Infractori versus oameni cinstiţi.

05 Februarie 2017, 20:33 | 3297 vizualizări | 31 comentarii
Car Universal
Infractori versus oameni cinstiţi.

România a devenit subiect de ştiri în toată lumea, nu e rău, nu e bine. Motivul acestei mediatizări uriaşe este războiul dintre infractori şi oamenii cinstiţi. O gaşcă de infractori, majoritatea membri PSD (ordonanţa are susţinători şi în celelalte partide), au dat un atac dur la sistemul de justiţie, adică la cea mai importantă armă a oamenilor cinstiţi. Modificând codul penal, infractorii au slăbit extrem de mult capacitatea justiţiei de a proteja interesele noastre, ale tuturor.

Orice om de bună-credinţă poate înţelege că dacă nu schimbăm situaţia, infractorii vor avea mâna liberă la furat din bani publici, pentru că tocmai aici e chichiţă, modificarea codului penal duce la protejarea funcţionarilor publici de orice rang, doar ei vor scăpa de duritatea legii.

Câţi din voi ştiu că în oraşul nostru, ba chiar în judeţul nostru, infractorii şi-au făcut de cap? Au acaparat toate funcţiile publice, doar ei gestionează cheltuirea banilor publici, au cumpărat, pe nimic, toate proprietăţile cu potenţial economic, etc. E o greşeală să afirmăm că ei au totul?

Mai vrem ca situaţia să continue? Aici este adevărată miză. Vă întreb pe voi, cei care i-aţi votat, vouă va convine? Oraşul (ba chiar şi judeţul) nu mai are economie, nu mai are viitor, nu mai are populaţie. Unde vreţi să ajungem?
Vine un moment când trebuie să te întrebi, dacă votezi infractorii, în ce tabără crezi că te afli: a oamenilor cinstiţi sau a infractorilor?

Citeşte şi
Comentarii (31) Adaugă comentariu
EU pe 15 Februarie 2017, 00:14
#31
PTR #26
... STII CE, PANA LA URMA SUNT NISTE GRESELI NEVINOVATE, NU SUNT NISTE GRESELI INTENTIONATE CA CELE FACUTE DE GUVIERMI !
EU pe 15 Februarie 2017, 00:02
#30
SE VEDE CA ESTI SETAT PE GRAMATICA LIMBII ROMANE, NU PE POLITICA
... DIN PACATE PE AICI SE VORBESTE MAI MULT DE POLITICA, NU DE GRAMATICA... DACA AI TERMINAT LA LITERE, CAUTA ALTE SITE-URI DE SOCIALIZARE UNDE SA POTI SA ITI EXPUI CEEA CE POTI OBSERVA USOR ! TE-AI PIERDUT IN DETALII SI NU AI PRINS ESENTA SUBIECTULUI !
EU pe 14 Februarie 2017, 23:57
#29
UITE ITI LAS AICI TOT CE TREBUIE PENTRU O SCRIERE CORECTA...#26
MULTE(................)MULTE(,,,,,,,,,,) MULTE (;;;;;;;;;;;;wink MULTE(!!!!!!!!! SI ??????????) MULTE(-----------) ACUM PUNE-LE SI TU PE UNDE TREBUIE CA AM TREABA SI MA GRABESC, NU PREA AM TIMP....

EU pe 14 Februarie 2017, 23:29
#28
INCA NU S-A FONDAT UN PARTID ....
...CARE SA MA CONVINGA DE FAPTUL CA VREA BINELE ROMANILOR SI AL ROMANIEI! GRESELILE GRAMATICALE APAR DIN CAUZA FAPTULUI CA AM PREA MULTE GANDURI SI PREA PUTINE MAINE SA MI LE EXPUN IN TIMP UTIL !
EU pe 14 Februarie 2017, 23:24
#27
SA FIE CU BAGARE DE SEAMA !
SUNT APOLITIC ! TOTI CARE FURA BANI PUBLICI TREBUIE SA DEA SOCOTEALA INDIFERENT DE CULOAREA LOR POLITICA ! PUNCT !
. pe 12 Februarie 2017, 09:15
#26
.
EU, nu ti-am dat sfaturi.Observa insa ca eu scriu corect, deci am mers la scoala si am invatat. Tu insa,vezi ce postezi, urmareste cate greseli de scriere faci.Asta inseamna ca gandesti la fel de prost precum scrii. Dar, din moment ce esti adeptul lui Nicusar Dan, ce p....ma-tii sa iti cer eu tie. Se vede ca in loc sa mergi la c*rsuri fugeai in piata, la vreun miting, la o gogoasa calda. Sau nici nu prea ai ajuns pe la Buc*resti, mai,europeanule ?.Vai de mama ta, care sigur regreta ca te-a facut, nu iti mai raspund, ca imi pierd timpul cu prosti.Ia de la Basescu!
EU pe 11 Februarie 2017, 13:42
#25
Ptr punct # 23 (.)
Tine minte ca sfaturile se CER, nu se DAU de la sine ! Ori eu tie Sincer, nu ce sa iti cer !
EU pe 11 Februarie 2017, 13:08
#24
Aproximativ 1.000.000 romani sunt asteptati in piata victoriei
Duminica 12 Feb sunt asteptati 1 mil de romani ptr protest. Protestele de amploare abia de maine incep. Ce a fost pana acum... a fost asa o mica parte introductiva . Asteptam un deznodamant care sa BUCURE toti ROMANII si sa dea de pamant cu toti CORUPTII !!! Nu va buc*rati prematur ca s-a desumflat maidanul din pta victoriei !!!
. pe 11 Februarie 2017, 09:13
#23
.
Mai,EU, tu chiar suferi, nu e asa? Du-te, frate, la Buc*resti, tipa in piata, racoreste-ti sufletelul viciat si apoi fa un grup cu Alina Gorghiu si Raluca Turcan.Un grup de lucru, desigur. grin
eu pe 09 Februarie 2017, 17:55
#22
pentru .
Tovarășe . (punctulet), ești mic rău. Doar impresiile tale sunt mari. Ia-l pe dragnea in coor și lasa-ne!
. pe 09 Februarie 2017, 08:31
#21
.
S-a daramat maidanul din Piata Victoriei. V-ati desumflat si acum.Nu-i nimic, peste patru ani candidati la alegeri, luati bataie si iesiti din nou in strada, cu multinationale,cu ONG-uri, cu studenti la particulara, cu Murex, cu Steluta Mohora, toata gasca. grin
micul mike pe 08 Februarie 2017, 00:23
#20
va asteptam cu drag
Sambata si duminica veti asista la cea mai puternica manifestare care a avut loc pana acum la palatul cotroceni circa 3000 de teleormaneni vor venii pe banii lor sa protesteze sponsori vor fii nicu bozianu simionescu gaina liviu minculeasa toti oamenii cinstiti din acest judet care din nefericire nu au apucat sa se buc*re de legile bune pe care le crease liviu pt iei hotii pardon talharii la final mici si bere de la carmangeriile salcia iar masa va avea loc ori la hotel ori la mosie de la bariera pe stanga va asteptam pt imbarcare vis avis de pompieri cu tot ce aveti la andemana cartoane tigai seful expeditiei se spune ca va fii osu si tavitica iar organizator ala mic de la primarie impreuna cu mache.pooop si va asteptam
EU pe 07 Februarie 2017, 03:42
#19
@ #6
Furia protestatarilor s-a accentuat dupa ce PSD UL a declarat ca nu retrage oug13 indiferent de consecinte! Psd ul este total iresponsabil, si imatur ca gandire ca sa mai merite sa ramana in continuare la guvernare ! Un calificativ de ZERO BARAT inseamna prea mult pentru ei in momentul de fata. Psd ul este mult sub acest prag modest !
EU pe 07 Februarie 2017, 03:33
#18
Daca ar fi existat si la noi o lege ca la arabi ptr hotie...
... DRAGNEA RAMANEA CIUNG SI OLOG DE AMBELE MAINI SI PICIOARE INCA DIN PRIMA ZI DE LA NASTERE !
EU pe 07 Februarie 2017, 03:15
#17
Cum poate sa iasa Dragnea pe post si sa spuna ca suntem manip**ati impotriva lui !?!
11 ambasade scriu ca nu e bine ce se intampla in guvernul romaniei plus CSM, CCR, PROCURORI, JUDECATORI, AVOCATUL POPORULUI, PARLAMENTUL EUROPEAN, PRESEDINTELE TARII... OAMENII DIN STRADA cate argumente mai vrei DRAGNEO si cate categorii de oameni ca sa admiti si sa recunosti ca ai calcat in strachini si pe bec*ri de nu mai fac fabricile fata ! NU SUNTETI BUNI ! STIM, AM VAZUT, LASATI LOC ALTORA CARE SE PRICEP LA POLITICA, NU LA FURAT ! NU DE HOTI AVEM NEVOIE CA TARA ! VREM DEMISIA GUVERNULUI !
EU pe 07 Februarie 2017, 02:45
#16
Toti cei ce vor fi pusi de DRAGNEA in diferite functii din ministere si numai...
... se vor comporta la fel sau chiar mai rau... Tipul acesta de oameni si organizatia asta criminala care ii leaga se numeste PSD !

Aceste sc*rsuri ale societatii pentru ca nu ii pot numi altfel, constinta nu ma lasa... nu se vor schimba NICIODATA cate zile vor mai avea!

Ne-!u demonstrat ce au fost in stare sa faca ! Este suficient ! Le vrem demisiile in masa celor care guverneaza. Molima asta... contribuiti si voi prin orice mijloace sa starpim acest cancer de pe corpul tarii noastre !
Un cititor pe 06 Februarie 2017, 22:42
#15
Felicitari pt. comentarii
Apreciez mult nivelul comentariilor!Felicitari domnilor!

Este de dorit ca site-ul sa ramana la acest nivel:ar fi

dovada simpla ca se poate discuta civilzat in orasul nostru,despre lucruri serioase.

Sper sa citeasca si administratorul site-ului aceste randuri.

Cu bine.
EU pe 06 Februarie 2017, 17:55
#14
VOI INTELEGETI IN CE NE-A BAGAT DRAGNEA SI PSD-UL ?!?
Un politician belgian vrea exluderea din UE a României și a altor 3 state



Șefului guvernului regional valon, Paul Magnette, a pledat pentru ieșirea din Uniunea Europeană a unor țări din Europa Centrală și de Est, referindu-se la Polonia, Ungaria, România și Bulgaria, scrie cotidianul Le Monde în ediția de luni, care preia un interviu acordat vineri de politicianul belgian publicației L'Echo, cu ocazia împlinirii a 25 de ani a Tratatului de la Maastricht.

DE CE TREBUIE SA PLTIM NOI TOTI UN PRET ASA MARE DOAR CA SA SCAPE NISTE PENALI DE PUSCARIE ?!?!? JOS GUVERNUL PSD-ALDE !!! DEMISIA ! DEMISIA ! DEMISIA !
EU pe 06 Februarie 2017, 17:19
#13
VA VREM IN PENITENCIARE, NU LA GUVERNARE!
TRASEUL VOSTRU E DESTUL DE CLAR !

DE LA "CASA ALBA" DIRECT LA "POARTA ALBA" !



Atât premierul Sorin Grindeanu, cât și Liviu Dragnea au declarat că Ministerul Justiției și ministrul Florin Iordache își vor asuma consecințele ordonanței 13.



ESTE MULT PREA PUTIN!!! TOT GUVERNUL A INITIAT ACEASTA ORDONANTA E RANDUL VOSTRU SA VA ASUMATI TOT CE ATI FACUT SI SA PLECATI DE LA GUVERNARE, DEMISIONAND SAU FIIND DEMISI !!! STIM PREA BINE - CORUPTIA UCIDE !!!



VA VREM DEMISIILE SEMNATE !!! DACA ACEST GUVERN VA RAMANE LA GUVERNARE VA MAI INCERCA SI CU ALTA OCAZIE ACESTA FIGURA !!! ASTA ESTE CAT SE POATE DE CLAR !!!

NIMIC DIN CE DECLARA NU ESTE ASA, DIMPOTRIVA FAC NUMAI CONTRARIUL ! MINCIUNI, MINCIUNI SI IAR MINCIUNI PE BANDA RULANTA !!!



VA VREM IN PENITENCIARE, NU LA GUVERNARE !
EU pe 06 Februarie 2017, 16:47
#12
DRAGNEA DECLARA:
„Sa înțeleagă toată lumea că guvernul a fost ales legitim și că trebuie să guverneze în continuare. Crește nervozitatea în rândul membrilor. După ce OUG a fost abrogată și protestele continuă înseamnă că asistăm la altceva, de fapt un protest politic”, afirmă Liviu Dragnea.



DRAGNEO STII DE CE CRESTE NERVOZITATEA DIN RANDUL MEMBRILOR DE PARTID PSD SI (D)ALDE, ITI SPUN EU PENTRU CA MAJORITATEA DINTRE VOI AVETI DOSARE PENALE SI SPERATI CA PRIN ACEASTA ORDONANTA SA SCAPATI DE ELE ! CUM A RAMAS CU ABROGAREA PARTIALA ?!? CA NU A REVENIT LA FORMA INITIALA CUM ATI DECLARAT, TOT ATI MAI SCHIMBAT PRIN OUG 14 ARTICOLE !!! LA PUSCARIE PSD !!! DEMISIA ! DEMISIA ! DEMISIA ! CREDTIBILIATE ZERO AVETI IN MOMENTUL DE FATA SI INCA AVETI TUPEUL SA MINTITI IN FORMA CONTINUATA CA SI ABUZURILE PE CARE LE FACETI !!!
EU pe 06 Februarie 2017, 14:09
#11
Fostul adjunct al ministrului justitiei...audiat la DNA
Adjunctul Constantin Sima audiat la DNA cu privire la faptul ca ar fi contribuit la redactarea OUG 13 conform stenogramelor si datelor cerute de catre DNA ministerului justitiei. I-a zii Drangeo, Grindene, Taricene, Iordache de ce da cu subsemnatul Constantin Sima la DNA? ca voi ziceati de OUG 13 ca e legala si legitima... SA CONSTATAT IN PREALABIL CA OUG 13 NU AVEA NICI MACAR AVIZ DE LA CSM. Unde-i legitimitatea si legalitatea ? ATAT DE CONVINSI ATI FOST DE ACEASTA OUG13 INCAT DUPA 5 ZILE ATI SI "ABROGAT-O" . JIGODII MINCINOASE, ABROGAREA E PARTIALA, ARTICOLE DIN OUG 14, AU ABROGAT PARTIAL ARTICOLE DIN OUG 13. ACESTE SCARBE INCEARCA PRIN MINCIUNI SA ISI ATINGA SCOPURILE PRIN ORICE MIJLOACE. NU AU INVATAT NIMIC ZILELE ACESTEA. POPULATIA SA ENERVAT SI MAI TARE... E CLAR CA OAMENII DIN STRADA VOR CERE DEMISIA GUVERNULUI DUPA ASEMENEA MINCIUNI SI GAFE INTENTIONATE !
Un cititor pe 06 Februarie 2017, 14:01
#10
Raspuns pentru,,ne degradam"
Actualul guvern a promovat o,,OUG",care elibera toti marii infractori si dadea liber la furat:romanii cinstiti si cancelariile occidentale s-au cutremurat!Nici-o minte normala

nu poate concepe existenta unei astfel de legi!Mai mult,la ora

cand scriu ministrul justitiei a trimis in parlament,pentru dezbateri,un proiect de lege pentru modificarea codului de prcedura penala care nu difera prea mult de ordonanta(elimina

doar pragul de 200.000 lei).Consecinta:demonstratiile vor continua pana cand actualul guvern demisioneaza(nu mai poate fi tolerat un asmenea guvern iresponsabil)siPSD-ul vine cu o alta propunere de prim ministru si un alt guvern.

Problema care se pune este ce ne facem daca si acest nou guvern este la fel de iresponsabil?Sa speram ca nu.

Simion pe 06 Februarie 2017, 12:52
#9
Sa nu credem in buna credinta a lui Dragnea
Va ramine acelasi și va merge mai departe pentru a scapa de dosarul care il poate trimite la inchisoare.Eu nu cred ca ne degradam,de degradat s-au degradat ei,noi doar am sărăcit.
EU pe 06 Februarie 2017, 12:51
#8
La modul cum au vrut sa schimbe legea si ce anume din lege...
... e mai mult decat fireasca iesirea oamenilor in strada. E o lectie de invatat de aici, iesiti la vot o data la 4 ani. E foarte simplu. PSD nu mai are cum sa castige ptr ca in momentul de fata PSD are incredere ZERO. Dragnea si-a trdat si votantii si colegii de partid cu ceea ce a facut introducand OUG. Guvernul si-a asumat raspunderea cu aceasta lege. E simplu, ori demisioneaza de buna voie, ceea ce nu cred, caci au aratat tuturor ca nu au nici macar o farama de etica si moralitate in ei, ori vor fi demisi de presiunea facuta de protestatari . Dupa tot ce s-a intamplat, parerea mea este ca nu mai au ce cauta la guvernare. Ne-au aratat ce potential au in numai 1 luna de zile, daramite 4 ani. Este exclusa varianta de a mai ramane PSD la guvernare in continuare! ACEST GUVERN GARANTAT VA PICA!
EU pe 06 Februarie 2017, 12:35
#7
Petru are dreptate...
Abia acum se vede foarte clar adevarata gandire a aliantei guvernamentale PSD - ALDE. Sunt disperati si nu se mai pot concentra, fac fel de fel de declaratii acide si pripite. Mint si acum la fel cum au mintit si pana acum. Sa se duca la puscarie sa scapam odata de ei. Le zic AMIN!
NE DEGRADAM pe 06 Februarie 2017, 11:33
#6
Parerea mea
Sunt pro pentru o tara c*rata, dar nu sunt de acord cu ceea ce se intampla azi in Romania. Proteste peste proteste. Au castigat astia de la PSD (democratic- ca de lumea a stat in casa la vot), asta este. Aceasta euforie a protestatarilor, dar si incapatanarea PSD ului sunt duse la extrem. Vom ajunge sa ne uram intre noi. Ce se va intampla daca se fac anticipate si castiga tot PSD ul? Atunci chiar ca vor face ce vor vrea.(sa speram ca nu) Ar trebui sa se puna la masa si sa negocieze (in interesul nostru nu al lor).

Asa vad eu.

Voi ce pareri aveti ?
petru pe 06 Februarie 2017, 08:48
#5
doamne ajuta
Dragnea, Tăriceanu, Iordache, Grindeanu par a trăi într-un univers paralel, într-o lume care e doar a lor și în care își dau dreptate unii altora. Încearcă să găsească tot felul de explicații-motivații suprarealiste, iar când văd că niciuna nu mai este înghițită de cetățeni, pur și simplu te sfidează pe față.
Eu pe 06 Februarie 2017, 06:34
#4
Intrebare
Si pe cine sa votam?toti sunt la fel
Anti-P.S.D. pe 06 Februarie 2017, 04:20
#3
Greva GENERALA!!!
Din 10 februarie, GREVA GENERALA, vrem demisia guvernului si alegeri anticipate!!!DRAGNEA si CARICEANU la PUSCARIE!!!
EU pe 06 Februarie 2017, 00:10
#2
Bravos !!! Bravos !!! Bravos !!!
Bine punctat tot articolul, inclusiv retoricile !!!

Poate acum le da de gandit mai mult oamenilor cand se vor prezenta la VOT, dupa ce au vazut ce s-a intamplat in toata aceasta saptamana !!! Nu uitati niciodata la 4 ani sa votati liber, NU va lasati influentati de nici un partid, daca vreti un viitor si o Romanie c*rata, libera si civilizata !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.