Isteria răpirilor de copiii a ajuns în Teleorman.

09 Iulie 2011, 00:05 | 4255 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Parculet in Turnu-Magurele

 

De vreo câteva zile, ca din senin, a apărut o nouă isterie naţională. După rezultatele dezastruoase de la examenul de bacalaureat, s-a ivit şi acest zvon, că se fură copii pentru a li se preleva organe. Un mail primit în "box" -ul câtorva cetăţeni a inflamat spiritele. În Bucureşti, pe bloguri şi pe site-uri, au apărut mii de comentarii referitoare la răpirea copiilor. 

 Zvonurile acestea, care vorbesc despre răpiri sunt, de cele mai multe ori, pline de date exacte dar fără absolut nicio dovadă. Cineva, pe care nu l-ai cunoscut niciodată, spune pe Facebook că asta i s-a întâmplat altcuiva de care el a auzit! Altcineva răspândeşte ceea ce a devenit acum o ştire, adăugând o poveste auzită de la prietenul unui prieten, deci clar, fără foc nu iese fum! 

În Teleorman, aceste zvonuri au început să circule de la începutul săptămânii, vorbindu-se de copii răpiţi în Alexandria, care au fost găsiţi a doua zi cu organe lipsă sau ucişi. În subsolul ştirilor care au izbucnit pe internet, sute de comentarii anunţă, din minut în minut, o altă victimă.  

Până acum, în Turnu-Măgurele nu s-a răspândit încă, vreun zvon cu o răpire de copil, însă nu-i timpul pierdut. Dacă nu se întâmplă în Turnu, cei din oraş vorbesc despre cazuri care s-au întâmplat în comune din jur. 

Vineri se vorbea despre răpirea unui copil  din Segarcea Deal, răpitorii plecând într-o maşină cu numere bulgăreşti. Şi în comuna  Traian se spune că a dispărut un copil, existând supoziţii că a fost răpit de pe stradă de un autoturism fără numere de înmatriculare. Fantezia oamenilor nu are limite, astfel că degeaba Poliţia anunţă că nu s-au semnalat cazuri de răpiri de copii, pentru că populaţia este foarte uşor de manipulat. Din toate cazurile, anunţate pe la tv sau pe net, nu s-a confirmat nici unul.  

 

Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
Anonim pe 08 Mai 2021, 22:03
#11
Anonim
Si in turnu magurele a fost rapitii copii, si dusi in biserica din cimitirul orasului .. fura tot cei care sunt in politica ..
Anonim pe 17 Decembrie 2015, 23:24
#10
Am auzit
Am auzit de la cineva ca a dispărut un copil si in Prundu Comuna Lunca
gogo pe 03 Noiembrie 2011, 11:25
#9
pentru just me
poate pe al nostru, ca pe-al lui il asculta dama aia blonda. stii tu cine.
AHH pe 29 August 2011, 09:27
#8
VIDELE
DE CE INTERBATI CE S-A IMTANPLAT CU ACEL BAIAT DISPARUT DIN CURTEA SCOLII UNDEVA IN LUNA IUNIE, DE FATA DISPARUTA DIN FATA LICEULUI CAZ DAT SI PE POSTUL LOCAL IN LUNA MAI, SI TOATE ACESTEA INTRU-N ASA ZIS ORAS VIDELE
just me pe 02 August 2011, 10:31
#7
pt gogo
pai base isi asculta telefonul lui?smile))\\n
gogo pe 12 Iulie 2011, 07:09
#6
pfffff1
ar trebui ca organele statului abilitate sa faca ceva pentru a descoperi autorii acestor mailuri, dar se pare ca acstia sunt ocupati cu altcva. adica sa asculte telefoanele celor incomozi lui base&co;.
Vladimir 1 pe 11 Iulie 2011, 07:31
#5
nebunie sau nebuni
Curentul face bine la reumatism. Daca aveti reumatism si vreti sa scapati de el trebuie sa bagati 2 cuie intr-o priza si in caz ca scapati mai incercati inca o data. NE MERITAM SOARTA. scuze.
just me pe 10 Iulie 2011, 14:46
#4
nimic real
va spun ca totul e o minciuna,nu stiu unde se va ajunge.pai cum naiba stie toata lumea si politia nu?daca era ceva se stia nu?astea sunt doar niste zvonuri aruncate aiurea si lumea se sperie ca na asa e omul.deci nu e nimic adevarat va garantez 100%
floridor pe 10 Iulie 2011, 12:35
#3
zvon si isterie
Mai deunazi ma suna un cunoscut,si mai in glma mai in serios ma intreaba daca daca am auzit de copilul gasit mort la Ciuperceni cu organele scoase,dezbracat si cu un bilet linga el,bilet despre care nu a putut sa-mi spuna ce continea si nu voia sa faca presupuneri in nestiinta de cauza.Ma asigurat ca nevasta-sa auzise de la o vecina care auzise de la o alta vecina ce vorbise cu sorasa la la telefon la Ciperceni iar aia avea barbatul care lucra gardist la post,si auzise seara la OTV,iar,, aia la televizor nu minte\\\".L-am asigurat ca nimic din cele relatate nu s-au intimplat,ca totul nu se intimpla decit la OTV,si nu-i decit un zvon si nimic mai mult.\\nMi-a multumit,parca cu parere de rau ca nu-i confirmasem zvonul,raminind sa-l sun daca aflam ceva concret.\\nDin pacate zvonul s-a tot rostogolit ajungind isterie nationala,parca a inebunit lumea si nimic mai mult. Oricum totul nu a fost decit un zvon,si ca orice zvon mai devreme sau mai tirziu va disparea asa cum a aparut.\\nS-auzim de bine.
w pe 09 Iulie 2011, 20:15
#2
adevarul
se incearca distragerea atentiei prin manip**are mass-media a intregii romanii de la problemele mari ale tarii asta-i adevarul.oteveule mai lasa copii si mai iai pe dragnea si pe mohanu la rost ca ai lasat-o de tot moale
souladdition pe 09 Iulie 2011, 06:12
#1
zvon...
....cum ca pe unul din maidanele teleormanene a fost descoperit cadavrul unui tip blond cu mustata de Hitler si avere de nabab (si aia furata), cu organele \\\"preelevate\\\", organele cele exterioare si in numar de doua care de fapt se numesc membre superioare, care s-au autointrodus pana la cot in fondurile UE..., interesant, nu? Ati vrea voi, dar din pacate insa e doar o..., inspiratie matinala...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.