuri dure si economia se va distruge pe zi ce trece!Asa este cind in functii de conducere sunt oameni care nu au nimic in comun cu postul respectiv!
V R pe 14 Noiembrie 2018, 09:37
#2
O tara de asistati social-munca mai putin
Totul este facut intr-un mod premeditat.Nimic nu este intamplator.Asta se doreste de catre mai marii conducatori din PSD.Asteptam cu nerabdare si interes sa vedem si ceea ce vor pune in loc,daca vor mai pune.O pasarica ne-a spus ca si in sistemul bugetar va fi mare deranj dupa 1 ianuarie.
Gicu pe 14 Noiembrie 2018, 08:36
#1
Teleormaneni imbecili
Teleormaneni sunt pesedii prosti, betivi, puturosi si foarte hoti, voteaza toata turma Draknea la greu. Zero initiativa antreprenoriala, investitii si capital, aceasta este fauna de tarano-ti**ni ce imput judetul care isi merita soarta. grin LOL cheese
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.