VIDEO Ultima ora: Teodor Nitulescu a batut o femeie.

08 Octombrie 2016, 11:14 | 6010 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
VIDEO Ultima ora: Teodor Nitulescu a batut o femeie.

Reacţie de huligan a fostului prefect de Teleorman. Teodor Niţulescu este acuzat că a agresat o femeie la sediul firmei sale din Roşiori. Incidentul s-a declanşat în momentul în care lui Niţulescu i s-au cerut explicaţii în legătură cu un teren pe care l-a luat în arendă. Ieşirea nervoasă a fostului prefect îl va duce din nou în faţa anchetatorilor.

Mai mult, aici >> romaniatv.net

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
SITEAVU STEFANIA pe 13 Octombrie 2016, 15:42
#5
Politia Teleorman, ancheteaza in functie de persoane si personalutati !!!
Mult mai grva situatia in satul Ulmeni,com.Bogdana, jud.Teleorman, dupa ce un administrator de teren a tulburat posesia la mai multi cetateni, le.a furat recolta de grau, a batut 5 persoane cu certificate medico.legale, politia Bogdana, Nanov si parchetul, mazlueste de doi ani aceste dosare . Diferenta este ca faptele penale ale lui Tismanaru Cristian un om de afaceri, prieten cu primarii PSD sant mult mai grave, insa acest personaj care ameninta in stanga si in dreapta ca este prieten cu anchetatorii si ca sora avocatului lui esdte judecator a fost promovat de presa, s.a inscris in PNL pentru ca PSD era ocupat la locul de primar si a ajuns primar !!!! Fiind primar,este foarte greu ca sa se faca dreptate, desi am castigat proces dupa proces si am dovedit vinovatia acelui personaj despre care a scris si presa, dar Nitulescu, nu mai esdte prefect si nicvi primar ??????????? Legea cred ca ar trebui sa fie la fel pentru toata lumea !!!!

Radu pe 13 Octombrie 2016, 13:14
#4
Nitulescu are sanse de reablitare prin puscarie
Nitulescu este un penal lucru recunoscut si de cuscrul lui Marian Popa cel care are asociatie agricola in zona Sc*rtu Mare si care spunea despre Nitulescu ca puscaria este singura posiblitate care il poate linistii.
Teddy pe 12 Octombrie 2016, 12:47
#3
Alert news? :))
Asta e agresiune? Sa fim seriosi! I-a mai sud si geanta pana la usa! Interesant este ca TOATE acuzatiile care i s-au tot adus lui Nitulescu de-a lungul timpului s-au solutionat cu: NEVINOVAT!

Nu cumva se incearca distrugerea pe orice cale a lui Nitulescu?!

Pana si traseismul politic atat de mult invocat a fost atent regizat de catre cei care erau incomodati (a se citi Liviu Dragnea) de prezenta lui Nitulescu. Din PSD de doua ori, din PC a fost exclus sub diferite motive, adevarul fiind unul singur: INCOMOD PENTRU PENALI!
Nina pe 10 Octombrie 2016, 16:11
#2
x
Nu mi se pare ca domnul Nitulescu sa fie nervos, mai tare vorbeste doamna.Este dreptul dumnealui sa primeasca in birou pe cine doreste.Vad ca doamna se pricepe la scenarii (doar este scenografa si salariata la teatru).Unele comentarii sunt de prisos.Nu inteleg ce legatura are masina, poate ca nu pricep eu, adica masina a lovit-o pe doamana; eu cred ca o lovise altcineva inainte...........
Nicu pe 09 Octombrie 2016, 17:28
#1
Autosesizare pentru organele competente
Nitulescu sa raspunda si pentru afacerile cu Balta de la Rasmiresti unde asociate la SC SACOLIN SRL(firma care administreaza Balta) este sotia sa si cu sotia lui imputitul de Gurita Ionel care este inspector piscicol. Sotia lui Gurita a fost si administratora a firmei-conform ORC Teleorman pana in 2009 -si in acelasi timp este si functionar public-inspector la Sanepid.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.