Liviu Dragnea a adus pesta prostcina in Teleorman.

04 Septembrie 2018, 08:12 | 6503 vizualizări | 13 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea.

Tot ce a facut Dragnea in Teleorman este asemanator cu pesta porcina africana. Jupanul s-a inconjurat de prosti si, dupa cum se vede, s-a ales praful. Dupa ce ca nu-i duce capul sa dezvolte economia judetului, nici nu au dat voie sa se infiinteze alte afaceri. Sunt multi oameni cu bani in aceasta zona, care ar fi deschis tot felul de afaceri, dar nu fac asta din cauza lui Dragnea. Trebuie sa eradicam pesta prostcina, daca vrem sa avem o sansa in acest judet. 

Citeşte şi
Comentarii (13) Adaugă comentariu
Emil. pe 09 Septembrie 2018, 14:17
#13
Va inselati.
Pesta porcina a fost adusa la Cotroceni si nu de catre liviu dragnea.
Un cetatean. pe 08 Septembrie 2018, 14:10
#12
Cornele.
Ceea ce spui tu este perfect logic si moral si-nu am la indemana Constitutia-constitutional, Chiar si crestinesc si democrat european. Chiar si moral si etic comunist si cred ca se va realiza cand in aceasta tara va exista numai poporul unic muncitor si cand va face plopul pere si rachita micsunele. Dragul meu, hai s-o terminam cu glumele si banc*rile de prost gust si utopiile.Iti garahtez ca daca vor iesi la vot 99.99% dintre alegatorii inscrisi in liste, TOT ASA VA FI, NUMAI CA ACTORII VOR FI ALTII! Citeste si uitata-te si la altii si vei vedea ca omenirea e putreda, ciuma e multicolora, dar este scris in cartea destinului uman ca intr-o zi vor cade multe capete de ticalosi (vor mai ramane cateva "de samanta") si se va instaura pentru un timp alt fel de dreptate, diferita de cea comunista si occidentala. De oameni ca Dragnea, Basescu, Iohannis se va pomeni numai in cartile cu basme. Inchei cu o concluzie amara: RAUL ESTE IN JUSTITIE, ACESTA HAINA SCLIPITOARE A MAFIEI!.
Cornel pe 08 Septembrie 2018, 09:01
#11
STOP PROSTIEI SI HOTIEI
Măi cetățene,până la a face și desface guverne,tu,și toți ceilalți cetățeni ai României,trebuie să înțelegeți că toți politicienii care nu-și pot justifica averile,să răspundă în fața legii și să dea înapoi tot ce au furat.Sau să li se confiște,că de bună voie,am văzut la senatori,că nu au fost de acord.
Un cetatean. pe 07 Septembrie 2018, 14:15
#10
Multumesc Redactie!
Intrucat mi-ati publicat comentariul, mai fac cateva observatii si precizari foarte importante:-Cetatenii-alegatori din Romania nu se impart in doar doua categorii-antidragnea si proliberali si prodragnea si pesedisti, ci in atatea categorii incat nici dracul nu le mai intelege!;-In consecinta, daca unii nu-l vor pe Dragnea &Co;, il vor vota neaparat pe iohannis&Co;!???!! UN EXEMPLU MAI CONCRET: SA PRESUPONEM CA ACTUALUL GUVERN VA FI DAT JOS (musai prin metode constitutionale, altfel cel nou nu va fi recunoscut de care UE si SUA). CINE ESTE NAIVUL CARE SA-SI INCHIPUIE O COALITIE VIABILA DE GUVERANRE PNL+USR+PMP?? HA,HA.HA, VA ZICE BASESCU-POPAYE MARINARUL!!!SI, MAI ALES-CINE II VA MAI BAGA IN SEAMA PE PROSTII CARE URLA LA MITINGURI???
Un cetatean. pe 07 Septembrie 2018, 11:55
#9
Stimata Redactie.
De ce cenzurati prin ignorare acele comentarii care nu va convin si care RESPECTA CONDITIILE IMPUSE DE DVS-ADICA SUNT SCRISE INTR-UN LIMBAJ DECENT, CIVILIZAT SI COMPETENT>??DVS CREDETI CA DACA SE DA PESTE RAT LA ACEI ANALFABETI, INCULTI, SAU DEZAXATI PSIHIC CARE SCRIU TOT FELUL DE INEPTII,ACEST LUCRU IL FAC PUPINCURISTII LUI DRAGNEA SI ADVERSARII DEMOCRATIEI SI STATULUI DE DREPT? AIUREA-IOHANNIS, LUDOVIC ORBAN &Co;, SUNT, IN CEL MAI BUN CAZ, CA EL, DACA NU MAI TICALOSI!
Pesedist pe 06 Septembrie 2018, 22:01
#8
Bozianu=Cretin
Bah nea laba Bozianu, mata este koorwa, pa nevasta lu tine am tavalito toata noaptea, jtiai?
repede pe 06 Septembrie 2018, 07:33
#7
chiar așa
De porcul alalalt, bozianu, mai știți ceva? A fugit cu paiu' în rât?
bozianu pe 05 Septembrie 2018, 22:59
#6
ba Stadion
pe mata sa o proceseze la Salcia si pe stadionul de cacat sa ne suge ti p**a toti psd-isti,,,,,,,Nesatulul asta de Dragnea confunda Romania cu Teleormanul sa zis cu el.,Lacom prea Lacom,,,,,MUIEPSD,,
zizu pe 05 Septembrie 2018, 11:20
#5
Nu mai laudati hotii
Ce vedem in foto,un porc bun de mancat si unul de incatusat.Stai cuminte,jupane,latul e din ce mai aproape de par.
Un CETATEAN. pe 05 Septembrie 2018, 07:52
#4
Purceaua-i moarta-n cocina si voua va arde de ironii rasuflate.
-Oare acesta calamitate nu-i cumva un act de terorism impotriva Romaniei?;- Cresc si eu doi porci, in conditii obisnute (in cocina deschisa in care mai intra ciori,porumbei, gugustuci si sobolani) si NIMENI DE LA DSV NU M-A NTREBAT NIMIC!Daca tot va place sa amestecati cacatul cu politica, ar trebui sa stiti ca CEI DE LA DSP SI DSV NU SUNT NICI NICI PSD-isti NICI LIBERALI, CI PUR SI SIMPLU MAFIOTI!!!!
Dragnea pe 05 Septembrie 2018, 05:41
#3
Jupanu
Va agitati, urlati, suspinati etc. si degeaba. Eu tot in picioare pic. Voi nu vedeti ca sunteti aberanti. Unii dintre voi au ai probleme ( a publicat Dariusica o fisa) . Hai ca dupa ce castig tot ma ocup si de voi.
Pesedist pe 05 Septembrie 2018, 04:55
#2
Traiasca Draknea
V-a scos din saracie, a anjata peste 200 de teleormaneni in guvern, a alocat peste 30 miliaone de euro CJ Tr,stadioane la noi, la Tr.Magurele, Alexandria, un procesator modern de carne si mezeluri la Salcia, ce vreti mai mult?
10 August 2018 pe 04 Septembrie 2018, 09:09
#1
Adevarul va iesi la iveala
Dragnea este mult mai periculos decat orice epidemie sau epizootie.De ce?Pentru ca se exprima,se manifesta si are contact cu oameni,nu numai cu porci.Cand distrugi destine,cand raspandesti saracia si mizeria morala,cand brevetezi minciuna si amagesti cu promisiuni electoratul,cand furi la cel mai inalt nivel si stai la conducerea statului,atunci trebuie vaccinat de catre justitie si chiar de unii medici.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.