A inceput numaratoarea inversa: Liviu Dragnea este asteptat la Inalta Curte.

05 Septembrie 2016, 23:33 | 3707 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea este asteptat la Inalta Curte.

Marti, 6 septembrie, la Înalta Curte, are loc primul termen în dosarul în care preşedintele PSD Liviu Dragnea este judecat pentru instigare la abuz în serviciu, în legătură cu angajarea a două membre de partid la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman.

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
NOSTRADAMUS. pe 07 Septembrie 2016, 06:36
#6
Orbul gainilor.
Voi chiar nu va dati seama de rolul lui dragnea in P.S.D.? El are sarcina sa distruga acest partid prin COMPROMITEREA LIDERILOR CARE PREZINTA UN REAL PERICOL POLITIC PENTRU MAFIA DIN ANTURAJUL LUI IOHANNIS, PRIN CONDAMNARI LA INCHISOARE SI INLATURAREA LOR DIN POZITII CONDUCATOARE ALE PARTIDULUI.ACEST INDIVID ESTE CAPABIL DE ORICE TICALOSIE SI PENTRU A-SI ATINGE SCOPUL ESTE IN STARE SA-L SACRIFICE SI PE DUMNEZEU! EL VA AJUNGE PRIM MINISTRU IN CATEVA LUNI SI PRESEDINTE IN TREI ANI!
Ilie de la scularie pe 06 Septembrie 2016, 17:29
#5
@Puie Monta
Să te audă Dumnezeu!
Crina Tupangiu. pe 06 Septembrie 2016, 17:24
#4
Aiureli!.
1-NU VA PATI NIMIC! 2-NU MAI FOLOSITI DENUMIREA DE JUSTITIE PENTRU JUDECATORIILE SI PARCHETELE DIN TARA NOASTRA; NISTE MAFIOTI SI ANALFABETI PROFESIONAL NU FAC ALTCEVA DECAT SA DISTRUGA TARA. CONDAMNAREA CU EXECUTARE A LUI DRAGNEA AR TREBUI SA DUCA LA CONDAMNARI IN LANT PENTRU MAREA MAJORITATE A POLITICASTRILOR NOSTRI, INCLUSIV A LUI IOHANNIS!. ORI ASA NU SE ADMITE!
Puie Monta pe 06 Septembrie 2016, 14:14
#3
Ilie,se sparge buboiul
Și se sparge mult mai repede decât cred unii dintre noi.Și se sparge că pute prea tare,descoperirea hoțiilor a început să c*rgă,iar,,unii,,dintre noi,alții decât cei ce-l cred nemuritor și atotputernic,pur și simplu nu mai au răbdare.Și-a făcut destul de cap,am ajuns de râsul întregii lumi.Suntem un popor altfel decât toate celelalte.La mulți ani Liviule,cu exectare!
Politica pe 06 Septembrie 2016, 12:09
#2
Nu va panicati
Daca nu ii fac ceva pana la prezidentiale, asta iese presedinte 100%. Si atunci sa vezi neica
Ilie de la scularie pe 06 Septembrie 2016, 07:34
#1
A început dar ....
O fi început, dar la cum se mișcă justiția română .... o să treacă multă apă pe Dunăre până-l vedem în zeghe pe acest penal.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.