Un om de poveste - Ioan Niculae - episodul 10. Familia Nicoletei a furat din toate pozitiile.

02 Septembrie 2016, 09:58 | 12976 vizualizări | 13 comentarii
Car Universal
Nicoleta Toncea.

Dupa cum observam, noi cei ce redactam aceste episoade, numarul de comentarii sunt putine si de aceea am tras o concluzie si anume ca nu este nimic interesant in ceea ce scriem. Totusi dorim sa facem cateva precizari:
1. faptele prezentate nu au lux de amanunte deoarece nu suntem ziaristi de profesie si deci ne lipseste profesionalismul doar simpli pensionari;
2. ce prezentam sunt lucruri reale si cunoscute de locuitorii din Zimnicea dar le era frica sa le comenteze din cauza batausilor lui Nicolae
3. au fost prezentate numai fapte din trecut deoarece sunt cunoscute de toata lumea iar cele din prezent fac obiectul unor cerecetari si nu dorim sa periclitam actul justitutional
4. prin ceea ce scriem dorim sa ii deschidem ochi unui om care a vrut sa faca bine dar a fost influentat negativ si a ajuns in puscarie
5. precizam ca unele evenimente descrise le-am aflat chiar de la organele in drept

Vom continua azi cu povestirea unor lucruri care ar trebui sa ii dea de gandit marelui investitor.

Nu multi cunosc faptul ca tatal Nicoletei toncea, pe numele de ION NEACSU- fost tractorist si sofer in trecut acum mare arendas in localitatea Nasturelu. De fapt marea majoritate a locuitorilor au dat pamantul in arenda la,, nea ion,,.

Putini stiu ca motorina folosita in actul agricol, piesele de schimb la tractoarele cumparate de forma ( am spus de forma deoarece lucrarile se faceau in mare parte cu utilaje de la grupul InterAgro, semintele pentru semanat, pestigide, fungicide si ingrasaminte erau in mare parte pe cheltuiala Interagro.

Cu ceva ani in urma Nicoleta Toncea a cumparat cu bani negri fara taxe si accize o cisterna de motorina ( 30 to ) pe care a depozitat-o in magazia de combustibil a Interagro. Motorina era destinata lucrarilor agricole ale tatalui sau. Cineva a facut o sesizare lui Niculae ca magazionera Nicolau are plus de gestiune si vinde motorina la negru. Ancheta, inventar, se determina plusul. Culmea este ca exact plusul adus cu cateva zile in urma pentru nea Ion. Au fost luati la intrebari toti cei implicati, toti au dat din umeri - nu a vrut nimeni sa o parasca pe Nicoleta. Pentru tacerea respectiva, magazionera Nicolau a fost avansata la arhiva si magazie regim special si consumabile iar celorlalti li s-a marit salariul.

Se spune ca nu este bine sa te iei cu Nicoleta Toncea in gura ca pierzi oricata dreptate ai avea. Au fost persoane care au fost date afara pe diverse motive numai pentru ca o ruda a acestora se certase cu Nicoleta. Asa zisa doamna de fier a orasului ii este frica sa mearga libera prin oras, iar cand o face la ceva distanta sunt cativa paznici cu ochii pe ea.
La unele sesizari s-au facut si controale cu privire la piesele lipsa din magazia pentru utilaje agricole dar protejatul Nicoletei, inginerul Sin Daniel a stiut permanent sa fie la zi cu documentele de scadere. Chiar si temutul domn fost politist, actualmente pensionar, Burcea, vestit in tot judetul, nu a reusit sa descalceasca afacerile Nicoletei. Ca angajat la biroul CFI, domnul Burcea ancheteaza tractoristii care fura un stiulete de porumb sau un litru de motorina pentru a aprinde focul iarna.

Domnul Burcea este cunoscut de intreg judetul Teleorman fiind un fost politist la economic care s-a reparcat prin profesionalism, ingeniozitate in rezolvarea dosarelor dar nu si prin cinste. Am spus cinste deoarece el a iesit la pensie in urma unor evenimente pe care nu le-a dorit a fi mediatizate. El a fost angajat de Niculae si uneori raspunde chiar in fata lui. Omul stie foarte multe dar ii este frica de Nicoleta. Pacat ca nu i s-a dat sa ancheteze modul in care s-au facut achizitiile in trecut si prezent de porumb la BIF. Asa sigur ar afla Niculae, cum sora Nicoletei a incasat miliarde ca intermediar intre furnizorii de cereale si BIF.

Atat pentru azi.

Pe data viitoare.

Citeşte şi
Comentarii (13) Adaugă comentariu
Lazy man pe 08 Septembrie 2018, 19:40
#13
O tara spurcata
Aceasta zis doamna este o țară spurcată către trage cu dinții de sărăcia care a trait o in urma cu 20 de ani, cand nasa si tasu nu avea ce sa ii dea sa mănânce, care pe tasu il tine si il ajuta cu tot ce face motorina,bani,masini, dar de unde toate astea, de la prostul Nicolaie. Sa dea D-zeu sa multi in cele mai mari chinuri, sa fiti chinuiți pentru cati oameni ati chinuit in zimnicea asta, iar pe primar să îi tragă toată zimnicea la M......E
TONCEA NICOLETA pe 21 Ianuarie 2017, 23:43
#12
Oameni buni
Lasati vrajeala. Pe salarii de nimic care le dau la taranii astia eu traiesc bine.
chimistul ingrijorat pe 12 Septembrie 2016, 16:14
#11
mesj pentru parvenita
Tu, parasuta judetului, cum ai trimis in prima zi de scoala progenitura aia facuta in boscheti cu niculae? i-ai luat costum nou si rechizite? noi nu am avut bani nici de un covrig.

BLESTEMATA SA FII SA NU AJUNGI SA IL VEZI LA 18 ANI, SA VA STARPEASCA DUMNEZEU CA LACOMI MAI SUNTETI.
SILVESTRU. pe 04 Septembrie 2016, 06:35
#10
Care c*rajosi?
Cineva ii aplauda pe "c*rajosi". Care "c*rajosi", anonimii care vorbesc acum cand purceaua-i moarta-n cocina? Presupun ca la nivel de unitate se faceau bilanturi contabile, din care TREBUIA SA REZULTE SITUATIA DEZASTRUOASA. De ce au tacut salariatii NEPENSIONARI care si acum se duc la serviciu neplatiti si de ce se mai duc? DAR ORGANELE FISCALE CAND AU VAZUT CA DATORIILE SE ACUMULEAZA? PRIMELE SEMNE ALE TALHARIEI AU FOST CAND NICULAIE A INCEPUT SA SE LAMENTEZE CA SE SCUMPESC GAZELE. CRESTEA SI PRETUL INGRASAMINTELOR SI NUMAI DACA RAMANEA CU MARFA-N STOC DIN LIPSA DE CUMPARATORI ATUNCI SE DADEA ALARMA! CA SA OPRESTI COMBINATUL CAND LA POARTA LUI ASTEPTAU SUTE DE MASINI PENTRU INGRASAMINTE, INSEAMNA COMPLOT LA NIVEL INALT IN CARE ESTE IMPLICAT SI STATUL(SI "SCUMPA" UNIUNE EUROPEANA+ "MARELE LICURICI")! UNII-SI INCHIPUIE CA IN ACEST ORAS TRAIESC NUMAI PROSTI? DAU UN AVERTISMENT SERIOS: DINTRE ACTUALII PARLAMENTARI(zic bine 12?) SA NU INDRAZNEASCA VREUNUL SA CANDIDEZE PENTRU UN NOU MANDAT!
Gadea @A3 pe 03 Septembrie 2016, 15:33
#9
Nici nu o sa mai vedeti vreun ban de la ciocoii astia. Singura solutie este executarea silita cum a facut primaria de le a vandut masinile si macaralele dar asta repede pana nu intra in faliment ca atunci nu mai pupa nici Anaf ul nimic. Poate doar bancile ceva firimituri.
Marian pe 03 Septembrie 2016, 10:31
#8
Bun articol
Da le e frica sa vorbeasca oamenilor ca umblau cu titlul pe cimp sa nu si ia bataie .Vinovati sunt cei ce l au sustinut in orasul respectiv si iau facut drum sa mearga mai departe.S au intimidat multi oameni mai in virsta .Am ascultat de la oameni multe povesti reale .Bun articol si felicirari pt c*rajul de a scrie.Aveti admiratori secreti.eu vad ca se da share .

Juan pe 03 Septembrie 2016, 09:18
#7
F
Oamenii citesc,dar le este frica sa comenteze ...sunt multe de spus ...cunosc persoane care au trebuit sa plece in afara ca sau luat asa zis in gura cu doamna si iau dat afara,unde se ducea sa se angajeze avea doamna grija sa i puna vorba "buna".asa ii zic localnicii "doamna".
Inginerul fără banii din drepturile salariale pe 03 Septembrie 2016, 09:13
#6
DA,AVEȚI DREPTATE,DAR...
...”BINELE” pe care a vrut să-l facă domnul Nicolae,a fost doar pentru el și familia lui.Rămân sute de angajați neplătiți,cu datorii neachitate,față de bănci și alte instituții,dar nu din vina lor.
nina pe 03 Septembrie 2016, 07:25
#5
ce poza!
vai fata Nicoleto, ce poza ti-au pus astia aici, parca esti mamarea de la tara. urata te-ai mai facut. blestemul lui dumnezeu
SILVESTRU. pe 03 Septembrie 2016, 06:44
#4
De ce va mirati.....
....ca nu prea se fac comentarii? Pentru ca:- Articolele nu prea sunt scrise in limba romana. Nu trebuie sa fii ziarist ca sa scrii corect!.-Nu prezinta noutati, ci simple barfe de pe buza santului. Nu ca n-ar fi adevarat ce se spune, DAR NU CUPRIND DECAT O INFIMA PARTE DIN ADEVAR si, mai mult, ceea ce se spune este destul de deformat. - Se omite, CU BUNA STIINTA, SA SE SPUNA CE ORGANE ALE SCUMPULUI NOSTRU STAT DE DREPT DEMOCRATIC SUNT IMPLICATE IN ACESTE REVOLTATOARE ACTE DE CORUPTIE!!- Dintre finantatorii acestui site, CATI SUNT IMPLICATI IN AFACERI MURDARE CU IOAN NICULAIE?
Dudau pe 03 Septembrie 2016, 00:35
#3
Intrecerea la furat
Si ce nu stiau unu de altu? Era ca la intrecerea socialista care fura mai mult - Puscariasu de la stat iar Putoarea de la El. Si seara imparteau prada in pat - una tie doua mie ca de cine imparte parte isi face. La puscarie cu alemindoi sa putrezeasca
ipse pe 02 Septembrie 2016, 13:54
#2
dilema
Ziceti de burcea? Dar ce ziceti de generalul odangiu care ia orotejat afacrile lui nicolae si care general dupa iesirea l a pensie a fost angajat ca director de nicolae la una din firmele lui. Asta subiect de investigat nu burcea. El a fost un mic trepadus pe linga odangiu.
anghel pe 02 Septembrie 2016, 11:47
#1
r
turnenii cu burta lipita de sira spinarii numai de comentarii nu le mai arde.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.