Doua accidente grave. Politia Turnu Magurele, condusa de corupti si incompetenti.

02 Octombrie 2018, 16:20 | 11962 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Politia.

In ultimele zile s-au produs doua accidente grave, cu morti si pagube materiale mari. In comuna Lita au murit doua persoane, iar la Nenea Iancu au fost tamponate 6-7 autoturisme. Politia Rutiera Turnu Magurele doarme, pur si simplu, in masini. In loc sa aiba o activitate de preventie, politistii turneni vin si constata. Se stia ca in Lita si la iesirea din Turnu spre Alexandria, tineri teribilisti circula cu viteza foarte mare. In ambele acccidente puteau fi mult mai multe victime omenesti. 

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
Inna pe 05 Iunie 2019, 16:25
#10
Polițistul Mocanu, Cornel, Durac sunt niște polițiști extraordinari care chiar într-adevăr își fac meseria
Antigoana pe 28 Decembrie 2018, 21:09
#9
Prim proc
Oancea asta nu a fost sofer la judecatorie? Sau este altu'?
vastu pe 19 Octombrie 2018, 19:11
#8
coruptii de la circulatie
ma baieti cum de fug astia asa ca cica este unu ciubuc si unu soimu de a sper iat vestu dar pe cine trebuie nu se caca pe ei cand aud de ti**ni dar se umfla in pene la romani ca sunt prosti atunci cum sa nu i ti vine boala pe ei cand alti fac si alti trag
Primproc*ror pe 06 Octombrie 2018, 09:09
#7
OANCEA FLORIN CLAUDIU
Toate acestea se datorează celui mai corupt primproc*ror OANCEA FLORIN CLAUDIU care ia spaga de la toată lumea.v oi reveni cu amănunte sa va spun de la care ia spaga și cu cine bea nopțile acest prost de proc*ror care nu știe nici sa vorbească.
Bratu I. pe 03 Octombrie 2018, 18:19
#6
Completare pentru #3
Tu nu stii, sau iti este teama sa spui, ca marea majoritate a posesorilor de autoturisme aduse din Occident si a celor cu numere de inmatriculare bulgaresti au acte false, inclusiv RCA si ITP, intocmite de catre "notarul autorizat" Tavocu? De bine de rau,Politia si-a facut datoria, l-a prins, i-a intocmit dosare penale, dar prin nu stiu ce "minuni"juridice ale avocatului infractor Schiopu Marius, Parchetul si JUDECATORII il scot basma c*rata. Drept dovada, scrieti pe internet in bara de date Procese Barbarosie Octavian si va veti lamuri.
Edyy pe 03 Octombrie 2018, 11:43
#5
Baiatu cu bmw nu avea veteza.
Am doi martori care au vazut maxim daxa avea 25 /30 de km la ora atunci pleca dupa loc .terminatii cu prostiile daca avea viteza mica nu indoia atitea masini . Da sincer nu cred ca a avut mai mult de 200 si asa e putin tinind cont ca era vineri seara trebuia sa aiba putin peste 240 de km . Aia e viteza adevarata.
Cu permis luat pe bune pe 03 Octombrie 2018, 09:04
#4
Coruptia la militieni
Prezenta celor de la Politia Rutiera din Turnu Magurele e lafel de prezenta ca si cea de la Ordine Publica.In schimb,la spaga sunt toti prezenti.Daca verifica permisele si ITP,la toti posesorii de masini imatriculate prin Germania,Franta,Anglia,raman foarte putini participanti la trfic,in regula.Saracii militieni,au salariile si pensiile mici,lafel si creierii.
Robert pe 03 Octombrie 2018, 03:06
#3
Viteză
Băiatu cu BMW albastru RIK avea viteză între 120/130 și poliția nu a făcut nimic.. Cei mai corupți polițiști din tot Teleormanul se găsește la Turnu Măgurele.
Lori pe 02 Octombrie 2018, 23:04
#2
Cornu
Sunt toți coii de 18 ani pe-acolo și fac întrecere.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.