Minciunile electorale au inceput sa iasa la iveala. Cuclea a mintit pentru voturi cetatenii de pe strazile Viitorului si Mihai Viteazul.

07 Iulie 2016, 00:43 | 5479 vizualizări | 14 comentarii
Car Universal
Minciunile electorale au inceput sa iasa la iveala. Cuclea a mintit pentru voturi cetatenii de pe strazile Viitorului si Mihai Viteazul.

In anul 2015, prin luna martie, Consiliul Local Turnu Magurele, vota un proiect de hotarare privind reabilitarea strazii Alexandru Vlahuta si modernizarea strazilor Mihai Viteazul si Viitorului, din cate stim in urma unei initiative de strangere de semnaturi a consilierului local Claudiu Cracea.

Militantii PNL au strans semnaturi pentru asfaltarea strazilor Mihai Viteazul, Viitorului si Anton Pan. Licitatia de executare a lucrarilor a fost castigata de firma SC Mar Construct SRL, incheindu-se doua contracte, unul pentru reabilitarea strazii Alexandru Vlahuta si al doilea pentru modernizarea strazilor Mihai Viteazul si Viitorului. Trecand peste promisiunile primarului Cuclea ca lucrarile vor incepe in luna mai 2015, lucrarile au inceput in septembrie 2015, incet si prost.

Cu toate ca inca de la inceputul lucrarilor, in nenumarate randuri, consilierul local Claudiu Cracea a atras atentia ca lucrarile se executa necorespunzator, se convinge si Cuclea, prin ianuarie 2016 si reziliaza contracul cu aceasta firma. Reprezentantii firmei au fost convocati, la sediul Primariei Turnu Magurele, pentru a preda amplasamentul, lucru refuzat de acestia, motivand ca rezilierea contractului nu se justifica. Cu toate ca acest refuz trebuia sa-i duca cu gandul la faptul ca vor ajunge in instanta, speriat ca pierde voturi in cartierul Magurele, primarul se grabeste si organizeaza o alta licitatie, lucrarea a fost adjudecata de un alt constructor.

Asa cum era de asteptat SC Mar Construct Transport SRL introduce la Tribunalul Teleorman, pe data de 01.03 2016, actiune impotriva Municipiului Turnu Magurele, primul termen fiind fixat pe 18.05.2016. Cu toate ca au avut cunostinta, inca din luna aprilie, ca sunt dati in judecata si ca nu pot continua lucrarile pana la obtinerea unei hotarari definitive si irevocabile, in plina campanie electorala primarul Cuclea promitea ca pe strazile Viitorului si Mihai Viteazul vor incepe la o data, dupa alegerile locale, mai exact pe 24.06.2016. Data a trecut demult, procesul va dura cu siguranta pana la sfarsitul anului. Colac peste pupaza si licitatia va trebui reluata. Micutul Pinocchio le-a tras-o din nou magurenilor.

Citeşte şi
Comentarii (14) Adaugă comentariu
. pe 12 Martie 2017, 00:52
#14
.
CUCLEA A FOST INVATAT SA MINTA,DE CATRE CEL DIN NAINTEA LUI, SI ANUME : MOHANU ...EL,IMPREUNA CU CEI DE LA FOSTUL "IGO", INTOCMEAU TABELE SI OAMENII SEMNAU FARA SA STIE CE ANUME... CONCRET : LI SE SPUNEA CA AU DREPTUL SA CIRCULE CU TRANSPORT IN COMUN PENTRU ODAIA-LITA-OLTEANCA-SEGARCEA,FARA SA PLATEASCA. DAR, SOFERII,LE SPUNEAU,CA ACELE CARTOANE,ERAU FALSE,SI NU POT FI LUATE IN CALCUL.

DE FAPT, EI SEMNAU,(FARA SA STIE),LISTELE ELECTORALE ALE LUI MOHANU...



INDONEZUL pe 18 August 2016, 07:21
#13
FIRMELE LUI TAICA DRAGNEA
CELE MAI SLAB PREGATITE FIRME DIN ISTORIA TELEORMANULUI,

SE AFLA LA TURNU MAGURELE....

O ADUNATURA DE GOLANI, NESUPRAVEGHEATI SUFICIENT DE CEI CARE SE NUMESC " SEFI " (DAR PE CARE NU-I INTERESEAZA CALIATAEA LUCRARILOR, CI DOAR BANII)...

TOATE LUCRARILE SE FAC IN BATAIE DE JOC...
argentin pe 24 Iulie 2016, 05:32
#12
PROSTIA SE PLATESTE
Au distrus spatiile verzi,florile,pomii,au sapat in prostie,fara sa niveleze(atat carosabilul cat si trotuarele si spatiile verzi),apoi aduc nisip (chishai), pe care il basculeaza si abia dupa 2-3 saptamani(timp in care se fura jumatate), il indind,iar strada,trotuarele, arata ca "valurile dunarii"....

Daca li se atrage atentia,spun ca asa a dat ordin primarul(care nu are nici o vina,pentru ca este paralel si echidistant)....
argentin pe 23 Iulie 2016, 20:39
#11
PROSTIA SE PLATESTE
Dupa spargerea conductelor de apa, s-a tras pamant pentru a nu se vedea ce au facut,dar apa, nu se acopera cu pamant...Doar niste dobitoci pot face asa ceva...
,,, pe 23 Iulie 2016, 19:51
#10
,,,
Firmele ce se ocupau de canalizari si drumuri pe timpul

comunismului, lucrau cu simt de raspundere.

Acum totul este de mantuiala si orice persoana care nu

este de profesie,poate observa gropile,si lucrarile ce se efectueaza in bataie de joc.

Numai cei care raspund de lucrari se prefac a nu observa....
GRIGORIO pe 22 Iulie 2016, 02:37
#9
"firmele lui peste"
Adevarul este,ca pe strazile Mihai Viteazul si Viitorului,sunt lucrari de cea mai proasta calitate. S-au spart conductele de apa,canal,gaze,deoarece sapaturile sunt mai adanci decat era necesar. Au masurat 3 saptamani, si tot nu este corect ceea ce au executat.Muncitorii nu sunt specializati in aceasta munca,iar sefilor putin le pasa. "Dupa ei potopul"... Sapaturile executate sunt mai adanci decat era necesar. Au adus nisip(chisai), dar nu l-au intins imediat,(ci dupa ce a fost furat jumatate),iar gropile ce erau lasate in urma escavarii aiurea, nu au fost nivelate inainte de aceasta operatiune.
flory pe 09 Iulie 2016, 17:20
#8
Campania Electorala Mincinoasa
Deci corect era sa vina sa se apuce de strazi ca asa a promis nui corect ce se intampla dar vom bifa altceva data viitoare incepand din toamna vom mintii si noi ca ai votam vom tine minte nu avem noi treaba cu cine se da in judecata dar acolo a focut strada unde mergem cu copii la scoala noua vai de capul lor ca la orbi nu vrem sa vina sa faca aceeasi porcarie .sa vina oameni capabili constructor adevarat nu adusi pe pile....dar promisiunea este o datorie c*rata....pentru oameni care se respecta....bineinteles
x pe 09 Iulie 2016, 05:18
#7
modernizare
Ei se judeca, banu se iroseste in van ...si noi tot neasflatati raminem ... ce ne facem fratilor?....daca nu au rezolvat acestea pina in alegeri de acum putin probabil ca vor rezolva mizeria de pe cea mai famata strada din oras .. str.MIHAI VITEAZU
x pe 08 Iulie 2016, 08:12
#6
y
Da, e timpul sa voteze o alta mafie?!
Strada Chimiei nu o mai faci primare ??? pe 08 Iulie 2016, 07:02
#5
Strada G ral D Praporgescu nu o faci?
Strada G ral Praporgescu si str Chimiei nu le faci??? Ca ne am rupt masinile...
Foarte bine pe 07 Iulie 2016, 22:54
#4
Asa le trebuie
Turnu magurele este o cloaca de adunaturi controlata de psd....sa stea cu noroiul in gura pana or sa inteleaga ca psd ul a format o mafie...si ca poate e timpul sa voteze altceva.

MFC pe 07 Iulie 2016, 10:54
#3
Hai să mai spunem și adevărul,chiar dacă doare
Nu dragilor,foarte mulți dintre votanți se vor săraci,mințiți,furați,le place,pur și simplu.Ignoranța,slaba educație,pregătire și informare,ca să nu spun altfel,i-a adus în această situație ingrată.Conducătorii sunt mulțumiți și își freacă mîinile,pentru că și-au atins scopul și au un electorat captiv,numai că,din păcate, nu sunt decat oglinda acestui electorat naiv și fără viziune și simț al realității.
vio pe 07 Iulie 2016, 10:16
#2
campanie
gata a inceput campania pentru toamna
Marin Culcica. pe 07 Iulie 2016, 05:43
#1
In fond, care-i problema??
Cum s-au desfasurat evenimentele este relatat destul de corect, dar concluziile sunt diversiuni( ca deobicei!). Ziceti voi, cracistilor, ce-ar trebui sa faca Cuclea? Acestea sunt legile, asta-i justitia!. Procesul poate dura pana-n noua era glaciara!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.