Demisia directorului si a invatatoarei Lorena Ioana de la Scoala Gimnaziala nr. 4.

17 Septembrie 2016, 08:56 | 10310 vizualizări | 39 comentarii
Car Universal
Demisia directorului si a invatatoareai Lorena Ioana de la Scoala Gimnaziala nr. 4.

Conform surselor noastre, baietelul care a sarit de la etajul 1 a fost uitat si inchis in clasa. Invatatoarea pur si simplu nu l-a observat.

Cand s-a trezit, copilasul de 6 ani a incercat sa deschida usa. Vazand ca nu poate iesi,  s-a panicat si a sarit pe fereastra. Chiar daca nu este asa, directorul trebuie sa demisioneze( se gaseste altul) iar invatatoarea sa se ocupe de altceva. Copilasului i s-a pus o tija la un picior si este foarte speriat. Directorul a fost la Bucuresti si a spus ca plateste tot. Degeaba, e prea tarziu. Cei vinovati trebuie trasi la raspundere. 

Citeşte şi
Comentarii (39) Adaugă comentariu
Văduva Sergiu Florinel pe 13 Decembrie 2019, 17:31
#39
Este vorba despre copilul meu și al lui maicasa
Mai oameni buni, mă voi ăștia care nu știți despre ce este vorba cu acest caz al copilului nostru de ce vorbiti aiurea mă?voi știți mă nemernicilor că așa zisul Domn Director a pus femeile de serviciu să șteargă sângele de la copil de jos de unde a fost găsit căzut de la etajul școlii generale nr 4turnu măgurele?voi știți că a fost mișcat de jos înainte să ajungă smurdul acolo?Nu vă este rușine să le luați apărarea așa fără să știți, o să aveți și voi copii la rândul vostru si nu uitați două vb, Dumnezeu nu doarme niciodată băi ateilor care sunteți, rușine să vă fie.
costel pe 10 Octombrie 2016, 23:46
#38
asa e
eu zic sa isi dea demisia si primarul de la uda clocociov...el de ce nu a venit de la camp sa vada daca e copilul acolo?
cititor pe 27 Septembrie 2016, 10:23
#37
aiurea
Eu zic sa se uite fiecare in ograda lui si sa nu mai vorbeasca in nestire de cauza....sa-i lase pe ce indreptatiti sa judece acest caz...nu mai judecati voi astia din jur ca a-ti ajuns sa va contraziceti intre voi..departe de subiect
Codrin. pe 27 Septembrie 2016, 05:39
#36
Unuia ce-si zice franchestain.
Asta n-a sarit pe pereastra, ci a cazut din pat cand avea 6 luni, numai ca a cazut in cap si numai asa se explica postarile sale bestiale. Marele lui noroc ca n-a murit s-a datorat faptului ca avea teasta moale si pe dinauntru mai mult aer decat creer si lovitura a fost mult amortizata.
franchestain pe 21 Septembrie 2016, 21:06
#35
uni dupacilea nus prosti,ci prosti prosti rau de tot frate
si *...stiti de ce? pen ca sunteti neste prosti,ba si nu stiti sa va tineti gura...*-Cocosila lu Preda nuvelistu.nu Predoiu PNListu----si... *va bagati n sama ca kilotin kur*... si... *aveti neste deductii demi provoaca diarea frate*-Franchestain Babanu,comentator vechi si iubit de multi cititori fideli dupa saitu asta bestial frate.

Sa ne vedem cu bine n rai,cacus suntem în iad din cauza voastra tînpitilor fanatici PSdisto-comunisti,itelectuali pîrîti scoliti la Stefan Gheorghiu-Dej si la dalde *Ghica* lu Penalu Întîiu de Telerman.Va stiti si singuri care sunteti,otrepelor pucioase si parazitilor infecti.Orvuar mes fr(ai)eres.Amin!

Bumbu Paul pe 21 Septembrie 2016, 15:51
#34
despre succes
substantiv neutru (N24) (Formă nerecomandată)

nearticulat articulat

nominativ-acuzativ singular........succes succesul

plural.........succesuri succesurile

genitiv-dativ singular.......succes succesului

plural.........succesuri succesurilor

vocativ singular (nu are)

plural (nu are)







Sile pe 21 Septembrie 2016, 11:27
#33
lui Liviu Unchiașu
Mă buc*r, domnule!

Fanteziile pot fi scuzate când realitatea și adevărul se dezvoltă în mintea cititorilor prin sinceritate scrisului.

Îmi retrag ideea, cu acele egalități, mai ales cu ultima!

Scuzele mele, domnule Liviu!

Vă rog să le acceptați!
Ilie de la scularie pe 21 Septembrie 2016, 10:54
#32
@Sile, Liviu Unchiasu, Insul cu nume....
Vezi bine, se adevereste o zicala auzita din gura unui activist ecologist: un pet aruncat in natura dispare in 800 ani, prostul ori idiotul, desi sunt biodebrabili nu dispar niciodata. Dar ca orice prost care se respecta bat campii cu patos debitandu-si pe aici,,diareea" pretins intelectuala. Sfatul meu? Dunarea este aproape, funie se gaseste, pietroaie gasiti la fata locului. ce sa va mai spun? Succesuri,vorba agramatei lu'tata.
Sile pe 21 Septembrie 2016, 07:01
#31
pentru insul cu nume nespus
Doamne ajută!

Aşa de mult îmi doresc să înlătur „ideea trăznită”...din ultimul comentariu, de fapt din mintea mea!



Să auzim de bine!
Liviu Unchiasu. pe 21 Septembrie 2016, 06:47
#30
Lui "Sile".
EU SUNT INSUL FARA NUME! TE INCALZESTE CU CEVA ACEST LUCRU?. Precizare: promisiunea cu recreatia ramane valabila. Imi pare insa rau ca, pana la urma, nici cu tine nu se poate discuta SERIOS. Ai inceput sa debitezi niste traznai de te crucesti! E drept, inca nu rec*rgi la porcariile si insultele "made ilie de la scularie, alias franchestain",te mentii in cadrul unui limbaj civilizat, se vede ca ai ceva CARTE, dar dai semne ca nu mai ai mult pana sa "sari gardul". Pentru ca cititorii sa ramana cu impresia relativ bunicica ce si-au format-o despre tine fa ca mine, ia-ti o recreatie mai lunga. Cu bine si multa sanatate (dar cu mai putina fantezie!)!.[ Inca o precizare: cauta pe acest site "bestial" si, de-a-lungul anilor, vei mai intalni acest nume de L.V.]
Sile pe 20 Septembrie 2016, 20:38
#29
impostorul de pe site
ilie de la sculărie = franchestain = insul fără nume



IMPOSTÓR, -OÁRE, impostori, -oare, s. m. și f. Persoană care caută să înșele, profitând de necunoștința sau de buna-credință a oamenilor; șarlatan, mincinos. ♦ Persoană care, prin minciuni și prefăcătorie, își arogă o falsă identitate (și competență), vrând să pară ceea ce nu este; farsor. – Din fr. imposteur, lat. impostor.
Insul cu nume ( dar nu-l spun!) pe 20 Septembrie 2016, 17:28
#28
M-a amuzat teribil banuiala ta!.
CUM NAIBA TI-A VENIT IDEEA ASTA TRASNITA CU IDENTITATEA ilie de la scularie-franchestain-insul fara nume? EU AM SPUS CA ilie de la scularie si franchestain sunt una si aceeasi persoana, PE CARE O CUNOSC FOARTE BINE DAR DIN MOTIVE BINE INTEMEIATE ( nu din teama!!!) NU VREAU SA-I DIVULG NUMELE. O DATA SI O DATA O VA FACE CINEVA. CAT DESPRE CHINA, MERKEL SI COREEA DE NORD, CE SA-TI SPUN? ASA MI-A VENIT MIE PE....CHELIE!! IN INCHEIERE O VESTE BUNA: IMI IAU O.... RECREATIE DE SCRIS. NOI DOI AM DOVEDIT CA SE POATE DISCUTA SI-NTR-UN MOD CIVILIZAT. MULTA SANATATE!
pentru 24 pe 20 Septembrie 2016, 17:09
#27
halal elev
Ati ajuns sa postati si sub numele de elev ! Mai boule, handicapat esti tu de vorbesti asa despre un copil. Iar cat priveste faptul ca directorul este betiv si se leaga de fete de la clasa a VIII-a, de unde stii tu asta? A venit vreo fata cu parintii sa reclame asa ceva? Mai, dar chiar nu va este rusine? chiar el este singurul barbat divortat care isi reface viata? In rest sunt numai familii armonioase, numeni nu divorteaza, toti sunt sfinti. Doamne, cum ii mai rabzi pe pacatosii astia. Iar cel care afirma ca face afaceri cu facturi de la Europa, mergi frate la organele abilitate si reclama. E cel mai corect, doar este la moda sa denunti, fie ca este adevarat sau nu. Sa va fie rusine celor care aruncati cu noroi in halul acesta. Daca detineti adevarul, spuneti-va nume oameni buni, asa e cinstit si onest.In rest, sa va dea Dumnezeu dupa sufletul vostru !
director la scoala 4 pe 20 Septembrie 2016, 15:59
#26
dreptate
Aveti dreptate sunt un nenorocit bine ca ati spus voi ca sa vad si eu.O sa-mi dau demisia.
Angajata la scoala4 pe 20 Septembrie 2016, 11:38
#25
Se FURA BANII
Directorul fură banii școlii cu facturi de la Europa ! Asta așa dacă tot a început declinul să se știe. zipper
elev scoala 4 pe 20 Septembrie 2016, 10:20
#24
pentru scoala si oras
Directorul este un Dictator care are o fosta amanta transformata in concubina si o fosta nevasta abandonata cu un copil cu handicap mintal, pe deasupra este cam betiv a avut permisul luat venea la scoala pe bicicleta si face avansuri la elevele de clasa a 8 a mai dezvoltate si mai dezbracate, concluzia nu este potrivit de director ! Doamna Lorena este o invatatoare super ok dar cu putin ghinion in aceasta intamplare caci pana la urma asta a fost un caz nefericit si ghinion c*rat! cool grin
Sile pe 20 Septembrie 2016, 09:51
#23
pentru insul fără nume
...un gând mi-a fulgerat prin minte. Și,...mă îndemnă la prudență!

Ce e cu fabulația cu Mao, cu Merkel, apoi „interesul” tău pentru chichirezul acestui site, chestia cu babele,... chestia cu poezia? Chiar și cu...„s-o rupă cât de cât în limba română”.

Nu cumva:

ilie de sculărie = franchestain = insul fără nume????

Ei, drăguțule, asta chiar că-i bună! !BOMBĂ !



Să fie primit!

Să auzim de bine!

Sile pe 20 Septembrie 2016, 08:54
#22
pt. #21
Dragă 21...(nici mie nu-mi place...„insul fără nume”, ca semnătură!), este o vorbă în popor „Ce e mult strică!” sau cam așa ceva. Eh, și-n cazul lor intoxicarea poate să apară. Intoxicare noastră. Pe mine m-ar deranja mereu.Și cred că și pe alții. Scrie domnule corect, frumos, românește că, slavă Domnului, ideile pot să apară la fel de frumos! Știi ce, sunt tare c*rios să-l aud măcar odată vorbind pe stâlcitor. Dar...nu se poate. Crezi că vorbește precum scrie? Eu sunt convins că nu. Sau poate să rămână cu „ticul” ăsta. Da, ar fi complicat și grav. Și, acum închei, îmi ajunge cât am vorbit despre ei.

Domnule, ai respectul meu și să auzim de bine!
Insul fara nume. pe 20 Septembrie 2016, 06:34
#21
Draga Sile.
Este ultimul comentariu pe care il fac fara ...nume. Mi-am scos cerificat de nastere si am nume. Deocamdata nu-l spun. Cat despre ilie franchestain, imi mentin parerea: fara EL acest site bestial va trebui inchis. Alta treaba: ai observat ca s-a facut poet si a inceput s-o rupa cat de cat intr-o limba romana mai accesibila? Cat despre " genialele" sale opere China s-a aratat interesata sa le publice, garantand un tiraj net superior tuturor operelor lui Mao Tze Dun.Se pare ca si doamna Angela Merkel si-a declarat interesul pentru ele si disponibilitatea sa le publice, dar pentru ambele tari marea dificultate consta in gasirea traducatorilor!! ilie franchestain nici nu vrea sa auda de traducere libera, el vrea traducere 100% exacta. Regretabil este faptul ca regimul nord-coreean le socoteste fara valoare.
Cititor pe 19 Septembrie 2016, 23:22
#20
Autorului articolului
Cel care a scris articolul are acces la site si probabil se considera mare ziarist. Mai omule, cand dai o stire fa-o in cunostinta de cauza, vino cu amanunte, nu arunca niste informatii auzite la coltul strazii. Sub umbrela anonimatului iti permiti sa vii cu informatii incomplete si pareri personale pentru a dezinforma si a arunca cu noroi in munca de ani de zile a unor oameni. Vino si stai o zi, doua, in scoala sa vezi cum merg lucrurile, cum sunt organizate activitatile si apoi sa vorbesti. Iar in privinta directorului, de ce nu pop**arizezi si actiunile laudabile, unice in scolile di Tr. Magurele. De ce nu srii cum, an de an, de sarbatori, se dau familiilor nevoiase haine si alimente drept ajutor? Iar alimentele nu sunt de la second hand ci prin staruinta directorului pe care totii neavenitii il hulesc. Mai scrieti oameni buni si despre ce este bine si frumos, nu mai murdariti adevarul si mai ales nu mai inventati si nu mai denigrati gratuit.
Pentru Rodica pe 19 Septembrie 2016, 23:10
#19
Proasta satului
Bai Rodico, proasta esti si plina de venin? Daca tu te calaresti cu cine se nimereste, crezi ca intr-o scoala cu peste 400 de copii poti face asa ceva? Si mai bei si sampanie? Mare ti-e gradina, Doamne, ca multi prosti si veninosi isi duc traiul murdar prin ea. Postasi si tu sa te afli in treaba. Hai sictir, inculto si nesimtito !!!
Rodica katanga pe 19 Septembrie 2016, 11:28
#18
Toata școala știe
Directorul școlii se calarea cu amanta în birou și bea șampanie, când bietul copil sarea pe geam ca avea ușa închisa și uitat de învățătoare, care chipurile avea o mie de scuze una mai proasta ca alta, asa merg lucrurile în orașul nostru și mai exact în cartierul cu pricina! zipper
Sile pe 19 Septembrie 2016, 08:50
#17
pt. Insul fără nume
Părerea mea este că NU va fi mare pierdere fără cei doi. Stilul scrisului este tembel, la stâlcitor, dar ceea ce vrem toți, inclusiv babele, este punctat în ambele cazuri. Părerea unui psihiatru va face diferența. Nu știu dacă un profesionist va comenta, (după ce se va convinge, citind) un diagnostic.

Să auzim de bine!
Insul fara nume. pe 19 Septembrie 2016, 05:57
#16
Draga Sile.
Gandind mai profund, mi-am dat seama ca daca dispar franchestain, alias ilie de scularie, acest site nu mai are nici un chichirez! In ceea ce priveste ideea ta de a-si strange toate "perlele" prostiei sale in cateva volume de opere complete, pot sa-ti spun ca, din surse sigure, am aflat ca vor fi baza unei teze de doctorat de proportii monumentale care va fi publicata in editura "POROSCHIA". Si inca o veste extraordinara si ne mai pomenita: intr-o comuna din apropierea targului nostru, babele, cum se trezesc dimineata, inainte de a intra-n beci sa-si bea tuica si apoi sa manance o ceapa cu branza, se intreaba peste gard: tato, ce-a mai zis, fa, franchestain, cand scapam de cripto-comunisti-pesedisti-iliescisti-pontisti-dragnisti si de ciori ca sa ne vina si noua cheful de munca si sa mergem la camp ca e plin de balarii?? Raspunsul, ce-i drept, este cam desc*rajant: ho, mai ai nitica rabdare, in mod sigur in secolul urmator, sa mai creasca Alinuta si sa avem presedinte un chinez.
Sile pe 18 Septembrie 2016, 18:19
#15
pentru insul fără nume
Dragul meu, sunt pierdut...!!! Am trecut pe alt comentariu şi am scris ce am scris. De fapt era vorba despre scandalul cu diplomele. Băi, frate,- vorba genialului care vrea statuie, (am înţeles că vrea să dea mâna cu Ilie...)- m-am pierdut printre comentatori.Jale mare! Mă caută ăla ca nebunu poate,poate mai găseşte ceva de care să mă apuce...(Scuze, asta-i limba noastră!)

Cu bine!
Insul fara nume. pe 18 Septembrie 2016, 12:31
#14
Lui Sile #13.
Dragul meu, fii, te rog, mai precis si mai clar: cine-i stalcitorul de limba (sau de limbi)? Sa nu zici ca-i ilie de la scularie, alias franchestain, ca esti pierdut!
Sile pe 18 Septembrie 2016, 08:00
#13
pentru stâlcitorul de limbă
Omule, nu am gândit o clipă că poți fii atât de deștept să-l poți imita pe Ponta.

Îți doresc să fii sănătos pentru a mă face prost când vrei și de câte ori vrei. Dacă așa te simți bine fă-o! Cu toți de aici. Da, am văzut că ai descoperit cât de proști sunt teleormănenii. Cred că și pe cei din jurul tău, de acasă, îi ai la degetul mic...Un om ca tine are prestanță.Se impune.Cum ai făcut-o și aici.

Încă odată, să fii sănătos și să-ți mai pui ceva la structura brand-ului aici pe site. Consolideaz-o! Distruge-ne pe noi, tâmpiții din comentarii. Cu stilul tău învingi!Sigur! Știi ce, îți dau o idee. Pune domnule într-un volum toate postările tale. Sunt valori.Nu crezi? Dai lovitura. Se vor bate teleormănenii. Ce zici?
Acelasi de la #8. pe 18 Septembrie 2016, 06:20
#12
lui ozzy.
Ma lamurisi nevoie mare cu palavrele tale cripto-orto-comunisto-pesediste-liberalo-taraniste-osama ben ladeniste.Inteleg ca numele de familie al invatatoarei este Ioana si ca este sotia preotului de la Lunca, care face afaceri cu mortii( de unde stii tu, esti pe lumea cealalalta?). Acum nu este clar, cine s-a facut preot la 30 de ani, Cristi sau parintele Ciulei? Si pana la urma, ce importanta are, din aceasta cauza a sarit baetelul pe fereastra??? STIMATA REDACTIE, ORI DATI DOVADA DE SERIOZITATE SI PROFESIONALISM, ORI INCHIDETI COCINA; NU VEDETI CA A DEVENIT PRE MICA PENTRU CATI PORCI VOR SA INTRE-N EA?!
ozzy pe 17 Septembrie 2016, 22:26
#11
increngatura politico-comunisto-pesedista
Doamna invatatoare Lorena este sotia preotului de la Lunca, Cristi Ioana si asta spune multe. Un preot care face business cu masini, afaceri cu morti - pompe funebre, sub obladuirea episcopiei si a preaputernicului Ciulei, un om care a devenit din strungar - popă la varsta de peste 30 de ani, spune multe! Pute cam mult! Restul sunt povesti pentru fraierime.
Radu Ganga pe 17 Septembrie 2016, 22:11
#10
Rusine
De ce sa demisioneze?este un director bun...
costy pe 17 Septembrie 2016, 19:23
#9
nu
Cum sa demisioneze? E unul dintre cei mai buni directori din oras. Fruntea sus si inainte !
Cetateanul nedumerit. pe 17 Septembrie 2016, 17:41
#8
Doresc detalii...
Mai fratilor, cand dati o stire, dati-o cu toate datele, nu asa! De ex. cum se numesc directorul si invatatoarea? Stiti ce mi se pare mie bizar? CUM SA UITI UN COPILAS IN CLASA, S-A ASCUNS SUB BANCA SI N-A SCOS NICI O VORBA? Am crescut si eu un baiat si un nepot si cand erau prichindei mergeam sa-i iau de la scoala; dupa ce iesea invatatoarea din clasa, dadeau navala sa rupa usa!
Me pe 17 Septembrie 2016, 17:39
#7
Aiurea
Pai ce vina are directorul...hai sa fim realisti totusi.numai aruncati aiurea cu vb din astea
Neli pe 17 Septembrie 2016, 16:22
#6
Rușine
Baiatu acela este nepotelul meu...si acestei învățătoare ar trebui să i fie rușine...mai ales că acum el rămâne marcat

euu pe 17 Septembrie 2016, 16:13
#5
rusine
rusineee rusineee ... cum nu are nici o vina directoru cand el raspunde De scoala aia ...cine raspunde De copii nostrii. ..sa se duca la biserica...
off pe 17 Septembrie 2016, 11:47
#4
ca de obicei
Bai fratilor...voi sunteti prosti rau... Un director dintr-o scoala germana in situatia de fata numai astepta nimic, e vorba de onoare...de coloane vertebrale dumneavoastra daca aveti coloane vertebrale sigur sunt santoase????
DAN POP pe 17 Septembrie 2016, 10:26
#3
DIRECTOR
Directorul trebuie sa demisioneze si sa se duca la biserica sau mai bine acasa la el.
nu conteaza pe 17 Septembrie 2016, 09:30
#2
pentru toti
Domnul Director nu are nici o vina si eu sant parinte si am copilul in scoala aia si nu vad de ce sa demisioneze
Attyla Szabo Korozdy pe 17 Septembrie 2016, 09:07
#1
de ce trebuie directorul sa isi dea demisia ?
Argumente va rog ...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.