Al doilea caz de pesta porcina in Teleorman.

18 Octombrie 2018, 21:17 | 4206 vizualizări | 0 comentarii
Pesta porcina.

Încă un caz de pestă porcină africană a fost confirmat, în ultimele ore, în județul Teleorman. Este vorba despre o îmbolnăvire a unui porc în localitatea Cucuieți. Totuși, nici până acum autoritățile competente nu au luat decizia uciderii în masă a animalelor din gospodăriile domestice.

„Dumincă dimineața, am fost anunțați că un porc din exploatația unui cetățean din satul Cucuieți, comuna Scrioaștea, a murit iar un altul este bolnav. Ne-am deplasat în zonă, iar după ce am recoltat probe, am îngropat animalul găsit. Rezultatul probelor de laborator au fost negative la cei doi porci. Însă, miercuri dimineață, în aceeași gospodărie, proprietarul a găsit mort un purcel de aproximativ 40 de kilograme. Medicul veterinar l-a ambalat și l-a adus la sediul DSVSA. Probele au fost trimise la laborator iar rezultatul analizelor a confirmat prezenta virusului”, a declarat directorul Ianculescu.

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.